Ktorú prácu by ste si vybrali?
Mám dilemu.Dostala som 2 pracovné ponuky.
Prva je práca v sklade prac. doba od 7 do pol 4, vzdialenosť cca 13 km z domu, ráno možnosť ísť autom s manželom,poobede prestup na 2 autobusy cestou vyzdvihnúť dieťa zo škôlky.Plat v hrubom nižší o 170 euro oproti ponuke číslo 2.
Druhá je práca v office,prac.doba do pol 5, čiže ltt stíhať škôlku,ale vyšší plat,cesta domov 1 autobus.
Dilema je,či prijať fyzicky alebo psychicky náročnú prácu,nastupujem po dlhodobej rodičovskej dovolenke.
Co je podľa vás lepšia voľba? Predtým som pracovala ako bezdetná, teraz prvý krát potrebujem radu od žien, ktoré majú dieťa, ktorý druh práce sa dá zvládnuť lepšie popri dieťati?
Ďakujem za vaše názory a skúsenosti
2
@ria36 do buducna si spravit vodicak.vybrala by som si druhu sice zabity cely den domov pridete kedy?kolko trva cesta busom?ale mas vyssi plat, jeden prestup autobusom...zivotopis vobec neries nie je nutne tam pisat kazdu pracu v sklade by si nezostala mozno roky...ak by si nemusela prestupovat 2x vybrala by som si prvu aj za cenu nizsej vyplaty.Ty potrebujes cas...dieta za chvilu pojde do skoly nemoze sa ucit o 18.Skusila by som hladat dalej.V sklade budes pracovat fyzicky ci nejake papierovacky, vydajky?
Pozri, ja som vzala pracu, kde mi dali prac dobu 7-15.30 a povedala som im, ze to na 7 nestiham a dohodli sme sa na inom case. Pytala si sa ich, ci sa da s tym casom pohnut?
@ria36 ja som nastupila do kancelarie takmer po 6 rokoch materskej.. pracovna doba bola 6,30-15.. ale dohodla som sa na 7,30-16h.. ráno si dam deti do škôlky, poobede ich vyzdvihne muz.. takto nam to vyhovuje. A čo je super, v prípade potreby mozem robit z domu.. ked su deti choré. Alebo ja napriklad teraz, robit mozem, nie som az taka chorá, ale vela kaslem, tak nechcem ist medzi kolegov, a robím z domu...