icon

Ktorý z týchto outfitov si obliecť na pohovor?

28. mar 2023

Ahojte. Idem na pohovor na exportné oddelenie výrobnej firmy na administratívnu pozíciu. Mám 26 rokov, a po prečítaní článkov na internete si vlastne neviem čo obliecť. Moja prvá voľba boli červené šaty, potom som sa dočítala, že červená nie je vhodná na pohovor. Nechcem pôsobiť výstredne ale ani ako babka. Netuším aký dresscode a úroveň majú v tej firme. Čo by ste mi odporučili? Som riflový typ takže so mnou je to ťažšie 😂😂 ďakujem veľmi pekne

Ktorý z týchto outfitov si obliecť na pohovor?Ktorý z týchto outfitov si obliecť na pohovor?Ktorý z týchto outfitov si obliecť na pohovor?Ktorý z týchto outfitov si obliecť na pohovor?
zuzubb007
28. mar 2023

Podla mna najlepsie su tie cervene saty, si mlada baba oblec si tie, nie ako ti radia suknu ako babicka by som si obliekla na pohovor v zrelsom veku naozaj, v konecnom dosledku zalezi co z teba bude vyzarovat ako osobnost

stvura
Odpoveď bola odstránená
coco1
28. mar 2023

Posledna volba. Kludne aj s nohavicami ak sa tak citis lepsie.

ivangeline
28. mar 2023

1 a druhe zdola. 🙂

mirkam3
28. mar 2023

Posledne (tu mašlu by som zo sukne ale dala prec). Červené saty skor nie, dvojka tak ako je odfotena ta skracuje, k trojke - ladit opasok k sacku a k tomu bodky mi príde take infantilne, tak sa baby obliekali na pohovor pred 10-15rokmi. Prepáč za úprimnosť. Každopádne, držím palce, nech už pôjdeš v čomkoľvek!

zuzubb007
28. mar 2023

S prvymi cervenymi to mas vyhrate vazne, a ja sa vacsinou trafim 😉

lenocka2222
28. mar 2023

Za mna tiez posledny outfit ale inac by ma zaujimalo odkial mas tie cervene saty? 🙂

elisabethka
28. mar 2023

Posledne dve kombinacie su velmi pekne 😊

heln
28. mar 2023

mne sa pacia tie bodkovane saty so sackom, drzim palce na pohovore

autor
28. mar 2023

@lenocka2222 och oni majú možno už aj 7 rokov a mám ich z malého obchodíku s oblečením na konci sveta na východe Slovenska 😁

waldosinka
28. mar 2023

Okrem košele s gombíkmi môže byť vse

vladi4444
28. mar 2023

Tie červené šaty ti neskutočne pristanú 😊 To len tak odveci komentár, ale musela som napísať 😀

autor
28. mar 2023

@vladi4444 och ďakujem 😊😊 sťahovacie prádlo robí svoj kusisko roboty

vladi4444
28. mar 2023

Jeej pozerám, že si z Oravy a aj v mojom veku 😂 Napíš ak budeš chcieť kamosku na kavu 😀😁

selena_luna
28. mar 2023

No a daj vediet ze ako dopadol pohovor 🥳

ysseba
28. mar 2023

Všetky okrem druhého. Ale na pohovor asi to posledné. Ale veľmi pekné sú všetky, ale vybrala by som posledný. A inač - veľmi ti držím palce. Daj nám vedieť ako si dopadla 🙂

bbacardi
28. mar 2023

Posledneee rozhodne

ankare
28. mar 2023

Ako si dopadla?

autor
29. mar 2023

@ankare @ysseba @selena_luna a ďalší ktorých zaujímal pohovor.. mám z toho dobrý pocit.. sami mi povedali o odmeňovaní a na základe čoho sú posudzované odmeny a dokonca mi hneď ukázali v konkrétnej kancelárií s čím by som pracovala a čo by som mala na starosť.. predčilo to moje očakávania. Uvidím ako sa rozhodnú

selena_luna
29. mar 2023

To je dobre znamenie! Drzime palce!!!

jesenzima
29. mar 2023

Tie posledné 🙂👍

coco1
29. mar 2023

super, tak snáď to dopadne dobre pre Teba, btw, čo si si nakoniec obliekla? 😀

autor
29. mar 2023

@coco1 to posledné 🙂

coco1
29. mar 2023

👏 super !

autor
13. apr 2023

@ankare zobrali ma 🎉 asi odpadnem

asocial
13. apr 2023

Gratulujem! tak nech sa ti dari v novej praci a hlavne, nech si spokojna, nech to naplni tvoje ocakavania

autor
13. apr 2023

@asocial ďakujem krásne 😊😊😊

autor
13. apr 2023

A ďakujem všetkým za pomoc a rady 😊❤️

juliet86
13. apr 2023

uzasme gratulujem! modry loni kje niekedy aj nieco dobry ;) vela.stastia v novej praci

kassandra25
13. apr 2023

Bud bodkované šaty s cervenym svetrikom alebo ruzova bluza s tou tmavou suknou.