Lekárky po dlhšej materskej
8. aug 2022
Dobrý deň,maminy lekárky. Sú tu také,ktoré su/boli dlhší čas na MD? Hlavne ma zaujímajú tie,ktoré majú viac detičiek. Vrátili ste sa znova k tej istej práci resp.na to isté odd.? Ja budem nastupovať po6rokoch,mam chir.odbor a s 3detmi si teda neviem predstaviť zvládať služby🙈ako ste to riešili resp.videl niekto takú co to zvláda? Ďakujem za každý nazor🙂
@anicka176 to je super ze sa snažíte. Ja som teda už 5rokov úplne mimo. Neotvorila som ani jednu odbornú knihu. Jedine co mi chodia novinky zo SLK alebo Gmed si zvyknem čítať alebo sem tam stiahnuť nejakú štúdiu co ma zaujme. Ale myslím ze nám nič neujde🙂 ešte sa dosť nastudujeme,a aj rodina s detičkami sa bude musieť prispôsobiť na istý cas pred atestom🙈
Držme si palce🙂

My máme v práci takú pani dr, tiež má 3 deti a na MD bola celý čas, manžel je tiež lekár, ona si teraz robí atestáciu z pediatrie, okrem toho je aj laktačná poradkyňa a chodi domov za mamickami, ma pracovnu dobu posunutu o hodinu a služby má normálne ako ostatné baby. Zvláda to dobre, volneho casu ma malo, nepochybne je to narocne, ale teda im to vychadza 🙂 urcite zalezi aj od deti a od podpory rodiny, hlavne manzela, mozno starych rodicov.. ale urcite to zvladnete, hoci tie prve mesiace spat v chirurgii vam nezavidim 🥲 nech sa vam darí!