Má zmysel pracovať ako pracovníčka bezpečnostnej služby?
baby mate skusenost? Potrebujem nejaku realnu referenciu, ci sa tam oplati ist pracovat. Bojim sa ze tam budu sami chlapi, jedna sa sice o piziciu za pultom na kamere. ale aj tak
veď za kamerami je super,mali sme sbs ženu,nestriedala sa s mužmi,len za kamerami bola.
Pracovala som, boli sme vo fabrike. 4 ženy a neviem koľko mužov. Mala som aj obchôdzky, kontroly atď ale prevažne som bola za kamerami. Nemáš sa čoho báť, moja skúsenosť je, že si chlapi práveže strážia ženy. Ale priprav sa teda na 'blbé reči'. Musíš brať veci s humorom.
@janai1 tak este som nepracovala v chlapskom kolektive 🙈
ale zas peniaze treba do domacnosti😅
A neviete ako je to ked maju pohotovost? Ako je to vtedy platene? 10 ci 20 % mzdy?
@emma2782 na tie obchodzky si chodila sama ci vo dvojici?
A ako je to ked ides na vc? Hlasis sa niekde? Ste viaceri na pultoch alevbo ako?
A napr. v noci?
Obchôdzky sme mali rozdelené, niekto hala A, niekto hala B, niekto vonkajšia obchôdzka. Ale vždy bol niekto blízko a mali sme mobil s vysielačkou. Keď sme išli na WC cez obchôdzku tak sme nehlásili, ak sme stáli pri turniketoch a kontrolovali ľudí, ktorí idú von, tak sme len povedali tomu kto stal vedľa, že hneď som tu skončím na WC 😃 a u nás CCTV bol v kancelárii s veliteľom, takže rovnako som len povedala, že skočím na Wc😃 alebo hneď som tu.
Kamery sme mali v kancelárii, bol tam jeden na kamerách a veliteľ, takže 2. Občas ak šéf došiel tak 3.
Pri turniketoch minimálne 2 (počas výroby) a keď bola prestávka alebo koniec/začiatok práce (ľudia sa valili viacerí naraz) tak 4-5 nás bolo.
To by bola pre mňa robota. Ja som si myslel že to ke nebezpečné že sa musíte biť s feťákmi, ktorí útočia nožom, naháňať ozbrojenych zlodejov atď. Kradne v obchode nadrogovaný človek, a keď ho chcete zadržať vytiahne nejaku zbraň a musíte ho spacifikovať pričom vás môže zraniť.

jasne, že tam budú chlapi z 99% chlapi keďže to prevažne robia oni. Len teda neviem prečo by si z toho mala mať strach.
Za celý čas čo otec robil pre SBS tak tam mali len 3 ženy v celej firme