Mám zobrať takú prácu?
Ahojte prosim vas dostala som ponuku prace na 5 hodin denne , praca je na dohodu mesacna mzda 300€ .... no lenze pracovat som mala ako casnicka bolo mi povedane ze budem musiet umyvat este aj riady pomahat v kuchyni s naberanim balenim rozvozov a podobne ... neviem som na vazkach ci to za tie peniaze vziat alebo nie, pokial viem pri dohode nie je narok ani na pn ocr a dovolenku ... doteraz som pracovala len na zmluvu.
@majocka666 uff, tak to je dosť natesno, ale ak nemáš zatiaľ nič iné, tak to môžeš zobrať a stále môžeš odísť, keď nájdeš dačo lepšie, budem ti držať palce 🍀
V tvojej situacii si myslim ze lepsie je mat 300 eur ako nic vsak nastup a hladaj nieco lepsie odist mozes kedykolvek.
@majocka666 nie, skus radsej pracu v obchode
Na zaciatok kvoli dietatu by som to vzala a popri mozes hladat, radsej daky prijem ako nic a je tam narok normalne na dovolenku
@zoro9836 len v obchode sa robí aj cez víkendy aj dlhšie cez týždeň a keď je sama s dieťaťom, tak neviem, či by to bolo pre ňu
@janickacrazy v obchode pracovat nemozem nemam kam s dietatom
@zoro9836 v obchode pracovat nemozem nemam kam s dietatom ... v dnesnej dobe je to najlacnejsi najom co som nasla , no mama velmi nechce aby som sla byvat s nimi chce mat svoj klud po celodennej robote a otec ked sa vrati z nemocnice tiez bude potrebovat klud pri dietati ti velmi mozne nie je
@zuzubb007 pri dohode je narok na dovolenku ?
@majocka666 Nie, nezobrala.
300 eur za 5 hodín je pre mna velky luxus, ten cas mozem využiť úplne inak, hlavne na práci na samej sebe, aby som mohla zarobit normalny peniaz a postarat sa o rodinu, zaplatit ucty, kupit potraviny....
Toto si moze dovolit studentka, ktorú zivia rodicia
@janickacrazy dnes mi ma volat ma tam niekoho na skusku a vyberie si .... do toho mi este aj syn ochorel :( porazi ma z toho uz
@majocka666 uff, tak za 300e mesacne chodit do roboty na 5 hodin denne a este bez TPP, iba na dohodu, tak to je cista otrocina. Ak tie peniaze zivotne potrebujes, tak zober, ale jednoznacne si hladaj popritom nieco ine. Lebo toto je ciste zdieranie.
A nie, ak pracujes na dohodu, tak nemas narok na dovolenku.
Hlavne klud, ako nie je to bohvie co, to ti poviem narovinu, ale ak nie je ina moznost a peniaze su za potreby, tak zas nad cim vahat moc asi nie je
@majocka666 jaj dohoda, lebo ja som mala normalne polovicny pracovny uvazok a tam dovolenka je normalne, pri dohode asi nie neviem
A do škôlky keby sa zbehnes spýtať či nepotrebujú upratovačku alebo pomoc do kuchyne ?
Alebo do školy tuším dve základky sú tam nie ?
@sasitimi17 to uz mam obehane vsetko je bohuzial plne ... u nas potom uz len zmeny alebo kratky dlhy tyzden a to nie je mozne kedze nemam nikoho :(
@majocka666 chod do zvolena
Nájdeš tam možno o 20€ vyšší nájom a zarobíš viac a budeš mat aj viac pracovných možnosti
@sasitimi17 skusim popozerat ponuky prace dakujem
@sasitimi17 pozerala som aj ziar nad hronom tiez len na ranne a ziadna slava
@majocka666 no ziar to je nič Skôr ten Zvolen aj keď to bude už trochu ďalej od Kremnice
No zeny a teraz mi bolo oznamene ze mam robit tyzden zadarmo ako na skusku a ze potom sa rozhodne ci ma berie ci nie 🤦♀️
@majocka666 no tak to už je vrchol drzosti, kašlala by som nato
@majocka666 určite nie. Je to zdieranie. Bohvie koľko takých "na skúšku" ešte má..... Mesiac mu tam bude dakto robiť zadarmo
@fiafia minuly tyzden som bola ja na 1 den sme boli dohodnuty na skusku tento tyzden tam ma jednu zaujemkynu na skusku a ja mam prist znova o tyzden 🤦♀️

@majocka666 nie