Moderátor chatu - skúsenosti
Čauko dostala sa ku mne ponúka robiť moderátorku chatu. To že tam pôjde aj o erotiku je mne úplne jasné a predsudky nemám. Je to robota z domu čo je super ale mňa zaujíma že cez koho to robíte či lepšie Cloud alebo chatujuci a teda keď tam bude každý deň tie tri štyri hodiny že kolko reálne viem zarobiť? Na chatujuci píšu že 400 za týždeň tomu neverím zaujíma mňa že koľko sa dá? Díki moc budem rada keď napíšete babulky mi viac o tejto robote
To koľko hodín si denne strávila keď týždenne si mala 100
Mňa by ešte zaujímalo, že ťa platforma ABC ešte funguje??
ahojte , potrebujem živnosť k tomu alebo ako funguje vyplacanie?
@simip8 formou účtu funguje vyplacanie
@dadka3450 ahoj venuješ sa etse tomu ???
neodporucam, dokonca mam podozrenie, ze tie nicky, ktore to tu vychvaluju, pracuju pre tu firmu a robia tak nepriamo nabory, asi za to maju prachy, za kazdeho najdeneho cloveka
@lilitela a dôvod máš aký? Ja pracujem pre cloudworkers a nerobím nábor. Osobných názor mam že je to zderstvo ale aspoň si viem čosi privyrobiť mesačne.
@majka201289 Ak tam robis, tak vies ako to chodi. Plusy aj minusy. Ak ma niekto zaujem, odpoviem cez IP.
@majka201289 možno ju nevzali, tak je nasratá 😄
@tiumen hej, tam uz treba mat "specialne danosti", aby ta vzali 🙂 naslubuju, zahmlievaju a realita je uuuuplne ina. Uz len pociatocne kecy, ktore clovek najde na ich stranke, vraj robis kedy chces a kolko chces je total bullshit. Clovek musi mat odrobene urcite minima - ak ich nesplni v uvedeny tyzden, prichadza o odmenu za to, co vlastne dovtedy v ten tyzden urobil. Ak ochoriete a nemozte robit dalej a nesplnite tyzdenny limit, bezproblemov pridete aj o dovtedy zarobene peniaze, ktore su "pod limitom". Mne takto nevyplatili peniaze.
A zarobok tiez vobec nie je taky, ako slubuju, vraj az 400 eur tyzdenne. Clovek je rad ze to dokaze robit vkuse 2 hodiny, potom vam svitori. Ono to totiz nie je vobec len o "kecani". Kto chce, nech si najde v googli recenzie a skusenosti diskusie k tejto teme. Na jednej stranke tam diskutuje ista "Ena", vsetko co tam pise, je pravda. Par centov za spravu. Myslela som, ze spravy budu padat jedna radost, odpisem a idem na dalsiu - kdeze - treba vyplnat rozne denniky a robit o klientovi poznamky. Aby clovek nemohol rychlo odpisovat, klienti sa v jednom kuse prehadzuju, clovek sa v tom uplne straca. Zabija cas tym, ze musi nastudovat predosle spravy od inych dievcat, aby sa dostal do obrazu, o com sa tu pisalo, a nepisal kraviny. (co sa aj tak deje). Je to velmi dobre vymyslene, baby pre firmu odpisuju na spravy, robia im robotu, ale zaroven vela nezarobia, lebo sa zdrzuju vsetkymi tymito detailami. Ked som skusila tempo zrychlit a pisala velmi neutralne spravy a nepisala denniky, dostala som upozornenie a varovanie, ze dostanem ban. Spravy sa totizto kontroluju (kde na to beru cas, vsak? Keby to bolo take kvantum sprav, aby clovek dobre zarobil, nemali by cas to kontrolovat.) Takymto tempom a sposobom som prakticky nezarobila viac ako 4 eura na hodinu (hrubeho). Aby zarobil tyzdenne 400 eur, musel by tam stravit 100 hodin, to je denne 14 hodin 7 dni v tyzdni. Pre mamicky na materskej to nie je vobec vhodne, ono totizto najviac chlapov prichadza na chat po praci az do noci a ak si mamicka mysli, ze si poobede trosku pocetuje, kym babo spi, tak moze zabudnut, ze jej budu chodit spravy. A v noci je matka rada, ze spi a moze si tiez odpocinut.
A plati aj to, co sa tam pise o jednani s dievcatami, ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju, ale ked riesite s nimi vlastny problem, mozte si trhnut nohou. Nedohodnete sa, oni si urcuju, co a ako. Ono, tazko sa vymaha nieco, co je niekde fiktivne na sieti a vy ani neviete s kym mate vyjednavat. Aj ti "couchi" su len take figurky, ktore sa riadia pravidlami, ktore ich niekto naucil a nevedia vlastne preco a pre koho to robia a prakticky nemaju ziadne vlastne pravomoci.
@lilitela no presne toto som aj čakala. Dlho som nad touto prácou uvažovala, najmä kvôli tým peniazom, ale potom mi jedna slečna písala, že tam robí a zarobí MAX 100 eur mesačne (robila aj v Cloudworkers aj v Chatujuci). Takže to bolo dosť odrádzajúce. A to som tieto iné veci ani nevedela. Tak som rada, že som sa na to nedala.
@mima1608 ja som veľmi spokojná v cloudworkers zarobím aj 300 za meiac je to hluposť že len tolko málo, su tam krátke správvy a lahko sa píšu narozdiel od chatujuci kde len buzeruju furt za niečo a strašne dlhé správy sa tam píšu a ešte aj otázky musia byť v každej správe na chatujuci, ja by som cloudworkers nemenila
@stanuska môžem otázku?
@stanuska tam musis dopredu vedieť že kedy záväzne prídeš písať alebo sa môžeš pripojiť hocikedy?
U chatujucich som už skončila stále mi za niečo nadávali že toto si napísala zle a hentam je krátka veta a nedávaj dve otázky no hrozne to bolo fakt a premýšľam nad Cloudom napíšeš mi prosim viac? Ja by som mohla písať tak rôzne nie presne určené časy ale určite denne by som tam mohla byť tri hodiny.
Mozte mi napisat ani mna chatujuci nebavi
@mima1608 ja som veľmi spokojná v cloudworkers, nemusíte zrkadliť správy v chatujucich to je samá buzeracia z ich strany. Ako, nech sa, nikto na mňa nehnevá ale tých supportovi by som, najradšej do piiip poslala a k vode nepustila za týždeň. Tiež som to robila tak, že som nezapisovala do denníka každú somarinu s prepáčením aj keď klient išiel na WC tak som to tam musela zapísať. No preto som od chatujucich odišla. Robím pre cloudworkers a som nesmierne spokojná. Zarobím mesačne aj, 400 euro keď sa, posnažím. Ale keď flákam tak mam tak 350 euro. A v cloudworkers píšeš krátke aj keď ti klient napíše 800 značkovú správu napíšeš 70 znakov a odosielas. Nemusíš nič dokopy riešiť denníky píšeš fakt len keď sa niečo stane klientovi alebo ti niečo napíše že bude mať na práci
@mima1608 a ešte podotýkam, mne, sa, nestalo, ešte v cloudworkers aby som čakala dlhšie, ako, 3 minúty na, správu. Čiže pre mňa, super od sedím si tam 4 hodinky denne niekedy 5 ako kedy.
@vevuska2018 a koľko si tam zarobis cca?
@vevuska2018 a ako to funguje na Cloudworkers, prosím ťa? Máš písané smeny? Že napríklad musíš tam byť od 10 do 15 napríklad? Alebo sa pripojis kedy chces? A ako fungujú platby? Ako často platia? Ide to cez účet alebo PayPal?
@tiumen ako cez mobil prosím? Treba nejakú apku? Lebo fakt cez mobil píšem rýchlejšie ako na Pc. Dáš mi viac info? A teda ja keď som odišla tak sa dá žeby som sa znova vrátila myslíš?
Normálne cez prehliadač 😁 pred letom to spravili. Ale ako to je keď si odišla neviem, myslím si, že by to malo ísť ak oni s tebou neukončili spoluprácu skrz nejaký problém. Už nemáš na nich kontakt na Skype?
@tiumen nie neskončili ja som len napísala že nastupujem do novej práce a končím len už som sa neprihlásila a zmazala som Skype no
@mima1608 výnimku majú tehotne a mamičky s deťmi do 6mesiacov, vtedy píšeš kedy chceš a koľko chceš, nezapisujes sa.
@majka201289 A toto sa ako overuje 🙂
@lilitela podľa mňa nijako. Keďze po roku v CW som otehotnela a len náhodou som si v emaile všimla ze sú tam výnimky, tak som písala nadriadenej, oznámila jej môj stav a spýtala som sa ci jej mam poslať aspoň tehotensku knižku. Ona mi len odpísala, že si to zaeviduje a ze nič nepotrebuje a ze mam dávať na seba pozor (celkom ma to prekvapilo milo). Odvtedy píšem koľko chcem kedy chcem.

@vevuska2018 a to koľko správ si napísala teda koľko hodín si pri tom strávila