Moderátor chatu - skúsenosti
Čauko dostala sa ku mne ponúka robiť moderátorku chatu. To že tam pôjde aj o erotiku je mne úplne jasné a predsudky nemám. Je to robota z domu čo je super ale mňa zaujíma že cez koho to robíte či lepšie Cloud alebo chatujuci a teda keď tam bude každý deň tie tri štyri hodiny že kolko reálne viem zarobiť? Na chatujuci píšu že 400 za týždeň tomu neverím zaujíma mňa že koľko sa dá? Díki moc budem rada keď napíšete babulky mi viac o tejto robote
@majka201289
Krásne ránko.
Môžem sa spýtať pracujete prosím ešte pre cloudworkers?
@lilitela krásne ránko vy pracujete prosim pre cloudworkers?
@vevuska2018 krásne ránko, môžem sa spýtať pracujete ešte pre cloudworkers?
@katarina1589 áno pracujem tam ešte
@leo25 je to vyplacane raz mesačne. A dá sa zarobiť aj 400 +
@vevuska2018 môžem poprosiť viac info do ip?dakuejm
@vevuska2018 mohla by som vás poprosiť napisala by ste mi súkromné?
Chcela by som sa na pár vecí spýtať ak by som mohla
Dakujem
Krásny deň 🍀
@vevuska2018 zdravím vás?mohla by som sa informovať súkromne na nejaké veci ohľadom prace pre cloudworkers?
@vevuska2018 prosím a ako to funguje?som mamička na rodicaku, a teraz vyplývajú pre mňa nejaké povinnosti ?najlasit sa na nejakom úrade, platiť odvody alebo čo?
Jednoducho podpíšem zmluvu a hotovo ?dakujem
Ahoj, môžem sa opýtať pár vecí na Cloudworkers? ďakujem 😅
Pekný deň vám prajem všetkým . Chcem sa opýtať . Existuje taky chat , kde sa môžem ja ako moderátor alebo ako operátor chatu venovať osamelým ženám respektíve aj matkám ?? Ak áno tak mi pošlite taky chat ??? Ďakujem......?
@vevuska2018 čo ak nespravím ten limit 100 správ ? Asi to nestíham
@kim_possible to pracujete pre chatujucich
@vevuska2018 ano
@kim_possible Ja som to uz pisala, vraj je moznost to nahlasit vopred, ze nebudes stihat v ten tyzden, a dohodnut sa, avsak ak sa ti to bude opakovat castejsie, tak ti to nebudu tolerovat a nepreplatia, robila si nadarmo.
Ja som dokonca nestihla nie ze limit, nestihla som ani nahlasit ze nestihnem, dieta chore, uplne vyfucalo z hlavy, neuznali mi to. Tento pristup sa mi nepacil, ukoncila som spolpracu a poziadala vyplatenie, no kedze som nemala splnene minimu na vyplatenie , nedali mi nic. Ked som ich teda poziadala o dopracovanie tak, aby som mala limit na vyplatenie, odpisali mi, ze uz mi zablokovali pracovny ucet a nie je to mozne. Musim podotknut, ze od tej prvej chvile, ked zacali prosblemy s tym, ze som im to nestihla nahlasit v ten tyzden, ich komunikacia sa vyrazne zhorsila a tahala som toz nich po viacerych urgenciach
@kim_possible tak to musíte dopredu nahlásiť. Ale nenechávat si to na poslednú chvíľu. Ja som to na hlasovala, tak cca štvrtok piatok
@lizzbeth1989 pokiaľ sa jedná o cloudworks, tak len informácie posielajú cez Skype, linky na videa, ktoré ti vysvetľujú celý proces, čiže ty nie si reálne.na ich školení, tie (asi 2videa) si pozrieš ked budeš mat čas.
@majka201289 ďakujem ,len este aj ta mozem poprosit ,je tam potrebna zivnost ? Lebo niekde pisu,ze ano,niekde nie ,tak mam v tom chaoss.
@liloastitch a potrebovala si živnosť?

@majka201289 super u mňa je cloudworkers top nemenila by som