Na aké otázky sa pripraviť na pohovore?

nikuskaa92
4. nov 2019

ahojte, po dvoch rokoch sa chystám zmenit prácu... v piatok idem na pohovor.. (administratívna práca) bol niekto v súčastnosti na pohovore? Aké otázky sú teraz v kurze? Prípadne ako by ste na ne odpovedali 😁 chcem sa pripraviť keďže pohovor bude aj v AJ .. 😪

natalindaaaaa
4. nov 2019

@nikuskaa92 Ahooj, ja som robila chvilu na perso a teraz čerstvých 5mes som v novej práci. Je to rôzne ako vedú pohovory... Mna sa pýtali naozaj vela napr. prečo by sme si mali vybrat prave vas? kde sa vidite o 5 rokov? prečo vás zaujala nasa pozicia? ake su vase zaluby? co povazujete za vas zivotny uspech? načo ste v zivote najviac pysna? vase + a -. Je toho naozaj vela a tak hlavne sú to tie základne otázky, povedzte nam niečo o sebe, hlavne si pozri čím sa firma zaobera a hlavne info o nich (s tým som sa stretla na každom pohovore)

pannama1
4. nov 2019

kazdy zamestnavatel ma ine otazky. hlavne netreba stresovat a odpovedat uprimne. takych ludi maju zamestavatelia najradsej!

natalindaaaaa
4. nov 2019

@pannama1 presne robila som chvilocku na perso a niekedy je až smiešne ako ludia odpovedajú vetami, o ktorých si myslia že personalista chce počuť práve to..

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalindaaaaa
4. nov 2019

@boldo87 ano, na poslednom pohovore mali presne stanovene otazky podla ktorých išli-jednu za druhou 🤐 Osobne mi je prijemnejšie ked pohovor sa vedie spotanne

pannama1
4. nov 2019

@natalindaaaaa jasne, ze to je smiesne, lebo ten zamestnavatel alebo teda ta osoba ktora robi pohovory nie je na hlavu padnuta. aj ja som robila na personalnom, tak tiez o tom viem svoje.

angelinja
21. sep 2021

@pannama1 tak preco davate take stupidne otazky?/novodobi personalisti/ co sme v amerike?kde sa vidit o 10 rokov?neivem mozno ma zajtra zrazi auto, vase najvacsie uspechy- ok dobre toto nech sa pytaju napr. na poziciu CEO ale nie asistentky, a dalsie trapne americke veci...co tak viest rozhovor spontanne , a nie naplanovano?ja stsale hovorim psychologov, socialnych pracovnikov, HR personalistov naprodukovali a potm sa snazia tu z toho urobit vysnivanu ameriku a tie vseliake manazerske kecia podobne ani nehovorim, bud to niekto v sebe m a a vies viest tim a ludi a je proste sef na vsetky strany aj ked si ma zastat ludi aj ked ich ma viest poradit, aj spravne napomenut...a toot vseetko bud ma v sebe alebo to nema a nepomozu ziadne zase dalsie vymyslene "koucovske" veci, kde zase vymyslene pozicie koucy a podobne veci

pannama1
5. okt 2021

@angelinja ono je to kolkokrat tak, ze personalisti sa len pytaju na to, co si zmysli zamestnavatel. oni su tiez len pod niekym, koho musia pocuvat. ale rozumiem, o com hovoris. proste sa straca ten ludsky pristup aj v tomto.

xckaret
18. jan 2022

@nikuskaa92 ja som pred vcerom absolvovala onlinne pohovor. Viedla ho asi 25 rocna slecka, isla podla otazok, v podstate sa mi pytala to, co som mala uvedene v zivotopise. Dnes som dostala odmietavu odpoved. Spatne som jej odpisala, aby mi poslala spatnu vazbu, cim som ju nepresvedcila, coho sa mam v buducnosti pri pohovore vyvarovat......odpisala mi: Dakujeme, ze ste sa zucastnilu pohovoru ...... asi tak.
.

petronellla87
18. jan 2022

@nikuskaa92 Ja som bola min. rok asi na troch pohovoroch a bola som prekvapená že pohovory boli také free a v uvoľnenom duchu ☺️ Tiež by som odporúčala pripraviť dačo o sebe, Vaše pracovné skúsenosti, naštudovať si aspoň základné veci o firme kam sa hlasite, prichystat si dáke Vaše hlavne pracovné uspechy, a zakomponovať ako by ste vaše skilly vedeli uplatniť v novej práci. A hlavne byť v kľude a nestresovat ☺️ Držím palce