Názor na motivačný list

jankaroy
24. sep 2015

Ahojte,
rada by som poznala vas nazor na tento motivacny list, pripadne pripomienky navrhy na zmenu. Dakujem

na základe Vášho inzerátu uverejneného na www. profesia.sk sa uchádzam o pracovnú pozíciu Chyžná – upratovanie hotelových izieb. Vaša ponuka práce ma zaujala, nakoľko v poslednom zamestnaní som zistila, že celodenné sedenie za počítačom mi nevyhovuje. ( neviem ci je to vhodne tak lopatisticky napisat alebo skor zovseobecnit )

Rada sa učím nové veci, som flexibilná, zodpovedná a mám pozitívny vzťah k ľuďom. Čo sa týka mojich pracovných skúseností, všetky moje predchádzajúce pracovné pozície boli prozákaznícky orientované, čo považujem za výhodu pre získanie tejto práce.

V rámci mojich časových možnosti sa zdokonaľujem v dvoch cudzích jazykoch, ktoré môžem v tejto pozícii využiť. Počas starostlivosti o deti som sa začala venovať fotografovaniu a pečeniu poťahovaných tôrt, ktoré sa stali mojim koníčkom.

Rada prijmem Vaše pozvanie na osobný pohovor v termíne, ktorý stanovíte.

livka_
24. sep 2015

to o sedeni je dobre, to tam nechaj. to prozakaznicky by som vypustila. je to formulka ktoru pouziva uz kazdy a posobi to skopirovane preto. napisala si si to pekne podla mna. a dopis ze si nekonfliktna. to znie fajn. alebo ak chces to prozakaznicky silou mocou tak skus, nieco v sluzbach ku klientom, strankam.. celkovo je to pekne slusne napisane. si sikulka. drzim palce!

hradnapani
25. sep 2015

@jankaroy doplnila by som tam este nieco v zmysle, ze mas vztah k cistote a poriadku, si dokladna alebo pedantna, ze si rada v pohybe (to je narazka na ten pocitac) a tak. Proste nieco, cim by chyzna mala vynikat 😉

dominika6
25. sep 2015

@jankaroy
nepíš o tom čo ti nevyhovovalo v predošlom zamestnaní,nehodí sa to tak,vyznie to ako ked si preberáš čo chceš a čo nie,tak isto načo píšeš o tortách,ked to s chyžnou nesúvisí?

jankaroy
autor
25. sep 2015

@hradnapani
@dominika6 ten pocitac ktory som tam uviedla som uviedla ako dovod preco sa o danu poziciu zaujimam kedze doteraz som robila v kancelarii a co sa tyka tych tort tak som chcela uviest comu sa venujem vo volnom case, kedze konicky su sucastou zivotopisu.

jankaroy
autor
25. sep 2015

@livka_ dakujem, s tym prozakaznicky som to uz upravila a odoslala 🙂

malesisiatko
25. sep 2015

reagujem na Vašu ponuku práce zverejnenú na pracovnom portáli www.profesia.sk a rada by som sa uchádzala o miesto chyžnej.

Som aktívna, flexibilná a poriadkumilovná , z tohto dôvodu na ponuka zaujala. Z mojej predchádzajúcej práce môžem využiť svoje vedomosti a schopnosti a zároveň by som sa rada naučila nové veci či sa v nich zdokonalila. Ovládam 2 cudzie jazyky.

Momentálne som po materskej dovolenke.

Ďalšie stručné informácie sa môžte dozvedieť z môjho životopisu, ktorý prikladám a bližšie informácie Vám môžem poskytnúť na osobnom stretnutí.

sisaha
25. sep 2015

@malesisiatko napr. ja osobne by som vobec nespominala, ze som po materskej.