icon

Nenastúpenie do práce

25. máj 2025

Dobrý večer.. Som na úrade práce a aktívne si hľadám prácu.
Našla som, aj som bola v piatok podpísať dohodu na tri dni a tú som naniesla na úrad práce... nastúpiť mám pondelok a je to do stredy ako na skúšku... Ja som normálne dostala strach, blok, no proste som si to rozmyslela... Ak by som zajtra nenastúpila do práce čo mi hrozí? Viete niekto napísať? Ďakujem

Strana
z2
luccija
26. máj 2025

Ty si na tom ešte dobre máš možnosť to vyskúšať a odísť, lebo vieš, že muž za tebou stojí.Predstav si, že si samoživiteľka a musíš aj, keď sa ti práca, kolektív nepáči atď..neutekaj sama pred sebou budeš zo seba sklamaná toto isté sa ti môže stať aj pri inej ponuke.Chod a uvidíš...zajtra nepôjdeš, keď to nebude dobre

lenkakoc444
26. máj 2025

Urcite chod v BB je maly pracovny trh davaj pozor aby sa Tvoja neserioznost nerozniesla. Ako tu uz bolo napisane musis vystupit z komfortnej zony lebo takto kazda praca bude problem. Ved ked to nebudes zvladat vzdy sa da odist.

mimaapeto
26. máj 2025

Obleč si niečo v čom sa cítiš sebavedomo... aku prácu si robila predtým? do akej ideš teraz? Neboj sa dobre bude a možno tam budeš chcieť pracovať viac ako na dohodu.. ja nezabudnem na prácu ktorú som vôbec nechcela.. na druhý deň som volala manželovi s plačom že končím lebo zo dňa na deň z malého mesta na 4 dni na školenie do BA doma čerstvá škôlkárka.. potom stále som cestovala raz mesiac do BB a raz týždeň do LC a v pohode som to dávala,,, ten stres na začiatku neprajem nikomu.. mala som super kolegynu od začiatku.. len ona ostala v inom meste a ja som išla do iného... dáš to manžel Ťa tiež určite mňa ten môj podržal veľmi

marhulka13
26. máj 2025

Ja som.mala neskutočný blok po materskej, teda dvoch, lebo dlho doma a potom hľadanie úplne novej prace. No musela som sa prekonať, začala som robiť v úplne niečom inom než predtým a som tam doteraz, co už je viac ako 10 rokov

gladys_07
26. máj 2025

O co to bude ine pri dalsej pracovnej ponuke? Dokedy chcies sediet doma?

mircalla
26. máj 2025
@belllinka

@mircalla sama? Skor manzel jej to bude platit 🙂

@belllinka No ano, tak...

lienka.7
26. máj 2025

@autorka ze bojím sa prace... tak toto je dobrý vtip👌 ako dlho si doma?

nikaeli
26. máj 2025

Moja dcéra má čerstvých 18, ešte študuje na SŠ. Pár dní po narodeninách nastúpila do fitka ako brigádnička.Tešila sa, sama doma aktívne cvičí už tri roky. Prvý deň mi každú chvíľu písala na messenger, ako toto nevie, tamto nevie, ako jej netlačí bločky, či došla farba v tlačiarni a šéf jej nedvíha, klienti nervózni, že ona ide domov. Vydržala do konca, doma sa vyplakala, že tam viac nepôjde. Šla. Zvládla to. Už ťahá tretí mesiac. Takže hlavu hore, aspoň to vyskúšaj. Mať strach je prirodzené, nevieš čo ťa čaká. A možno budeš prekvapená a bude to fajn 😉 držím ti prsty!

mamina7070
26. máj 2025

ja ked som menila odbor a nastupila do novej roboty tak som chodila plakat na wc prve tyzdne, proste treba sa zakusnut a prekonat to. Dnes patrim v tom odbore medzi ludi co chodia prednasat na konferencie atd ale zaciatky boli zaujimave
neboj sa to das

aurora33
26. máj 2025

No čo, nastúpila si?

cukroska
26. máj 2025

No dúfam si už tam! Také dedinské chovanie nemá ani môj 16 ročný syn. Starší počas strednej brigádoval vždy a tesne pred dovŕšením 18 tky nastúpil s nami do závodu cez leto. Normálny úväzok,nočné a veru bila to drina, otročina.Bol tam sám za seba, nikto nebral ohľady ,že brigádnik.Davali mu najviac roboty, nestíhal nie lenže na wcko, ale ani napiť.Nie raz nestihol ani na prestávku (to bolo úplne bežné)a vydržal do konca! Dokonca od trénerky aj majsterky dostal čokoládu a poďakovali mu,že bil veľmi šikovný. A ten pocit,že so zarobil na prvé auto by to vedel popísať teraz 😉Neprispeli sme mu ani cent. Jediné, že muž išiel s ním pre auto a platili sme prepis a vlastne vodičák. A do prvej oficiálnej práci išiel skôr ako mal maturitné vysvedčenie v rukách. Žiadne posledné prázdniny sa nekonali a už zarezáva pár rokov.Odvtedy nebol ani raz na PN ani Pécko.Takže to je o prístupe.

lucia13022023
27. máj 2025

Určite chod. Väčšina ľudí, vrátane mňa, ma stres, strach, nervozitu (nazvi si to ako chceš) pred niecim novým. Keby mam zajtra nastúpiť do novej roboty, kde budú neznámi ľudia, tiež by som mala obavy, bola by som nervózna. Nerada vychádzam so svojej komfortnej zóny, ale keď raz vyjdem, vždy to vypáli a Ptoom sa pýtam, prečo to nerobím častejšie 🤣

buberova
28. máj 2025

Ako to dopadlo?

Strana
z2