Nenávidím svoju prácu
Ahojte. Ani neviem či mám zakladať diskusiu alebo čo vlastne čakám. Možno len vykecat sa. Mám prácu ktorú už doslova neznášam, chodím tam len pre prachy. Aj to je almuzna ale človek potrebuje každý groš. Už rok intenzívne hľadám niečo iné ale buď mi nevyhovuje práca, alebo miesto, alebo pracovný čas alebo vyplata. Nechcem dať výpoveď kým nemám niečo iné ale už to ozaj prestávam zvládať a bojím sa že mi rupne v bedni a nechám to tu zo dňa na deň z čoho budem mať ešte aj prúser.rozmyslam aj nad PN, možno by som sa ukludnila ale keďže zdravotné som ok, tak z dlhodobého hľadiska ani toto nie je riesenie. Ďalšia možnosť je dať výpoveď a ostať doma pol roka ak by som teda nič nenašla alé zase...ako často má budú z úradu posielať do roboty? Ako často môžem odmietnuť aby ma vyradili? Ja vôbec neviem ako toto všetko funguje, ako toto riešiť lebo je to moje prvé zamestnanie ale jedno viem určite, ak urýchlene z tade nevypadnem tak už odtiaľ potom rovno smer psychiatria.
Ja to úplne chápem....je to strašné chodiť s nechuťou do práce....aj ja som to zažila....ja odporúčam vymeniť práci jednoznačne....držím palce
@cialota určite áno....ja som zotrvavala vo svojej práci aj keď som tam už nechcela byť veľmi dlho...až nakoniec mi zistili, že som chorá...nasledovala hospitalizácia, operácia, liečba a ožarovanie...a po roku pnky som sa konečne odhodlala pracovať v tej oblasti, ktorá ma baví .teraz pracujem na živnosť a som šťastná a spokojná...ak by sa toto nestalo, tak neviem či by som v sebe našla silu a odhodlanie ísť do toho...takže tá úplne chápem ..

Ved normalne chod za obvodnym, ze si totalne vycerpana a potrebujes si oddychnut na pn. Bud ta poslem k psychiatrovi alebo ti da pn.