icon

Nenávidím svoju prácu

sosanna88
30. okt 2018

Ahojte. Ani neviem či mám zakladať diskusiu alebo čo vlastne čakám. Možno len vykecat sa. Mám prácu ktorú už doslova neznášam, chodím tam len pre prachy. Aj to je almuzna ale človek potrebuje každý groš. Už rok intenzívne hľadám niečo iné ale buď mi nevyhovuje práca, alebo miesto, alebo pracovný čas alebo vyplata. Nechcem dať výpoveď kým nemám niečo iné ale už to ozaj prestávam zvládať a bojím sa že mi rupne v bedni a nechám to tu zo dňa na deň z čoho budem mať ešte aj prúser.rozmyslam aj nad PN, možno by som sa ukludnila ale keďže zdravotné som ok, tak z dlhodobého hľadiska ani toto nie je riesenie. Ďalšia možnosť je dať výpoveď a ostať doma pol roka ak by som teda nič nenašla alé zase...ako často má budú z úradu posielať do roboty? Ako často môžem odmietnuť aby ma vyradili? Ja vôbec neviem ako toto všetko funguje, ako toto riešiť lebo je to moje prvé zamestnanie ale jedno viem určite, ak urýchlene z tade nevypadnem tak už odtiaľ potom rovno smer psychiatria.

Strana
z2
petrofka
3. nov 2018

Ved normalne chod za obvodnym, ze si totalne vycerpana a potrebujes si oddychnut na pn. Bud ta poslem k psychiatrovi alebo ti da pn.

petrofka
3. nov 2018

@sense psychológ nemoze dat pn

sense
3. nov 2018

@petrofka tak k psychiatrovi

yonce
19. nov 2018

@sosanna88 ano tomu rozumiem, ze mas zodpovednost za rodinu a je to fajn, ze si to uvedomujes. tak treba si novu robotu hladat a az potom tam skoncit

galioska
19. nov 2018

@sosanna88 kopec ludi takto pracuje a je to zial vidiet hlavne na uradoch ci v nemocnici... kazdopadne dobre robis, hladaj dalej aj ked asi sama vidis ze je to tazke a hlavne to ze ani stazovat sa ti nepomoze kebo uz vidim odpoved, nepaci sa ti, mozes ist👎🏻

sosanna88
autor
19. nov 2018

@galioska v tom je sranda...ze aj nas sef ti povie-tam su dvere, dalsich 10ludi caka na tvoje miesto. a potom niekto predsa odide a problem roka lebo nas je malo a nikto nechce dojst robit...za ten plat...vies co. grcat sa mi chce niekedy

galioska
19. nov 2018

@sosanna88 to poznam 😀👍 u nas ti sice nepovue mozes odist ale nikto nechce dojst novy, podmienky onicom a zdlhavy proces... potom robime za dvoch🤬

sosanna88
autor
19. nov 2018

@galioska ved to a potom ze clovek je vyhorety

deni2202
5. dec 2018

Ja to úplne chápem....je to strašné chodiť s nechuťou do práce....aj ja som to zažila....ja odporúčam vymeniť práci jednoznačne....držím palce

cialota
5. dec 2018

@deni2202 len ono sa to lahko hovori, ze vymenit pracu, len niekedy najst v sebe tu silu este na toto, na tento krok je dost narocne :/

deni2202
13. dec 2018

@cialota určite áno....ja som zotrvavala vo svojej práci aj keď som tam už nechcela byť veľmi dlho...až nakoniec mi zistili, že som chorá...nasledovala hospitalizácia, operácia, liečba a ožarovanie...a po roku pnky som sa konečne odhodlala pracovať v tej oblasti, ktorá ma baví .teraz pracujem na živnosť a som šťastná a spokojná...ak by sa toto nestalo, tak neviem či by som v sebe našla silu a odhodlanie ísť do toho...takže tá úplne chápem ..

cialota
4. jan 2019

@deni2202 ako sa hovori vsetko zle je na nieco dobre, viem, ze mat problemy so zdravim nie je sranda, ale clovek vtedy aspon prehodnoti viac veci a uvedomi si, co je ozaj v zivote dolezite, byt stastny 🙂

Strana
z2