Neustály podvedomý stres z prace

19. sep 2021

Neviem,ci to mate niektora podobne,ale aj ked robim pracu (zdravotnictvo,administrativa,kontorly) najlepsie ako viem,stale myslim,co som urobila zle...kedze este kontroluju aj nas,a co sa robilo pred xy rokmi,tiez sa najde chyba,a ked to daju na kontrolu zasa nam,vela veci nesedi je to zle,mam stres zasa ja z kontroly. Aj ja som urcite urobila chyby, ale proste myslim na robotu casto,az si pripadam,sama sebe zvlastne. Mavam stavy,ze ma to aj bavi,dakedy totalne az mam nechut...platovo je to dobra robota,ale neviem si predstavit to robit 10 rokov. Aj ked mam pocit,ze kazda robota je cim dalej tym viac stresujuca,a neviem ci dakedy najdem taku ked budem uplne s kludom.chodit.

janetinka27
19. sep 2021

praveze je to super, ze vas kontroluju. mylia sa vsetci. len je rozdiel v tom, ako sa k tomu postavis. niekto neroesi nic, niekto riesi zasadne cudzie chyby, niekto sa trapi nad vlastnymi. my sme mali veducu, co nam vsetko kontrolovala. obcas sa chyba nasla a opravila sa. teraz sme bez iontroly a este len teraz zacal stres... lebo chyby budu vzdy a pojdu rovno ku klientovi 😲

veronnica080
20. sep 2021

Keď to ide cez kontrolu ber to tak, že keby niečo, tak proste ťa maximálne opravia. Nič viac nič menej, všetko je to ale aj o tom ako dokážeš brať takéto veci. Každý sa mýli, takže ja sa nad tým netrápim.