Neviem si nájsť prácu v Prešove

tanulik1994
25. jan 2019

Ahojte baby veľmi ma trapi že si nemozem najst pracu uz hladam 3 mesiace chodim na pohovory a nic uz ani nespim tak na to myslim. Poradte ako sa pozbierat nabrat sili a ijst dalej tu v Prešove a celkovo vychod neponuka nič len nervy.

pribinak
25. jan 2019

Dala si si skontrolovat životopis? Lebo napr tu v týchto par riadkoch mas hrubku a este nejaku chybičku

cistykvietok
25. jan 2019

Chápem ťa, lebo som tiež z PO, ale žiaľ, kvôli práci som sa presťahovala do BA. Niekedy nie je iné riešenie.

katka13katka
25. jan 2019

@tanulik1994 a o aku pracu sa jedna? Na niektore miesta je tazsie sa dostat v Presove. Tiez by som si skontrolovala zivotopis a pozrela videa na youtube ako na pohovore zaujat a byt uspesny.

tanickalab
25. jan 2019

V Prešove asi tých pracovných ponúk nie je až tak veľa ako niekde inde. Tiež byť tebou porozmýšľam nad nejakým iným mestom

lejka01
25. jan 2019

Aku hladas pracu? Aky mas vek? Vzdelanie? Aspon anglictinu vies na komunikativnej urovni?...pozerala si si ponuky v KE? mam kolegynku z PO a denne cestuje do KE 😉...

fokuska
25. jan 2019

@tanulik1994 Zaklad je, co mozes ponuknut - vzdelanie, zrucnosti, skusenosti, prax. Potom ako to mas spisane v zivotopise, v motivacnom liste, ci sa hlasis na spravne/vhodne pozicie. Ak je toto vsetko ok, tak potom treba riesit pohovory - pytas si spatnu vazbu preco ta neprijali, co im nevyhovovalo?
Napis tu viac a mozeme ti potom lepsie poradit.

tanulik1994
autor
26. jan 2019

Ahojte babulky mam 24 popravde v Kosiciach som nehladala kedže mam v prenajme byt v Prešove no uz som tak zufala ze by som brala aj pracu tam ani to dochadzanie by mi nevadilo. Snažim sa stale ale ak sa snazite o nieco uz par mesiacov stracate nadej a chut. Včera som dostala informaciu o dobrovolnickej praci je to za malo penazi ale co uz. Mam vystudovanu ekonomicku strednu a anglictina je na urovni B1. Bohuzial bez 2 rocnej praxe ma nikde nevezmu. Vcera som si musela dat tabletku na spanie lebo uzani spat sa mi neda. Ach dakujem Vam za odpisanie a rady

tanulik1994
autor
26. jan 2019

@pribinak dakujem hej dala prepac

fokuska
26. jan 2019

@tanulik1994 Napis viac, kde si pracovala doteraz? Z toho predsa nejaku prax, skusenosti musis mat. Na ake pozicie sa zvyknes hlasit?

iwesska
26. jan 2019

@tanulik1994 Nezufaj. Mna bez praxe po skole vzali skor ako teraz s niekolkymi rokmi.,kurzami a po materskej. To uz nevyhovujem nikomu,hoci sa hlasim na pozicie,kde splnam 100% poziadaviek,zivotopis prepracovany,motivak vzdy na mieru..zial praca s detmi doma sa nerata. 😕 Tiez hladam od septembra a mnohi sa ani len neunuvaju odpisat.