Nezhody s kolegyňou
25. mar 2022
Ahojte, rada by som si prečítala vaše reakcie na daný problém. Máme malý ženský kolektív. Jedna kolegyňa je dosadená, je si toho aj vedomá. Manipuluje šéfku a je vážne dobrá herečka...polovica kolektívu nám vypadla na PN, vyskytol sa u nás aj covid, ona napriek tomu, že prácu v súčasnosti dve nezvládneme, do práce neprišla a ostala na HO (neockovana). Šéfka jej to dovolila. Keď nás pohár trpezlivosti pretiekol, ozvali sme sa, samozrejme, dostali sme odpoveď :" Ak vám je zle, dajte si Paralen, neumierate tu." Začínam pociťovať veľkú nespravodlivosť. Svoju prácu milujem, našla som sa v nej, ale v takom kolektíve s týmto rušivým elementom nedokážem existovať. Čo robiť?
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@filili ale mne je jedno, ci je niekto ockovany, ale mnohi neockovani sa schovavaju za nariadenia, aby sa mohli valat doma a este (presne ako ty) povedia: vsak ani vy ste sa nemuseli ockovat a mohli ste byt doma. a ked sa toto dookola opakuje a niekto je vkuse doma a druhy musi trcat v robote a nemoze si vziat ani dovolenku a hrstka ludi robi za cely kolektiv, tak ta to zacne stvat. to,ze su tu nariadenia, ok. ale ze sa niekto ulieva kazdu chvilu, je doma,lebo nariadenia a potom ti povie, ked uz mas vypalene baterky, ze vsak ani ty si sa nemusela ockovat, to uz nastve kazdu povahu.
nie som clovek, ktory sa stazuje, zaockovana som,lebo to povazujem za spravne a preto,ze som zdravotne rizikova skupina. ale nebudem sa ako dementado usmievat na ludi, co provokuju "ved aj ty si mohla byt doma". ved nejde o to byt doma, ale ze aj robotu treba robit. ked chce niekto sediet doma, nech da vypoved a uvolni niesto tomu, kto chce robit. ale nie, lebo on moze byt doma, leno to su nariadenia (ano, nariadenia,ktore niekomu ocividne vyhovuju a ine covidive nariadenia bude obchadzat ako sa len da)