Vedúca mi nechce poslať odoslanie zápočtu a potvrdenia príjmu na adresu prechodného pobytu.

caroline_
15. júl 2019

Ahojte, chcela by som sa opýtať, bola som v skúšobnej dobe a oznámila som zamestnávateľovi že koncim, a ide o to, že trvalý pobyt mam v inom meste ako prechodný a mam taky pocit, že vedúca mi chce robiť problémy, lebo mi zápočet a potvrdenie o príjme nechce poslať na adresu prechodného pobytu ale na trvalý pobyt - vraj ona to nemôže meniť, a v zmluve mam trvalý pobyt. Kdezto v inom zamestnaní v tom problém nebol, nadiktovala som adresu prechodného pobytu a poslali mi to sem... Je na to nejaký zákon? Alebo je to na tej mojej bývalej vedúcej? Teperit sa 200km len kvôli pošte ozaj nemám ta potrebné.. Ďakujem vám

moonlight1210
15. júl 2019

@caroline_ v podstate, ak to ide posielat doporucene, tak najskor bude musiet pouzit adresu, ktoru si uviedla zamestnavatelovi. uz len preto, ze ak sa doklady stratia, hoci posta ich bude evidovat ako dorucene a ty ich budes nahanat, tak podaci listok bude zaevidovany v odoslanej poste a aj ako pokladnicny doklad a bol by dokazom, kam doklady realne boli poslane.

ale ak im das pisomne vyhlasenie, ze chces veci poslat na tebou uvedenu inu adresu (takze si to mozu prilozit ako doklad, preco bola zvolena taka adresa), tak by to malo stacit.

simca06022011
15. júl 2019

Pisomne ich vyzvy na poslanie dokumentov na adresu... aku chces. PISOMNE. Alebo im povedz, ze si ich prides prevziat osobne.

mogaa
15. júl 2019

@caroline_ dohodni sa že si to prídeš prevziať osobne - proti podpisu🙂ale ano aj tam kde som robila sa zápočet posielal na adresu trvalého pobytu🙂