Opuch/tŕpnutie rúk a nôh 18tt

vikym123
18. jan 2019

Dobrý deň chcem sa dievky opýtať, kedy Vám v tehotenstve začali opuchat ruky a nohy. Som v 18tt a zobudila som sa na divný pocit v rukách. Viditeľný opuch to veľmi nieje ale dosť to cítim. Ďakujem za každú odpoved.

lucka8423
19. jan 2019

Ahoj mne to zacalo v ruke asi v 20tt. Najprv ako bolest zapastia najma rano a teraz v 24tt uz aj trpnutie. Citala som o syndrome karpalneho tunela- vygoogli si vraj je to u tehuliek bezne. Chystam sa ale pre istotu k neurologovi ci s tym naozaj nic nevieme robit lebo je to neprijemne.

pininka
19. jan 2019

Ja som mala tiež , ale išla som na reumatologiu, mala som zápal rúk, ale v tvojom prípade to môže byť aj to,že telo hromadí vodu a tým pádom to opúchať, pozor na to, môže to byť nebezpečné, radšej by som volala doktorke.

bobricek1979
19. jan 2019

@vikym123 môže to byť vodou teda hromadenim tekutín v tele no aj iným čo tu ženy píšu ale meraj si preventívne aj tlak. Nesmie byť vysoký. Určite ak by to už bolo veľmi tak za dr sa poradiť. Treba možno biac pojyni alebo naopak menej sa namáhať zhodnot ty. Držím prsty nech to prestane čím skôr ale buď hlavnne v kľude si len tehulka

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre