Podľa šéfky sú 3 dni OČR za rok veľa
Ahojte je podľa vás keď mám dieťa ktoré chodi do škôlky, veľa byť s ňou raz za rok na tri dni na ocr.?..lebo podľa mojej šéfky áno..akurát v piatok mi zahlásila ze.skm akosi často na ocr s dieťaťom..tak jej hovorom že však dieta mi chodí tri roky do školky a ocr som bola trikrát a to vždy len tri dni..nikdy nie celý týždeň..no pre ňu je aj to veľa..
Šéfka je poriadna <> a určite by som jej dristy neriešila nech sa dá vypchat...ja som bola aj2tyzdne na OCR a nikto ani nemukol lebo to chápal.. nie je šéfka stará dievka?
Jej sa to preto zdá lebo idem teraz a predtým som bola začiatkom decembra ..ale predtým celý rok nie..
Deti jednoducho bývajú choré... Buď Ti dieťa stáži niekto iný, alebo máš šťastie na zdravé dieťa. šéfka je absolútne neempatická osoba, ktorá hovorí čo nemá. Ty zdvihni hlavu hore a nedaj sa, ani nemaj výčitky.
Tak to mas super, ze len tak malo. Moji skolaci su uz 3x od sept.chori...a teraz uz aj ja som od nich chytila.
Zo zakona mas na to pravo a 3dni do roka je akoby nic.
@anjelicek26 ok, ale aj tak by som si hladala inu robotu s inym vedenim, nie drbnutym.

Ak by sa to opakovalo - ze ti vycita OCR sla by som na personalne a podala staznost.