Pohovor - conzultant na audit

santte
25. máj 2023

Ahojte všetky maminky a žienky,

potrebujem trošku poradiť, uchádzam sa o pozíciu konzultanta pre audit, nie auditor. Dnes by som mala o 16tej dostať dotazník na čas a vypracovať ho. Bude to trvať asi hodinu, mám mať kalkulačku a papier. Neviete mi prosím poradiť, aké otázky a čo taký dotazník môže obsahovať. Celkom mi záleží na tejto pozícii, umožňuje prácu z domu, nedávno som ukončila pracovný pomer v banke hlavne z časového dôvodu, od 8:00 v banke a domov som chodila niečo pred 18tou, to sa nedalo zvládať (manžel musel z prace sa ponáhľať pre deti, detičky posledné v školke, dcéra ide do prvej triedy... atd). Ďakujem Vám za všetky postrehy a pomoc 🙂.

zuzina1988
25. máj 2023

Neviem čo bude obsahom pohovoru, chcem Vás podporiť. skúste použiť svoj šarm, niekedy aj čaro osobnosti zapôsobí na HR. Samozrejme aj kalkulačka nech je funkčná a sedliacky rozum.
tak držím palce

santte
autor
25. máj 2023

@zuzina1988 Dakujem pekne za podporu, bude to iba online dotaznik, ak spravim podla ich predstav postupim dalej, uz som mala moznost skusit taky psycho test na Fresh/Labas, mala som co robit 2 hodiny a nepostupila. Tak jedine sedliacky rozum... diky

marcellka32
25. máj 2023

Tak ak kalkulačku, tak zrejme nejaké výpočty, veď čím sa firma zaoberá ? Čo má byť náplň práce? Podľa toho sa priprav

santte
autor
25. máj 2023

@marcellka32 Ahoj, je to pozicia konzultanta, podpora pre auditorov....

santte
autor
25. máj 2023

Tak už mam po teste a musím povedať, že zaujímavé ...

mirkam3
25. máj 2023

Ahoj @santee. Ja som ti len chcela napísať k tej časovej náročnosti - ak si z banky odišla skutočne kvôli workloadu, tak na audite (bez ohľadu na pozíciu) na full time pozícii to bude x-krát náročnejšie, ak sa jedna o niektorú z top 4-6 auditorskych firiem v SR. Nechcem ta odradiť, len teda vedz, do čoho ideš (strávila som v takej firme sama 12rokov, takze predstavu mám úplne presnú…).

santte
autor
26. máj 2023

@mirkam3 Dakujem za uprimnosť, odišla som pre viacej veci ako stále predavať a tlačit klientom produkty banky a vzbudzovať dojem, že oni sami nevedia, že to potrebujú ten spotrebák atd., Celkom 15 rokov som bola v obchode a už nechcem, možnosť homeofficu žiadna a stále len plnenie, plnenie, predaj nie je, chcela som zabrdnúť do IT aj som na jednom kurze ale nestiham, čo už nejak musím bojovať a možno ani neprejdem tým testom. Uvidime 🙂 PS: možem dotaz možno osoby, v akom odvetví si teraz ? dík

mirkam3
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
santte
autor
29. máj 2023

@mirkam3 Dakujem za úprimnosť, ono na vychodnom slovensku nie je lahké nájsť pracu, tu je to dost omedzené s možnosťami.

tinuska83
5. mar 2024

@santte pohovor / test ste mali po ENG?