Posledné kolá pohovoru v banke
7. mar 2019
Ahojte, je tu niekto kto čerstvo pracuje v poštovej alebo vub? čakám síce či ma pozvú do posledného kola ale chcela by som vedieť ako to prebieha? v PB mám za sebou telefonicky pohovor, potom skypový a teraz riaditeľ. vo VUB som mala pohovor s manažerkou a riaditeľkou pobočky. ešte by som chcela vedieť akosa pracuje v týchto bankách alebo kľudne aj v iných 🙂 ďakujem ža všetky odpovede 🙂
Predošlá
Strana
z2
@iveta1612 nie, nemala som zevraj dost praxe. Ale neva, aj tak som bola rada, lebo podla pohovoru im tam slo o tvrdeho obchodnika 🙂. A stale tam hladaju odvtedy ludi. Nik tam asi dlho nevydrzi 😉.
Ale dali mi vediet az ked som im ja par krat pisala na HR oddelenie. Inak by mi asi ani nedali vediet.
Predošlá
Strana
z2

Oh.ako to tu citam,tak to lepsie ani nebude..ved zachvilu im dojdu ludia..🤣 moja kolegyna pracovala v CSOB 6 rokov. Takze tiez mi hovorila o com to je. Teraz sme spokojne v backoffice,ziadny priamy kontakt s klientom. Aj ked plany a cisla su vsade. Ale tomu sa asi v korporatoch ani nevyhneme. Platovo ma teraz o ela lepsie a bez tolkeho steresu ako v banke. A nam nadcasy preplacaju🤗. Ale tie mame len vo vynimocnych pripadoch.Ak je velky "backlog"