icon

Posledné kolá pohovoru v banke

henka545
7. mar 2019

Ahojte, je tu niekto kto čerstvo pracuje v poštovej alebo vub? čakám síce či ma pozvú do posledného kola ale chcela by som vedieť ako to prebieha? v PB mám za sebou telefonicky pohovor, potom skypový a teraz riaditeľ. vo VUB som mala pohovor s manažerkou a riaditeľkou pobočky. ešte by som chcela vedieť akosa pracuje v týchto bankách alebo kľudne aj v iných 🙂 ďakujem ža všetky odpovede 🙂

Strana
z2
lauritka
23. feb 2020

Oh.ako to tu citam,tak to lepsie ani nebude..ved zachvilu im dojdu ludia..🤣 moja kolegyna pracovala v CSOB 6 rokov. Takze tiez mi hovorila o com to je. Teraz sme spokojne v backoffice,ziadny priamy kontakt s klientom. Aj ked plany a cisla su vsade. Ale tomu sa asi v korporatoch ani nevyhneme. Platovo ma teraz o ela lepsie a bez tolkeho steresu ako v banke. A nam nadcasy preplacaju🤗. Ale tie mame len vo vynimocnych pripadoch.Ak je velky "backlog"

iveta1612
5. mar 2021

@dorema ahoj prosim ta nasla som len tuto staru diskusiu.. buduci tyzden ma caka tiez 4 kolo pohovoru s riaditelom.. na co sa mam pripravit prosim ta ak si pamatas?

dorema
9. mar 2021

@iveta1612 ahoj, snad este nie neskoro.
Moje 4 kolo s riaditelom bolo take iste ako 3. Kolo. Davali mi len priklady co by som robila, aby som predala viac sluzieb, produktov a pod. Proste vsetko smerovane len na predaj.

iveta1612
15. mar 2021

@dorema ahoj v pohode.. aj ta vtedy vzali?. Ja som uz tyzden po pohovore a stale mi nedali vediet ako som dopadla.. asi uz nic z toho.. no hladat si pracu pocas pandemie je fakt hrozne😒

dorema
15. mar 2021

@iveta1612 nie, nemala som zevraj dost praxe. Ale neva, aj tak som bola rada, lebo podla pohovoru im tam slo o tvrdeho obchodnika 🙂. A stale tam hladaju odvtedy ludi. Nik tam asi dlho nevydrzi 😉.
Ale dali mi vediet az ked som im ja par krat pisala na HR oddelenie. Inak by mi asi ani nedali vediet.

Strana
z2