icon

Práca v Amazon alebo v Dell

lucik194
28. jan 2015

Ahojte, robi / robila nejaka mamicka, buduca mamicka..... proste niekto vo firme AMAZON resp. DELL? Chcem si tam podat zivotopis tak chcem vediet ci tam existuje program ako napr v IBM ze ked niekoho dohodite a zoberu ho tak dostanete odmenu (myslim ta osoba co ho dohodila do firmy).....
vdaka za info

Strana
z3
keira
18. apr 2021

@rainee ake to bolo..pozicia..pocity..ba co sa pripravit hocco

manila421
18. júl 2021

@rainee Ahoj ja mam zajtra prvy pohovor pre dell, teda telefon v anglictine, co sa pytali, na ake otazky sa pripravit? dakujem

rainee
18. júl 2021

@manila421 asi bude záležať od pozície, určite ine sa budú pýtať ITka, účtovníka alebo niekoho na sales ci spracovanie objednávok. Moj pohovor prebiehal online v nj + aj a napr ich zaujímala orientácia na ciele a plnenie plánov, čo si myslím ako prebieha celý ten pracovný proces, ako by som riešila určite situácie... Akože pohovor celkom náročný, pritom išlo o obyčajnú pozíciu a ten plat ponúkali celkom nízky na to co všetko požadovali ... Plus pracovná doba min do 17tej, čo mne pri deťoch nevyhovuje, tak som to rovno odmietla.

manila421
18. júl 2021

@rainee credit speciaist je pozicia, chcu anglictinu bez nemciny, tiez platovo nic moc, mam pocit ze to junior pozicia, mam 3 deti tiez nebudem do 5tej sediet pri pocitaci, home office by to mal byt...tedamusi oni su v Ba ja v Spiiskej

rainee
19. júl 2021

@manila421 ak máš prácu len formou homeoffice tak to by šlo. Pripadne skončíš skôr a potom večer si dorobíš. Nie je to ideálne, záleží aké máš iné prac.moznosti vo svojom mieste bydliska.

manila421
19. júl 2021

@rainee no vsak uvidim, ja sa mam kam vratit pomaterskej, spekulujem

keira
19. júl 2021

@manila421 co je to platovo nic moc?

manila421
20. júl 2021

@keira 1000

manila421
20. júl 2021

@keira tam kde robim dobre, logistika, iba spekulujem nad zmenou

keira
20. júl 2021

@manila421 taak to veru ano

rainee
23. júl 2021

Ja by som sa tiež chcela spýtať niekoho na prácu v Amazone, hlavne na HR oddelení. Aký je pracovný čas a náročnosť pozícii.

Strana
z3