Máte skúsenosti s prácou v Jysku?

peduan
2. apr 2019

ahojte,chcem sa opýtať,či má ( alebo mal) niekto skúsenosť s prácou v Jysku na pozícii ,,manager predajne,,
aké má firma výhody a nevýhody?
dakujem

jamimka
2. apr 2019

Ake vyhody a nevyhody? Naco sa pýtaš? Zalezi, kde je ta predajna, je rozdiel v malom meste, kde nie je nic podobne, a zase ine vo veľkomeste, kde na "1m2" su tri konkurencie.

papulienka48
2. apr 2019

@peduan Tak manažér predajne to asi nikde nebude mať až tak zlé nemyslíš?

jamimka
2. apr 2019

@papulienka48 aj na manažéra je vyvíjaný nátlak.

papulienka48
2. apr 2019

@jamimka Jasné to určite je, má zodpovednosť, ale tak je to patrične zaplatené, teda lepšie ako predavač v jysku a keď do toho ta osoba ide musí mať predchádzajúce skúsenosti, na také pozície sa neberie človek bez predošlých skúsenosti z takej pozície takže musí vedeť do čoho ide, ja si skôr myslím,že sa pýta na benefity,plat a tak 🙂

peduan
autor
2. apr 2019

skôr ma zaujíma firemná poltika a atmosféra vo firme,či celkové fungovanie,čo nieje napísané v medových motuzoch ich web. stránke,ale skôr pravdivé skúsenosti zamestnancov na tomto poste..
zatiaľ čo viem,tak najväčší problém je priveľa nadčasov,ktoré niesú preplatené..

mnauu1
2. apr 2019

Nemam skusenosti s touto poziciou ale robim ako asistentka manazera predajne v Lidli a ked vidim kolko zodpovednosti maju manazeri tak im tie 2000 mesacne vobec nezavidim. V kuse su na ihlickach z kontrol, sprav dalej naberanie zamestnancov, s ktorymi su tiez problemy, potom aj staznosti zakaznikov na predajnu. Ked si doma tak musis mat stale pri sebe telefon a riesit problemy. Niekedy aj pocas volna prist do prace. A aj nadcasy. A ked budu zle cisla inventury tak bye bye. Najvacsiu fluktaciu maju manazeri predajne.