Práca v nákupnom centre ako predavačka

18. okt 2021

Pracujete niektorá v nákupnom centre ako predavačka? Zaujímalo by ma ako ste s touto prácou spokojné.

janai1
18. okt 2021

A v akom obchode? V nakupakoch ich je mrte

autor
18. okt 2021

@janai1 napríklad delikatesso alebo nejaká menšia predajňa

caroline_
18. okt 2021

Ja som tak pracovala v nákupnom centre, aj ako predavačka v sexshope,ako obsluha v subway alebo som chvilu robila v takom stanku podobnom ako kde fornetty predavaju,len tam som robila zmrzlinu a wafle 😀 kazde ine,kazde v niecom lepsie a v niecom horsie, co konkretne ta zaujima ?

nikiki29
18. okt 2021

Asi tak ako predavačka hocikde inde… mne by s dieťaťom už nevyhovovali 12h smeny, kým som bola bez rodiny bolo to ok.

mima1
18. okt 2021

Robila som 13a pol roka v jednom vacsom obchode. Treba nato nervy. Hlavne pocas vianoc to je celkom zahul. Potom leto dovolenky a prichadzajuca skola. A teda vianoce boli najhorsie. Od toho oktobra az do konca januara ludom riadne prepinalo 😂.
Ak si bez deti a v pohode das 12tky kratky dlhy tak ok. No s detmi uz neviem

kendova_anna
19. okt 2021

To je asi individualne, hlavne ak si nastavena sa denne stretavat ale ze fakt s roznymi ludmi. A vies aka je teraz doba, ked je viac ako polovica neprijemna a drza. Drzim palce.

gabika0825
20. okt 2021

Ja som dávno pradávno pracovala v nákupnom centre, v obchode s oblečením a presne ako píšu baby vyššie tak Vianoce sú extrém, to iste aj ku koncu letných prázdnin, no stále je čo robiť v takom obchode. No záleží kde. Pises delikateso. Tak to neviem vždy keď idem okolo toho obchodu tam nikto nie je a predavačka len sedí za pultom. Takze to je aj od toho kde presne chceš ísť pracovať. Ale kamarátka robila v bižutérii, sama bola cely deň lebo tam je poväčšine iba jedna, no že to bola velka nuda a hlavne tie 12tky. A keď nie je robota tak sa to človeku veľmi vlečie.