Práca z domu pre maminu na materskej - máte skúsenosti?

jvasenka
22. feb 2020

Čaute kočky. Na túto tému sa toho asi popísalo viacej, ale chcem sa opýtať akú máte vy skúsenosť s prácou na doma - čo je to za prácu, ako dlho to robíte, koľko sa dá zarobiť, ako ste sa k tomu dostali napr. Rozmýšľam nad privyrobením, nejaké € navyše by sa zišli 🙂 Kde nájdem nejaké ponuky? Je to ozaj seriózne (nie nejaký odrb). Ďakujem 🙂

evittam
22. feb 2020

@jvasenka V prvom rade co ponúkas ty? Ake mas vzdelanie? Co ovládas?
Z domu-uctovnictvo, preklady, IT, ...ak piseme o serióznej práci.
Ak nic z toho nejake homemade ale toho je uz "mrte".
Ak myslis klikacky ci nebodaj skladanie napr.reklamnych pier tak to je odrb.
A ano zase dalsia duplicitna diskusia a zbytocna. Staci pridať komentár do existujúcich.

c_est_la_vie
22. feb 2020

@jvasenka najlepsie je pokracovat v tom, co si vystudovala/ mala prax. A takisto je to specificke od oblasti. Ja mam na zaklade dobrych referencii nejake projekty a najmensiu hodinovku, aku beriem je 30eur ( pri praci na tpp tolko samozrejme nemam, je tam zaratane aj riziko a diskomfort za to ze sa nahanam popri beznych povinnostiach).
Robim v oblasti ludskych zdrojov- bud davam konzultacie a reporty jednej americkej firme o pracovnom trhu pre klientov, ktori sem zvazuju prist podnikat.
A druha cast, robim nabor zamestnancov, primarne zo zahranicia a IT projekty.

kopytko03
22. feb 2020

@jvasenka môžeš si poslať žiadosť o prijatie do teamu Modrý Koník 😀 Ale teraz vážne, ťažko sa ti bude radiť, lebo nepíšeš akú máš špecializáciu a vzdelanie. Ak si vyučená kaderníčka, otvor si kaderníctvo. Ak si vyštudovala jazyky, rob preklady. Ak nevieš nič, absolvuj nejaký kurz so zameraním práce, ktorá sa dá vykonávať aj z domu.
Ja som napríklad bola presunutá "na doma" až po cca pol roku klasického dochádzania do práce, až keď šéfka uznala že už to fakt ovládam.
Takisto niektoré korporácie umožňujú X dní v mesiaci odrobiť z domu.

lauritka
22. feb 2020

@evittam
@c_est_la_vie kočky vcera mi vyskocil
ejaky rozhovor myslim,ze s Hascakom o onvestovani do bitcoins,pripadne inych kryptomien. Vstupny kapital minimalne 250 eur a ze vraj to obchoduje samo. Ak si to nastavite tak. t
Neviem,nie som ekonom, len ma prekvapilo "ako jednoducho je si zarobit^ ...cele mi to zase zavana nejakou pyramidou?? Poculi ste o tom?

chorucka
22. feb 2020

@lauritka Ahoj niekde som čítala že je to podvod.

lauritka
22. feb 2020

@chorucka ano uz som.trochu googlila..🤔😜 bude to zrejme tak, peniaze sa nikdy lahko nezarabaju,inak by to robi vsetci..

vikusjk
22. feb 2020

@jvasenka na inzerat su to podla mna vacsinou odrby, lebo ak zhana niekto seriozne, tak zvacsa najde po vlastnej linii (jeden pozna druhého atd). Poznam maminy, ktore pecu kvaskove pecivo, chlebik, alebo klasicky zakusky a torty. Ja som robila z domu uctovnictvo, ale je to moje celozivotne zamestnanie, cize som len vymenila kancelariu za domov, a teda robit to na plny uvazok (u uctovnicky 10 hod denne) nie je ziadna sranda a uz by som to nikdy pri dietatku nerobila (vtedy som musela). Ak hladas nieco seriozne, skus po vlastnej linii, vlastnych známych a priateloch, ci niekto nepotrebuje vypomoc s niecim, co ovladas a ako uz bolo spomenute hlavne sa zamysli, co mozes ponuknut.

body13
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lily_279
9. aug 2022

Viem o aplikácii, kde sa dá zarobiť, je to overené bez vstupného poplatku. Ak máš záujem píš správu 🙂

delfinik858
12. nov 2022

@lily_279 Ahoj , o akú prácu sa jedna , o čo ide