icon

Práca z domu - zamietavá odpoveď

4. jún 2025

ahojte vsetci,
uz neviem,kde robim chybu, ale nedari sa mi najst si pracu z domu, kedze zijem v zahraničí, tak musim pracovat iba online. Uprimne som zufala. Lebo sa 3 roky neustále snazim nieco najst, ale bezuspesne. Zijem totiz v Tunisku a chcem teda robit z domu, kedze tu su platy mizive. Denne sledujem profesiu, nove ponuky, posielam ziadosti a CV. Mam vzdelanie, ukoncene VS, viem anglicky, trosku nemecky, trosku arabsky, viem pracovat s PC, prakticky splnam vsetky ich kriteria, ktore vzd pozaduju, na pracu z domu toho vela nepozaduju, ale aj tak mi vzdy pride zamietava odpoved.
Viem robit administrativne veci, copywriting, pisanie textov, preklady z anglictiny, upravovat web stranky, spravu eshopu, ghost writing,sprostredkovatelska cinnost, iné.
podnikala som, ale neslo to, nemala som na zaplatenie ani nicoho, toho som sa vzdala, nie som zrucna, takze s rukami robit neviem nic, sit ani podobne. neviem to proste. Co dalej som zufala a peniazky treba kedze mam 5 rocne dieta a ucty platit treba, manzel robi iba sezonne. v priebehu minuleho mesiaca mi prisli 4 zamietave odpovede na prácu z domu ( a to som ani len nezmienila, ze vacsinu roka zijem v Tunisku, a nie na SK), absolutne neviem, kde robim chybu, mam len 32 rokov. karieru este pred sebou, neviem sa zamestnat, pripadam si uz zufala a menejcenna.. Prosim poradte, som zufala. Vzdy mi napisu, ze bolo vela zaujemcov a preto si vybrali cloveka, kt. lepsie zapadol ich profilu uchádzaca. Boli to prace pre Ck, prace ako uprava webu, praca ako copywriting, editing. Nic. Vobec nic. Stastie sa na mna neusmialo. Zacinam mat z toho velke stresy.

Strana
z3
autor
8. jún 2025
@lienka.7

@autorka zase ty? Zmier sa s tým, že aspoň na SK ta nikto nezamestna. A na full HO už dupľom nie. Bodka.
Hľadaj pracu v krajine kde si. Niečo snad robit vieš. Napr.upratovat v hoteli. Ak nie, tak nech sa o teba stara muz.

@iwesska mam co napisat
Len nikto sa neozyva z robot ked sa hlasim a poslem cv

denkabemommy
8. jún 2025
@iwesska

@denkabemommy Ty si studovala marketing na VS? Len tak sa zaujimam, lebo riesim akurat rovnaku oblast🙂

@iwesska nieee, na strednej len 🙂 zvyšok, čo sa svet zmenil som kompenzovala kurzami (stačili). Mňa to ale fest baví, ja si dávam budík, aby som nezabudla ísť pre deti do školy/škôlky 😅. VŠ som študovala informatiku ale nedokončila som tom, lebo prišli zdravotné problémy, ktoré ma takmer stáli život…

bosorkabb
8. jún 2025

Ak sa nikto neozval za celé obdobie tak nikto nemá záujem o to čo ponúkaš na HO.
Lebo to je dosť dlhá doba.
Skúste s mužom prehodnotiť miesto pobytu. Pretože ak ani jeden z vás nemá TPP tak ostávať tam len preto že musí pomáhať rodine na poli je trochu divné. MŠ, ZŠ pre dieťa máš aj na Slovensku. A oveľa vädsie šance sa zamestnať.

iwesska
8. jún 2025
@denkabemommy

@iwesska nieee, na strednej len 🙂 zvyšok, čo sa svet zmenil som kompenzovala kurzami (stačili). Mňa to ale fest baví, ja si dávam budík, aby som nezabudla ísť pre deti do školy/škôlky 😅. VŠ som študovala informatiku ale nedokončila som tom, lebo prišli zdravotné problémy, ktoré ma takmer stáli život…

@denkabemommy Tak to sme na tom podobne😃 Aj ja som taky marketingovy maniak. Nedavno som 8 kurzov v tomto smere absolvovala a na pohovore na mna neveriacky pozerali,ze vyzera to tak,ze ma to ozaj bavi😂

denkabemommy
8. jún 2025
@iwesska

@denkabemommy Tak to sme na tom podobne😃 Aj ja som taky marketingovy maniak. Nedavno som 8 kurzov v tomto smere absolvovala a na pohovore na mna neveriacky pozerali,ze vyzera to tak,ze ma to ozaj bavi😂

@iwesska áno, tiež to mám tak a šéf je spoko aj preto, že mi dá niečo urobiť na stránke a viem to spraviť 😅. Iba napíše, tu chcem tlačítko, sem obrázok a ja sa s tým hrám. Odporúčam fakt aspoň ešte WordPress základy, prípadne aj html.

autor
8. jún 2025
@denkabemommy

@iwesska áno, tiež to mám tak a šéf je spoko aj preto, že mi dá niečo urobiť na stránke a viem to spraviť 😅. Iba napíše, tu chcem tlačítko, sem obrázok a ja sa s tým hrám. Odporúčam fakt aspoň ešte WordPress základy, prípadne aj html.

@denkabemommy lw to mam wp viem, obrazky vsetko viem prakticky, texty..a pod...nie som analfabet

denkabemommy
8. jún 2025
@iwesska

@autorka to nepisem tebe ale pre iwesska …ale keď ovládaš WP, tak si rozbehni biznis a môžeš vytvárať firmám stránky.

iwesska
9. jún 2025
@denkabemommy

@denkabemommy Ja uz mam 5r.na Wordpressovych weboch odmakanych 😁 Ale zas na tvorbu webov sa necitim, tam treba viac technickych znalosti. Kolega to robil a ked si klient nieco zaumienil,tak pritom presedel aj 12h,aby nasiel fukcne riesenie,niekolkrat to prerabal. Dost nadaval😅

denkabemommy
9. jún 2025
@iwesska

@denkabemommy Ja uz mam 5r.na Wordpressovych weboch odmakanych 😁 Ale zas na tvorbu webov sa necitim, tam treba viac technickych znalosti. Kolega to robil a ked si klient nieco zaumienil,tak pritom presedel aj 12h,aby nasiel fukcne riesenie,niekolkrat to prerabal. Dost nadaval😅

@iwesska akože ja si tiež na samotné vytvorenie stránky netrúfam, keď je už ten základ (aspoň HomePage) tak už zvyšok dorobím ale inak to nechávam na profesionálov.

predavamknihy
13. jún 2025

Prepáč, nad tým si mala premýšľať, keď si sa sťahovala z Európy za chlapom do Tuniska. K tomu ste si ešte spravili dieťa a vedome si prijala rozhodnutie, že budeš žiť a vychovávať dieťa v rozvojovej krajine. Veď ľudia odtiaľ utekajú za lepším životom… Čo si čakala? Veď tvoja situácia je logické vyústenie všetkých okolností, ktoré si si sama zvolila.

lenka1079
4. aug 2025

@anonym_autor ahojjjj mám teraz podobnú situáciu ako ty, taktiež žijem v zahraničí a robila som úplne remote zo zahraničia...nebol absolútne žiadny problém, zamestnávateľ absolútne nevyžadoval osobný kontakt v Office..neboj hlavu hore, niečo nájdeš nevzdávaj sa časom niečo nájdeš...goood Luck

lenka1079
4. aug 2025
@anonym_autor

Halooo ludia

Ja nikde nepisem nikomu ze som v tunise alebo sa tu zdrziavam mam slovenske meno a absolutne mic nenapoveda o tom ked sa hlasim ze zijem mimo sr a aj tak sa neozvu

@anonym_autor ani to nemusis hovoriť...ja som robila pre korporat na sk úplne remote a robila som z Italia kde mám trvalý pobyt....on o Tom ani nevedel, čo bolo super...takto som robila 4 roky...nevzdávaj to

simca06022011
4. aug 2025

najdi si sezonnu pracu tam kde si aj ty.. a potom aj inu pracu. PReco chces robit len z domu? Proste nemas na to ziadne specialne vedomosti, cize to bud si neico sama vymyslis (obchod, sluzbu) a budes podnikat alebo budes ako zamestanec pracovat vo svojom okoli. V SR ta s pobytom v zahranici nikto len tak nezamestna na adm. prace , na ktore sa tu nahlasi kopa ludi a nebudu mat s tym ziadne papierovacky...
Najlahsie je z cistej lasky sa odstahovat a zit s muzom, ktory robi "sezonne" prace v krajine kde sa nezamestnas... len presne na toto treba mysliet. A v tvojom veku uz na case... a to fakt nemyslim zle.

autor
4. aug 2025
@lenka1079

@anonym_autor ahojjjj mám teraz podobnú situáciu ako ty, taktiež žijem v zahraničí a robila som úplne remote zo zahraničia...nebol absolútne žiadny problém, zamestnávateľ absolútne nevyžadoval osobný kontakt v Office..neboj hlavu hore, niečo nájdeš nevzdávaj sa časom niečo nájdeš...goood Luck

@lenka1079 a co si robila kompletne remote?

Strana
z3