Pracovné miesto v Orange predajni
Ahojte žienky, pracuje alebo pracoval niekto v tejto spoločnosti?v pondelok idem na pohovor a mám zmiešané pocity, dakujem za každý názor
Ja som tam tiež pracovala, úvodné školenia prebiehajú cca 2 mesiace, chvíľu si na predajni a potom na centrále v BA, napr týžden na predajni a týždeň v BA. ale inak tú prácu neodporúčam, robila som tam pár rokov a je to veľmi na psychiku, tlačia na predaj, ked nesplníš plán plat je mizerný. Takže je to naozaj pre silné povahy, ktoré zvládajú neustály tlak na predaj a plnenie plánu. Som rada že som od tiaľ odišla úprimne.
@manamani1 Tak ved ako pisem. Pod ZP zamestnavatel ist nemôže. Nad ano. Urcite mas v zmluve,ze vypovedna doba je tolko a toľko. A nepustia?! V zmluve mas mat aj skúšobnú dobu-mozes odist kedy chces a bez uvedenia dôvodu. Ak ju v zmluve nemas tak je to len tvoj problem ze si takú zmluvu podpísala.😉
A inak pre mna dost, nezrozumitelne napisane ze zamestanavatel pod nemoze ist len nad... Tomu nechapem.
@manamani1 Meno, priezvisko, adresa trvalého pobytu zamestnanca
Názov . . . . . . . . . .
Adresa zamestnávateľa
. . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . .
Vec: Výpoveď
V zmysle ustanovenia § 67 Zákonníka práce dávam
v ý p o v e ď
z pracovného pomeru založeného pracovnou zmluvou zo dňa . . . . . . . . . . . . . . .
Môj pracovný pomer založený uvedenou pracovnou zmluvou sa tak skončí uplynutím dvojmesačnej výpovednej doby ku dňu . . . . . . . . . . . . . . . (pozn.: uveďte posledný deň v práci).
V . . . . . . . . . . . . . . . dňa . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
podpis zamestnanca
Prevzal . . . . . . . . . . . . . . . dňa . . . . . . . . . . . . . . .

@manamani1 kolko ich absolvujete?