icon

Pracovné miesto v Orange predajni

sandra151
21. júl 2017

Ahojte žienky, pracuje alebo pracoval niekto v tejto spoločnosti?v pondelok idem na pohovor a mám zmiešané pocity, dakujem za každý názor

itaka
5. apr 2019

@manamani1 kolko ich absolvujete?

manamani1
5. apr 2019

@itaka 8 krat som musela do BA, boli to 2-3-4 dnove skolenia.

itaka
6. apr 2019

@manamani1 Dakujem

itaka
6. apr 2019

@itaka
@manamani1 A to bolo v priebehu kolkych dni,mesiacov?a este nejaje vudete nar cicto je vsetko?dakujem

aknelem
30. jún 2019

Ja som tam tiež pracovala, úvodné školenia prebiehajú cca 2 mesiace, chvíľu si na predajni a potom na centrále v BA, napr týžden na predajni a týždeň v BA. ale inak tú prácu neodporúčam, robila som tam pár rokov a je to veľmi na psychiku, tlačia na predaj, ked nesplníš plán plat je mizerný. Takže je to naozaj pre silné povahy, ktoré zvládajú neustály tlak na predaj a plnenie plánu. Som rada že som od tiaľ odišla úprimne.

manamani1
30. jún 2019

@aknelem tiez som tam od januara no neni to med lizat. Kolko si, mala vypovednu lehotu?

evittam
30. jún 2019

@manamani1 Vypovedna lehota je dana ZP, pripadne uvedena v zmluve a dohodnuta. 😉

manamani1
30. jún 2019

@evittam lenze tu je zaucanie noveho zamestnanca 3 mesiace tak nikoho po mesiaci nepustia.

evittam
30. jún 2019

@manamani1 Tak ved ako pisem. Pod ZP zamestnavatel ist nemôže. Nad ano. Urcite mas v zmluve,ze vypovedna doba je tolko a toľko. A nepustia?! V zmluve mas mat aj skúšobnú dobu-mozes odist kedy chces a bez uvedenia dôvodu. Ak ju v zmluve nemas tak je to len tvoj problem ze si takú zmluvu podpísala.😉

manamani1
30. jún 2019

@evittam som davno po skusobnej dobe.

evittam
30. jún 2019

@manamani1 Takze ake "nepustenie" po mesiaci spomínaš? A ostatné opakovať nebudem. Bud mas výpovednú lehotu v zmluve a ak nie tak sa držis ZP.

manamani1
30. jún 2019

@evittam pisem kebyze sa mas drzat ZP ze mas napr 1 mesacnu vyp lehotu!!! Zaucanie noveho zamestananca trva 3.mesiace.ja odist nechcem len reagujem.

manamani1
30. jún 2019

A inak pre mna dost, nezrozumitelne napisane ze zamestanavatel pod nemoze ist len nad... Tomu nechapem.

evittam
30. jún 2019

@manamani1 Ak mas 1mesacnu vypovednu lehotu a das vypoved tak ju mas. Zamestnavatel nespravi nic. Ziadne nepustenie. Teba nema preco zaujimat kto zauci noveho zamestnanca. O tom pisem ja. Nemusis sa rozculovat. Pisem k veci a k zakonu. Pekny den.😉

evittam
30. jún 2019

@manamani1 Comu nechapes? Pod ZP ist nemôže. T.j.ak je vypovedna doba dana 1 mesiac tak ti nemôže dat menej ale v zmluve moze uviest aj 3mesacnu. To uz je na tebe ci a tym budes suhlasit alebo nie.

manamani1
30. jún 2019

@evittam nerozculujem sa🙂 konkretne ja mam podla zakona mesacnu vypoved kedze som tam menej ako rok, no ak nebude suhlasit a povie ze musim ostat 2 mesiace?

evittam
30. jún 2019

@manamani1 Mas v zmluve nieco ine? Mas tam uvedenu inu výpovednú lehotu? Ak nie nemoze nesuhlasit. Das vypoved podla ZP podla par.67. A nic nemusis. Dokonca môžeš ist na PN a vypovedna lehota beží.

manamani1
30. jún 2019

@evittam ok a je len v mojom zaujme napriklad ostat podla dohody viac, tak?

evittam
30. jún 2019

@manamani1 Prečo? Jedine teda ak ti zalezi na dalsom vzťahu s tvojim byvalym zamestnavatelom.

manamani1
30. jún 2019

@evittam lebo si pisala aj vyssie ze podla ZP alebo zmluvy alebo dohody. Tak myslim ta dohoda je prave vtedy nie?

evittam
30. jún 2019

@manamani1 Pisem "uvedená v zmluve a dohodnuta"-t.j.na papieri a podpisana. A co ste sa dohodli ústne je irelevantné ale mozes sa toho držať.

manamani1
30. jún 2019

@evittam takze zamestanavatel musi moju vypoved podpisat?

evittam
30. jún 2019

@manamani1 On nemá co podpisovat. Vypoved je výpoveď nie dohoda. Neviem comu nerozumies. Mozes mu dat podpísať akurat prevzatie. Ak odmietne tak poslat doporučene.

manamani1
30. jún 2019

@evittam ok diky nikdy som nepodavala vypoved ani nemienim momentalne ale tak clovek nikdy nevie🙂 peknu nedelu.

evittam
30. jún 2019

@manamani1 Meno, priezvisko, adresa trvalého pobytu zamestnanca

Názov . . . . . . . . . .
Adresa zamestnávateľa
. . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . .

Vec: Výpoveď

V zmysle ustanovenia § 67 Zákonníka práce dávam

v ý p o v e ď

z pracovného pomeru založeného pracovnou zmluvou zo dňa . . . . . . . . . . . . . . .

Môj pracovný pomer založený uvedenou pracovnou zmluvou sa tak skončí uplynutím dvojmesačnej výpovednej doby ku dňu . . . . . . . . . . . . . . . (pozn.: uveďte posledný deň v práci).

V . . . . . . . . . . . . . . . dňa . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
podpis zamestnanca

Prevzal . . . . . . . . . . . . . . . dňa . . . . . . . . . . . . . . .

aknelem
1. júl 2019

@manamani1 napíš správu prosím 😊

liluka
15. aug 2019

@manamani1 pisem vam ip

livia5693
Autor odpoveď zmazal
manamani1
28. nov 2019

@livia5693 priemerny🤭... Tam sa zaratava plat aj shop mannagera aj predajcu🙂