icon

Prečo sa mi nedarí nájsť prácu z domu?

31. jan 2025

ahojte,
možno mi budete vediet poradit, som mladá po vs, som mgr.
chcela by som si privyrabat z domu, na par hodin denne, pripadne aj normalne na 4 hodiny denne. Musi to byt ale uplne remote.
Neviem si taku normalnu pracu najst. viem robit kadeco, redaktorstvo, pisanie textov, preklady z anglictiny do slovenčiny, viem pisat emaily aj po nemecky, kontaktovat ludi, robila som virtuálnu asistentku, spravovala som eshop a wordpressy, roblla som koordinatorku pre jednu kliniku v zahraničí, ucila som male deti anglicky
. Naozaj sa snazim,ale potrebujem si privyrobit z domu, kvoli financnej tiesni. samozrejme, som zodpovedna osoba a spolahliva,a veľmi ma trapi, ze na kazdu jednu pracu online remote odpovedam cvckom,ale nikde ma nevzali doteraz, a uz si hladam rok.
naozaj uz som zufala. a chyta ma panika. Neviem si nic najst. predtym som spravovala aspon web nejaky, alebo som robila redakcnu posilu pre jeden casopis fakt, ze dve hodky denne a pod. Neviem, si nic najst. mam pocit, ze vsetko uz robi ai-
a naozaj zaujem o predaj kozmetiky a pyramidovky, o to nemam zaujem alebo ponukat nieco na nete. toto nie. chcem serioznu pracu. neviem, kde robim chybu? mam uz aj skusenosti, na to, ze som mlada pomerne. Nechapem, co zamestnavatelia chcu a vyzaduju. Som naozaj zufala. Poradte mi. Ak najlepsie aj o niecom viete, budem velmi rada.

Strana
z3
diaamax
3. feb 2025

@maximiliana ako zo bol fakt material ta lemra a toto sa na nu neskutocne podoba. Mam dost…

luccija
3. feb 2025

Vždy je lepšie ponúknuť svoje svoje služby ako reagovať...takže všade si daj inzerát bazoši, na FB do skupín, zverejní životopis na profesii
na FB je skupina marketing, copywriter...všade napíš.Ked opatrujes blízku osobu poberas všetky príspevky?

dorottka
3. feb 2025

Chyba bude v tom, ze mas uplne bezne skills, ktore ma dnes kazdy druhy. To nie je tym, ze si mlada alebo absolventka, proste este aj teraz vo svojich kvazi zaciatkoch ta dokaze nahradit AI. Mas dve moznosti - bud sa nejako upskillnut, to znamena urobit si poriadny prieskum, co sa da robit z domu a na zaklade toho vypilovat nejake zrucnosti, alebo zlavit z narokov na HO.

Tiez som mala pred mnohymi rokmi vazne zdravotne problemy a dokazala som robit len velmi obmedzene - od piky som sa sama naucila robit weby a v priebehu par mesiacov sa mi to tak rozbehlo, ze som nestihala so zakazkami. Inzerovala som si to sama, do prvej agentury som sa vybrala osobne, vyslovene sa ponuknut (aj to sa da urobit normalne, nie ako creep). Ked vies nieco, co ludia chcu, nikoho netrapi tvoj vek, ani skola. Este ale pridam, ze kym sa mi to rozbehlo a naucila som sa to, robila som vsetko mozne, aj doucovanie jazykov, asistentske nahodne vypomoci, hocico...

kabinka11
3. feb 2025

@dorottka ahoj, ak sa môžem opýtať, čo si sa naučila? Wordpress?

autor
3. feb 2025

@koniarova a za hodinu ti akoze niekto zaplati e30 e mi chces povedat a to kde si takych studentov nabrala?
ja ked im poviem cenu 10 e, tak sa im zda vela....
a za hodinu ano mam len 10e, pochopila si. spravne. viac nikto neda.

dorottka
3. feb 2025

@kabinka11 ano, presne Wordpress, ale programovat, nie len nahadzovat a upravovat sablony - ja som sa ich naucila custom vyrabat od nuly. Bezne upravy bez kodenia su v podstate dost jednoduche a ano, aj tam sa da najst uplatnenie, ale takych ludi je strasne vela - ako vsetko, co sa da naucit za pomerne kratky cas - ale malokto to vie aj vyrabat komplet. V podstate stale mi chodia este ponuky, aj ked weby realne nerobim uz dobrych 7 rokov, cize priestor tam stale ocividne je.
Ja som napriklad prvy web urobila pre jednu malicku neziskovku zadarmo - na nej som sa to naucila, nebol tam casovy tlak, bol to dobry skutok, plus som mala co ukazat, ked som “sa” akoze inzerovala a hladala si zakazky 🙂 Da sa vsetko, len treba fakt makat a hlavne na zaciatku sa donutit ist aj cez svoje moznosti a motivaciu.

dancingqueen321
8. feb 2025

Call centra hladaju ludi z domu…

dancingqueen321
8. feb 2025

Este ma napada preorientovat sa na uctovnictvo napriklad.. robia vacsinou z domu

lenka1079
4. aug 2025

@anonym_autor aku prácu si hľadáš remote?teda až teraz vidím že rok stará diskusia, tak predpokladám že už si hádam niečo nasla

Strana
z3