icon

Prečo všetci odcudzuju MLM predaj?

28. okt 2022

Prečo všetci odcudzuju mlm predaj, ja tomuto nerozumiem ja takto pracujem a dá sa z toho zarobit keď človek chce

lesana25
29. okt 2022

Lebo sú to šmejdy ktoré majú neúmerne nastrelenú cenu, aby pyramídka zarobila. Lebo ste otravne a vtieravé ako alpa, zrazu si spomeniete aj na spolužiačky o ktoré ste inak za tie roky ani nezakopli, aby ste ich s tým otravovali. Lebo tie veci sú pochybnej kvality, možno aj zdraviu škodlivé. Keby mali všetky potrebné testy, predávali by sa normálne, ale kedže to musíte robiť takto, tak asi nie. A že drvivá väčšina z vas sú jednoduché osobky ktoré veľa rozumu nepobrali, keď nepoznáte ani rozdiel medi odsudzovať a odcudzovať.

all10
29. okt 2022

@viestta Treba rozlišovať kto ti chce dobre a kto ti chce zle, v tom je tá pointa celého. Pozriem vypočujem a urobím si názor a bodka, neriešim idem ďalej. Ak sa ti to nepáči poviem na rovinu, ak by ťa obťažovali tak blokujem a už o nich nebudeš počuť.

stary_ujco
29. okt 2022

Tak zatiaľ tu mame iba jednu trafenu husku... Nebudem ju označovať, veď ona sa sama spozná a pridá ďalši prispevok na pol strany o tom, akí sme sprostí a nevzdelani...

all10
29. okt 2022

@lesana25 prepáč ale som medicínsky biológ a nie mlm predajca a výsledky hovoria za všetko čo je biznis v lekárni a čo v mlm firmách. Rukami mi prešlo na testovačku veľmi veľa produktov, ale nebudem vás presviedčať o pravde lebo tej sa každý bojí. Ak niekomu závidíte peniaze z obratu tak začnite aj vy.

lesana25
29. okt 2022

@all10 strašne závidím, máš pravdu, mňa totiž živí normálna práca a nie odrbavanie sprostých ľudí 😅😅😅

all10
29. okt 2022

@stary_ujco aké milé, aspoň viem, že je reč o mne, škoda, že ľudia majú klapky na očiach a pozerajú len na peniaze a úspechy druhých. Posielam veľa lásky.

all10
29. okt 2022

@lesana25 aspoň sme na rovnakej vlne to sa mi páči. Ani mne sa nechce sedieť v labáku 16 hodín a vysvetľovať na štúdiách, čo je pre ľudí dobré a čo zlé. Chcela som vám dobre no nedáte si poradiť ani svätému.

basska_b
29. okt 2022

Mne to pride strasne otravne, vypisuje mi nejaka baba, co som ju v zivote nevidela a chce mi predat omega tri mastne kyseliny, ktore zarucene funguju a zmenia mi zivot... uplne to kazi vztahy, stale na nu pozeram cez prsty, ze ci teda mi chce daco predat, alebo sa chce kamaratit... dalsia z Mary Kay isla na mna, ze ked sa nemalujem, tak hadam aspon hygienu dodrzujem. Ze mi daco preda na to. Hovorim moja zlata, ja si rano-vecer umyjem tvar studenou vodou a mojej pleti to staci, v zivote som nemala akne ani vyrazky a ine problemy... Citala som knihu, co napisala Mary Kay Ash, otrasne, aka filozofia je za tym... mne to slo totalne proti srsti, nevladala som ani docitat... ja by som nevedela tento biznis robit, lebo ked nepredas, nic nemas a tak musis nanucovat veci a presviecat, ze funguju. Ale poznam dve predajkyne Tupperware a AmWay, uz ca. okolo 50-60tky a ony nenutia, ked chces, objednas si, ked nie, tak nie.

all10
29. okt 2022

@basska_b takú blokujem a mažem ani ten chat neotváram a sa nezaoberám.

gleep1
29. okt 2022

@all10 mužské meno, mužský účet, ale chcela si nám dobre. Už len tu je vidiet, aký strašne úprimný človek si All ☺️

all10
29. okt 2022

@gleep1 hm viem, autokorekcia

tanickalc
29. okt 2022

Lebo je v tom veľa zavádzania: sľubujú prácu, vraj zväčšovanie tímu, čo je istým spôsobom pravda, ale na začiatku sú samé investície a 0vá garancia zárobku. Nemali by sľubovať zárobok, iba možnosť zarobiť si.
Je mi ľúto pozerať sa na to ako sa mnoho ľudí teší z toho ako sú prijatí do tímu a podobne. A potom z toho vyjdu viac zadlžení ako do toho vošli...
Keď sa stretnú s potenciálnym zákazníkom majú také cudne vystupovanie, až to bolí

natalala
29. okt 2022

@all10 ach boze 😂 ja som sa chytala za hlavu uz po tvojom prvom komente, ale som si povedala, ze nebudem na teba reagovat, ale ked uz si ma tu oznacila ako si mam nastudovat odbornu literaturu 🤦🏼‍♀️
Nie je moj problem ak niekto nerozumie ironii, nadsazke alebo hyperbole a nechape kontext v akom som slovo sekta pouzila. A ty mi prides ako prototyp tej “zblbnutej” uz ked vidim ako to velmi cele obhajujes a casti tvojho komentu “Všetky výrobky od kozmetiky až po farmaceutické veci v MLM sú kvalitné ale musíte brať ohľad, že sú to doplnky stravy a veci na skrášlenie sa a udržanie svojho tela po fyzickej a duševnej stránke.” Alebo “ v lekárni nie sú liečivá ani dermokozmetické prípravky v takej účinnosti ako sú reprezentované a skúste niekedy aj preštudovať si niečo na internete kým to vypustíte do sveta na odborných stránkach vedeckých časopisoch.” :D toto mi pride presne ako tie reci co siria predajkyne zazrakov, kt tu obhajujes, ale ano jasne iba etela z vedlajsieho panelaka co predava pofiderne vyrobky nejakej MLM firmicky vie co naozaj pomaha. Ked to tak funhuje, tak preco vsetky tie zeny nie su krasne, zdrave, stihle s uzasnou pletou a hustymi vlasmi?
Poviem ti novinku, ale clovek nemusi vsetko vyskusat, aby mu bolo jasne ze je to len blbost s pofidernym marketingom cielenym na jednoduchsich ludi nachylnych vsetkemu uverit. Staci si napriklad precitat zlozenie vyrobku a kriticky zhodnotit slubovane zazracne ucinky.
Sa tu pytas jednej mamicky, ci nevie blokovat na fb profily a vyjadrit svoj nazor, ze nema zaujem. Tak kedze na koniku sa nedaju blokovat profily, tak ti takto vyjadrujem svoj nazor a nezaujem o dalsie mudrosti od teba a obhajobu MLM. Dakujem ❤️

all10
29. okt 2022

@natalala nie som mlm predajca, musím ťa neskutočne s týmto sklamať .

zuzitko74
29. okt 2022

@all10 Úprimne, mne na tom MLM najviac prekážajú tie marketingové ťahy. Ten ,,americký sen", ktorý ti vsugeruje, že keď budeš na sebe makať, tak budeš úspešný a v konečnom dôsledku to z tých ľudí vyrobí ,,stroje na zarábanie peňazí".
Iste, netreba nikoho odsudzovať, každý má svoju životnú filozofiu nejako nastavenú, ak mi však správanie tých predajcov nie je príjemné a mám v ich prítomnosti pocit manipulácie a zneužitia, tak určite nebudem od nich niečo kupovať. Aj keby to mal byť najkvalitnejší tovar na svete.

lesana25
29. okt 2022

@all10 cica, keď tak sedíš v labaku tak si si aj ten krem mohla vyrobiť. Aspoň si nevymyslaj blbosti 😁 a info o tom chatovaní pre dospelých za prachy si tiež zháňala kvôli tomu? Veď priznaj že sa normálnou prácou nevieš živiť lebo si v živote nič poriadne nerobila a ani nebudeš. Tvoje kecy sú presne také isté ako tu prevádza každá po úvodnej vymývačke v mlm
https://www.modrykonik.sk/forum/avon-produkty/kozmetika-na-plet-pre-25/?scrollto=last

maca1984
29. okt 2022

@lesana25 😂 medicínsky biológ.
@all10 ups, gól do vlastnej bránky .

mandzula
Autor odpoveď zmazal
viestta
29. okt 2022

@all10 nemôžem si pomôcť, ale z tvojich písmenok čítam povysenost. Presne rovnakú ako počujem od niektorých predajcov.

nikaeli
29. okt 2022

@all10 a kde som napísala, že sa s ňou o tom ďalej bavím? zas zo mňa nerob hlupáka. Bavíme sa o tom, akí sú poniektorí predajcovia drzí a nie o blokovaní profilov.

mandzula
29. okt 2022

@all10 myslim, ze toto hovori o tvojom zmyslani za vsetko - "ak niekto niečo neskúsil ako môže tvrdiť, že to nefunguje?"
Hovori sa tomu zdravy rozum a kriticke myslenie.

andreakotesova
29. okt 2022

@all10 skôr ide o totálne vymytie mozgu. Viaceré známe, dokial nezačali pracovať s MK, boli fajn baby. Potom boli fakt ako sibnute, vymyte mozgy s klapkami na očiach. Otras.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
all10
29. okt 2022

Zhrniem všetkých pohromade lebo to je zbytočné sa s vami hádať aj tak máte komplex zo svojho života a neviete sa odraziť od svojho dna.
Čo som zachránil ľuďom životy počas mojej kariéry si ani neuvedomujete. Rovnako priestrannosť tejto stránky voči štúdiu a výskumu použitie otázky, kde je tu celkovo zlá spätná väzba?
Ako obyčajného človeka by vás rovnako zaujímali blbosti čo od vás skáču kadiaľ tadiaľ, preto sa aj zapájate do fór, alebo nie je to presne tak čo táto stránka spĺňa?
Kozmetické prípravky a liečba krásnej pleti je už dávno definovaná v postupnosti a jej vsrtvení, a mali by ste si uvedomiť tú kompatibilitu na trhu a koreláciu daných prípravkov celkovo.
Človek, ktorý je sebavedomý je vyspelý a bude si stáť za svojím.
Majte sa krásne a užívajte a prajem vám aby ste život prežili bez vymývania mozgu a aby ste mali stále pravdivé informácie, ktoré vo svete nie sú. Posielam veľmi veľa lásky lebo tá vám chýba najviac.

https://fns.uniba.sk/studium-2022/informacie-pr...

maca1984
29. okt 2022

@all10 Jediný kto tu má nejaký komplex si očividne ty .
Tak tu prosím ťa nedrístaj a od toho dna sa odraz, prijmi lásku od nás , posielame ti ju všetky " chudery " tu ❤
PS : link na môj študijný odbor ti sem dávať nebudem. Ja totižto netrpím komplexom menejcennosti a nerada smrdím samochválou 😉
Krásny zvyšok soboty ti želám, svetielko ❤❤

natalala
29. okt 2022

@all10 ano vsetky zeny tu su zakomplexovane chuderky, ktore zavidia a nevedia sa odrazit od dna, iba ty si lietadlo 🙈🤷🏼‍♀️😂 a ked mas udajne vystudovanu medicinsku biologiu, tak nechapem tvoj vyrok, ze ako mozeme odsudit nieco co na sebe nevyskusame, ze ked nevyskusame, tak nevieme ci to funguje alebo nie. To si aj ty v labaku vsetko capas na seba, aby si vyskusala ako to funguje?

sisa_s
29. okt 2022

@all10 v prvom rade sa rozhodni, ci si zena, ci si chlap, mylis si rody 😉 link na studijny odbor ti nemusim dat, som lekarka a nespominam si zo studia, aby sme sa ucili, ze aloe gel na pitie ma siroke spektrum ucinku od vyrazky na zadku az po rakovinu, ze ked mi zacnu padat vlasy, dam si sampon od farmasi, na dermatologii tiez ziadne mlm zazraky, ani na imunologii mlm vselieky na imunitu nam profesor nespomenul 🤔 ako je toto mozne...

viestta
29. okt 2022

@all10 áno, človek, ktorý je sebe vedomý nepotrebuje budovať svoje sebevedomie tak trápny i komenty ako je tvoj posledný.
Ty si taky vedecký pracovník ako moja svokra výpravca.

maca1984
29. okt 2022

@sisa_s Podľa mňa si chýbala, a nevenovala si ani dostatočnú pozornosť vedeckým časopisom. Ale hlavne si určite štúdium neprežila s láskou v srdci .
😂