icon

Prečo všetci odcudzuju MLM predaj?

28. okt 2022

Prečo všetci odcudzuju mlm predaj, ja tomuto nerozumiem ja takto pracujem a dá sa z toho zarobit keď človek chce

Strana
z3
all10
29. okt 2022

Ja vás milujem 😂😂😂😂😂

aurorastone2
29. okt 2022

@derdia "... uplne podradne, sa niekomu vtierat a klamat ho do oci, a pri tom chciet na nom len zarobit." 90% dnešných influencerov 🤣🤣

zuzitko74
29. okt 2022

@all10 Celkom by ma zaujímalo, prečo si mal(a) potrebu napísať svoj koment tak, ako si ho napísal(a). Tu predsa vôbec nejde o to, kto ,,vyhrá" debatku na modrom koníkovi ani o to, komu sa podarí uraziť viac ľudí v jednom komente. Ak sa začítaš pozorne, tak väčšina komentujúcich má v súvislosti s MLM problém najmä so správaním predajcov a to je niečo, čo ty v laboratóriu určite neskúmaš, takže sa asi ťažko môžeš k tomu relevantne vyjadriť.

katka700
29. okt 2022

@zuzitko74 a ostatné prosím vás prestaňte "kŕmiť" toho alltrola. Posledný príspevok, veta za vetou nabitá "terminami" a význam nulovejsi než 0 Kelvinov. Aj Google translate vo svojich počiatkoch mal lepší syntax 🤣

derdia
29. okt 2022

@aurorastone2 no ale musis to mat v sebe, ze ti nieje sprosto pri tom... Ja by som sa na to neznizila ani keby som nemala co jest😏

aurorastone2
29. okt 2022

@derdia ja som ani blbý Oriflame nevedela nikomu nanútiť 🤣

elam1234
30. okt 2022

Lebo keď idem pozrieť kamarátku , ktorá býva ďaleko, s tým, že si vypijeme kávu, zahrám sa s deckami , porozprávame sa len tak o živote 😂 zrazu dostanem dvojhodinovú prednášku o super dzusoch a kravinach a presviedča ma, že ich potrebujem , už sa za ňou všetky bojíme chodiť , že zase dostaneme prednášku , ktorú sme nechceli.

11bodka11
1. jan 2024

@banalu presne. Svagrina robi s LR ale to sa uz neda pocuvat. Podla nej to vylieci aj zakerne choroby. Pritom so soplikmi jej syna si akosi nevie poradit 😀 Dalej mi nuti zazracne vlasove a pletove produkty. No keby ste videli jej vlasy a plet tak dobra reklama to nie je veru. Nato musi byt clovek povaha. Jedna znama mi vkuse Tuperware posiela na mesenger, pritom sme sa uz sto rokov nevideli, nie sme v kontakte. Len odrazu mi 10x pipne mesenger s Tuperrware akciami.

Strana
z3