Prepúšťanie v Kia 2026
V roku 2025 ma kia prepustit cca 200 ludi a v roku 2026 cca 800? Vie otom niekto nieco viac?
Áno prepúšťanie v Kia je a to iba Slovákov pretože pretože si hičkaju Ukrajincov,tim by dali aj posledné ,aj kurvy by im zaplatili!!!Slováka dajú do agentúry na najnižšiu platovu triedu a Ukrajincov hneď do kmeňa a vyššia plastová trieda,preto prepúšťanie funguje tak že najprv Slovákov pretože sú agentúry,jebat také firmy čo sa považujú za Kia slovakia a jebe Slovákov do riti
@fabri2016 ďalšia neskutočná blbosť...
Montážna linka má momentálne problém nájsť dobrého pracanta. Celkovo nie je momentálne nejaký obrovský záujem pracovať v takom skostnatenom korporate, akým Kia je..
@fabri2016 ďalšia neskutočná blbosť...
Montážna linka má momentálne problém nájsť dobrého pracanta. Celkovo nie je momentálne nejaký obrovský záujem pracovať v takom skostnatenom korporate, akým Kia je..
@anonym_189eb0 ty máš asi vyjebane vhleve,ja tam robim a radšej som na pn pretože je to najhorsi zamestnávateľ na svete,iba vydieranim chcu robiť respekt ,ani ty vkancelariach nevedia ako to funguje na linke
@anonym_189eb0 ty máš asi vyjebane vhleve,ja tam robim a radšej som na pn pretože je to najhorsi zamestnávateľ na svete,iba vydieranim chcu robiť respekt ,ani ty vkancelariach nevedia ako to funguje na linke
@fabri2016 súdiac podľa úrovne tvojho prejavu, nebudeš úplne najostrejšou ceruzkou v peracniku, tak zrejme nemá zmysel ti čokoľvek vysvetľovať..
Ak sa ti tak nepáči, nájdi si inú prácu a nevycuciavaj soc.davky bezdôvodne.
Inak platí všetko, čo som napísal predtým.
@fabri2016 sa nečuduj, že sa zbavujú takých ako ty, keď bezdôvodne chodíte na PN. Prečo si nenajdeš druhú prácu. PN čo vyrieši, pár mesiacov a potom čo? A ako sústavne pnkujúci pôjdeš medzi prvými.
Ja mám 20hodin nahravok ktoré vpndelok veziem na personalne aby vydeli ako pracuju senioroperatorovia to je 21pracovnych dni ako sa M.Kuric odierà a ohmatava mlade stetky vpracovnej dove,veď za to ich platí Kia nie??a pn budem vyuzivat kolko chcem ja od toho som oich platí 27rokov

@anonym_autor Áno prepúšťanie v Kia je a to iba Slovákov pretože pretože si hičkaju Ukrajincov,tim by dali aj posledné ,aj kurvy by im zaplatili!!!Slováka dajú do agentúry na najnižšiu platovu triedu a Ukrajincov hneď do kmeňa a vyššia plastová trieda,preto prepúšťanie funguje tak že najprv Slovákov pretože sú agentúry,jebat také firmy čo sa považujú za Kia slovakia a jebe Slovákov do riti
@fabri2016 To tu nevysvetlíš, šetri energiu.