icon

Prepúšťanie v Kia 2026

5. nov 2025

V roku 2025 ma kia prepustit cca 200 ludi a v roku 2026 cca 800? Vie otom niekto nieco viac?

Strana
z2
alica110
6. nov 2025
@fabri2016

@anonym_autor Áno prepúšťanie v Kia je a to iba Slovákov pretože pretože si hičkaju Ukrajincov,tim by dali aj posledné ,aj kurvy by im zaplatili!!!Slováka dajú do agentúry na najnižšiu platovu triedu a Ukrajincov hneď do kmeňa a vyššia plastová trieda,preto prepúšťanie funguje tak že najprv Slovákov pretože sú agentúry,jebat také firmy čo sa považujú za Kia slovakia a jebe Slovákov do riti

@fabri2016 To tu nevysvetlíš, šetri energiu.

anonym_189eb0
6. nov 2025
@fabri2016

Áno prepúšťanie v Kia je a to iba Slovákov pretože pretože si hičkaju Ukrajincov,tim by dali aj posledné ,aj kurvy by im zaplatili!!!Slováka dajú do agentúry na najnižšiu platovu triedu a Ukrajincov hneď do kmeňa a vyššia plastová trieda,preto prepúšťanie funguje tak že najprv Slovákov pretože sú agentúry,jebat také firmy čo sa považujú za Kia slovakia a jebe Slovákov do riti

@fabri2016 ďalšia neskutočná blbosť...
Montážna linka má momentálne problém nájsť dobrého pracanta. Celkovo nie je momentálne nejaký obrovský záujem pracovať v takom skostnatenom korporate, akým Kia je..

fabri2016
7. nov 2025
@anonym_189eb0

@fabri2016 ďalšia neskutočná blbosť...
Montážna linka má momentálne problém nájsť dobrého pracanta. Celkovo nie je momentálne nejaký obrovský záujem pracovať v takom skostnatenom korporate, akým Kia je..

@anonym_189eb0 ty máš asi vyjebane vhleve,ja tam robim a radšej som na pn pretože je to najhorsi zamestnávateľ na svete,iba vydieranim chcu robiť respekt ,ani ty vkancelariach nevedia ako to funguje na linke

anonym_189eb0
7. nov 2025
@fabri2016

@anonym_189eb0 ty máš asi vyjebane vhleve,ja tam robim a radšej som na pn pretože je to najhorsi zamestnávateľ na svete,iba vydieranim chcu robiť respekt ,ani ty vkancelariach nevedia ako to funguje na linke

@fabri2016 súdiac podľa úrovne tvojho prejavu, nebudeš úplne najostrejšou ceruzkou v peracniku, tak zrejme nemá zmysel ti čokoľvek vysvetľovať..
Ak sa ti tak nepáči, nájdi si inú prácu a nevycuciavaj soc.davky bezdôvodne.
Inak platí všetko, čo som napísal predtým.

ekira1
7. nov 2025
@fabri2016

@fabri2016 sa nečuduj, že sa zbavujú takých ako ty, keď bezdôvodne chodíte na PN. Prečo si nenajdeš druhú prácu. PN čo vyrieši, pár mesiacov a potom čo? A ako sústavne pnkujúci pôjdeš medzi prvými.

fabri2016
8. nov 2025

Ja mám 20hodin nahravok ktoré vpndelok veziem na personalne aby vydeli ako pracuju senioroperatorovia to je 21pracovnych dni ako sa M.Kuric odierà a ohmatava mlade stetky vpracovnej dove,veď za to ich platí Kia nie??a pn budem vyuzivat kolko chcem ja od toho som oich platí 27rokov

anonym_eacf40
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2