icon

Prieskumy, dotazníky - skúsenosti a rady

qsookie
22. júl 2014

Veľa sa tu spomína vypĺňanie rôznych dotazníkov, prieskumov, ankiet (Tie najznámejšie : Marketagent, Online Klub, Slovenský národný panel, Výskumy ...atď.), ktoré sú odmeňované peňažne, alebo formou vecných odmien, či peňažných poukazov. Bola by som rada, keby sme si tu ohľadom tejto témy vymieňali svoje skúsenosti a rady. 🙂

katesocka
25. apr 2018

@qsookie no skusila som sa zaregistrovat a nepusti ma ze uz mail bol pouzity (asi im nevadi ze som zrusila registraciu). Z domu sa zaregistrujem z muzovho mailu. Dakujem za radu 😊

tenderka
25. apr 2018

@qsookie odmenovac nemaju uz davno, zrusili to asi pred rokom mozno aj viac

simculllka
26. apr 2018

@kerci888 nechápem, ako je možné, že tebe to poslali a ja som žiadala o výmenu kreditov za peniaze minulý rok vo februári !!!!!! a dodnes som peniaze nevidela..ako som rada, že ti vyplatili, len nechápem, prečo to nevyplatili aj iným, napr. mne..

kerci888
26. apr 2018

@simculllka ja som ich urgoval mailom od zaciatku roka asi 5x s tym ze pred mesiacom napisali ze peniaze poslu do 2 tyzdnov, ale neposlali ani po mesiaci, tak som to skusil este posledny krat, s tym, ze uz som tomu moc neveril, ze poslu, ale cuduj sa svete, prisli.....Este otazka, ako si ziadala vyplatu ? Mas to v tabulke takto ako je na obrazku ? Pretoze treba ist do kosiku pre odmeny a z neho si este body previest na paypal, co som ja najskor nevedel, som si myslel, ze to sa ziada automaticky v JTN bodoch, kde sa vyberie paypal, ale to nestaci...

simculllka
26. apr 2018

@kerci888 no skontrolovala som to, a tiež tam mám, že košík odmien je prázdny..napísala som iim mail, uvidíme, čo mi na to odpíšu. Ja som si to dala posielať na skrill účet, tak snáď nebude v tom problém..

kerci888
26. apr 2018

Inak kamoska (35) mi vravela, ze si zrusila existujuce ucty a zalozila nove ucty s tym ze si zadala vek 25 namiesto skutocnych 35 rokov a chodi jej teraz strasne vela prieskumov na vsetkych strankach, kde je zaregistrovana (co na tom, ze klame, hlavne ze skor naklika peniaze, ci poukazky)....Mam jednu znamu, ktora pracovala v GFK (onlineklub) a ta mi aj pred casom potvrdila ze ludia po tych 32-33 rokoch uz nie su pre prieskum trhu az tak atraktivni, kedze je predpoklad ze uz maju zabehnuty zivot, deti, nakupne zvyky atd. a tym padom im chodi malo prieskumov oproti mladsim rocnikom, ktori estelen svoj zivot rozbiehaju....

tiger37
Odpoveď bola odstránená
klingo52
Autor odpoveď zmazal
klingo52
Odpoveď bola odstránená
tiger37
Odpoveď bola odstránená
klingo52
Odpoveď bola odstránená
peta18ha
28. máj 2018

@klingo52 email je podvod ;)

klingo52
Odpoveď bola odstránená
peta18ha
28. máj 2018

@klingo52 viem ;)

klingo52
Odpoveď bola odstránená
peta18ha
30. máj 2018

@klingo52 jednoduchá vec...čím vyššia suma sa "zarobí" tým menej a za menšie sumy sa budú dávať reklamy,takže k sume na vyplatenie sa človek nedostane

kristina2708
Autor odpoveď zmazal
kristina2708
21. jún 2018

Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu, dala som si vyplatiť odmeny z Mobrog na Paypal peniaze mi prišli avšak neviem ako si ich preniesť na účet, viete mi prosím vás poradiť?

kerci888
21. jún 2018

@kristina2708 Preniest peniaze z paypal na ucet sa samozrejme da, ale pokial tam mate len tych 5 EUR z Mobrog tak je to totalne zbytocne, pretoze ci si vyplacate 5, alebo 30 EUR, paypal si uctuje poplatok 2-3 eura, takze Vam na ucet v tomto pripade pribudne menej ako polovica....Skor by som odporucil si tam nazbierat viac penazi, aspon 15 EUR a potom vyplatit na ucet, alebo najlepsie ich vyuzit na nakup na ebay, pripadne na alza, hej.sk, tusim uz aj martinus, tieto eshopy a dalsie vybrane akceptuju platby za nakup aj cez paypal.....Ak mate na paypal len 5 eur a nakup je napr. za 20, nevadi, na paypal si pridate vasu debetnu/kreditnu kartu, 5 eur sa Vam strhne z paypal a zvysnych 15 z uctu/karty.....Co sa tyka vyberu penazi na ucet v banke, tak je to velmi jednoduche, paypal uz ma aj slovensku verziu, netreba mat ani zakladne znalosti anglictiny, staci si na paypal pridat svoj IBAN a potom withdraw funds to bank account, cize vyber prostriedkov na Vas ucet....

kristina2708
21. jún 2018

kerci888 ďakujem veľmi pekne za radu 🙂

klingo52
Odpoveď bola odstránená
naolina
27. jún 2018

@tenderka dobry vecer. chcem sa opytat ci vam este nieco poslali, okrem toho sladkeho balicka? lebo mne sa odvtedy neozvali ☹

poleva
27. jún 2018

@marisoul ermail su podvodnici nepošlu nič..Som tam niekolko rokov a mam 250Kč

naolina
Autor odpoveď zmazal
tenderka
27. jún 2018

@naolina od streetcomu odvtedy nic, ktovie, ci este nieco na SK rozbehnu

kristina2708
9. júl 2018

Ahojte, viete mi niekto povedať kedy zvyknú v tých výplatných mesiacoch posielať peniaze z Populacia.sk?

kerci888
9. júl 2018

Z populacie posielaju kazde 3 mesiace, tusim po 12tom, akurat tento mesiac maju posielat...

kristina2708
9. júl 2018

@kerci888 viem že tento mesiac len som chcela vedieť kedy asi v tom mesiaci, ďakujem 🙂🙂

katesocka
20. júl 2018

Prvy krat som si na iprieskum.sk zamienala body za odmenu - poukazku na nakup knih cez internet. To vazne posielaju aj takuto poukazku postou do 40 dni? Cakala som, ze zlavovy kod mi pride na e-mail.