icon

Prieskumy, dotazníky - skúsenosti a rady

qsookie
22. júl 2014

Veľa sa tu spomína vypĺňanie rôznych dotazníkov, prieskumov, ankiet (Tie najznámejšie : Marketagent, Online Klub, Slovenský národný panel, Výskumy ...atď.), ktoré sú odmeňované peňažne, alebo formou vecných odmien, či peňažných poukazov. Bola by som rada, keby sme si tu ohľadom tejto témy vymieňali svoje skúsenosti a rady. 🙂

zlatican
21. jan 2019

@kristina2708 Tak im napíš na kontakt, aký máš problém a oni by ti mali odpovedať.Je tam e mailová adresa.

kristina2708
21. jan 2019

@zlatican ďakujem, včera som to skúsila ešte raz už to išlo potom 🙂

kerci888
4. feb 2019

Nedavno prisla vyplata z clixsense krasnych 42 USD, nazbieral som sice asi po pol roku, ale kedze som mal na payoneeri uz z munulej vyplaty dalsich 10, tak som si nechal vyplatit na ucet 50 USD...Pri vyplate 50 USD sa uz neplati ziaden poplatok za vyber....Takze mi to takmer zafinancovalo celu dialnicnu znamku....

zlatican
4. feb 2019

@kerci888 Ja som tam 3 mesiace a mám zarobených 1,45 eur.

kerci888
5. feb 2019

@zlatican ja sa tam logujem niekolkokrat za den...a klikam aj na opinion world aj speak up. Plus vyuzivam offers ako wannads, persona.ly atd....

klingo52
Odpoveď bola odstránená
kerci888
20. feb 2019

Cafte, vie niekto kedy vyskumy.sk posielaju tie mall poukazy ? Maju pisane ze do 30 dni ale syn ma narodky a tolko cakat nemozem...ma s tym niekto skusenosti ?

xima
20. feb 2019

@kerci888 ja som ziadala pred cca dvoma týždňami a ešte neprišlo..

hollyoaks
20. feb 2019

@kerci888 pošlu vam do emailu nie poštou tie eletronicke poukazy

kerci888
20. feb 2019

@hollyoaks ano viem ze elektronicky, ale po akej dlhej dobe ? dost ma prekvapilo ze 30 dni, chcel som kupit drobcovi k narodeninam Lego a tie kupony by dost pomohli, ale asi to nestihnem. Dnes som im aj pisal, aj volal a pekne ich poprosil ci ich mozu poslat skor, zial dostal som striktnu odpoved ze nie, 30 dni...na iprieskum a onlineklube to posielaju do tyzdna...

etnatn
20. feb 2019

@kerci888 tak ked si sa prihlasil suhlasil si s ich pravidlami, co chces?

kerci888
20. feb 2019

@etnatn Neviem kedy sme si potykali ale OK.....ja som sa len na zaciatku slusne opytal ake maju ostatni skusenosti, ci sa naozaj caka az 30 dni s tym ze som sa pokusil slusne poprosit o skorsie poslanie...ok neda sa a ja to respektujem a tym je to pre mna uzavrete....takze na Vasu otazku co chces, znie moja odpoved H****....pekny vecer

etnatn
20. feb 2019

@kerci888 ale klud, tu sa vseobecne tyka, nevsimla si si? Pises, ze Ta prekvapilo nieco s cim si suhlasila, na to moja reakcia..

hollyoaks
20. feb 2019

@kerci888 ano do 30 dni ti ich poslu tak ano ja som cakal na ticket restaurant

mircalla
20. feb 2019

@kerci888 Moje nervy, si chlap a nevies si zarobit 30 eur na Lego?

kerci888
21. feb 2019

@mircalla Zhodou okolnosti som si vybral poukazy v hodnote 30 EUR, aj ich dokazem vsamozrejme bezproblemov zarobit, tak ale je rozdiel mat a nemat 30 EUR, za to natankujem ¾ nadrze, spravim vacsi nakup na viac dni, kupim rodinnu vstupenku do Aquaparku vo Velkom Mederi na cely den atd.....Pises ako keby bol na Slovensku 2 litre bezny plat.....A ja pritom zarabam slusne a popri robote este aj podnikam, ale takisto aj nemalo penazi splacam, myslim na decka, setrim im na skoly, stavebko atd....A potom ty preco vyplnas prieskumy ked pre teba je 30 EUR zjavne ako 30 korun ??? Normalne clovek aby sa slusne bal nieco opytat na tomto fore....pritom stacilo aby niekto napisal, ze mne prisli poukazy vtedy a vtedy a koniec diskusie....Ale tak damy maju zjavne na toto talent, ako komplikovat jednoduche veci....

mircalla
21. feb 2019

@kerci888 Tvaris sa, akoby si nemohol kupit Lego, lebo ti nevyplatia skor peniaze...A zavisel si od nich

elenateodor
26. feb 2019

@petkaa7 ahoj ako ten panel cez mobilnu aplikaciu, funguje?

hollyoaks
26. feb 2019

ja vyplnujem aj na greenpatera.com uz tam mam za dva týždne necelých 17 dolarov

kerci888
27. feb 2019

@mircalla Len tolko som chcel ze vyskumy poslali poukazy este minuly stvrtok za co im dakujem ale skor sa mi nedalo reagovat lebo od soboty lyzujeme v Jasnej. 160 eurove Lego kupene. 60 eur poukazky cize ma stalo len 100 eur takze som usetril na 1,5 dnovy skipas....A samozrejme Dakujem vsetkym ktori " uspesne zodpovedali" na moju jednoduchu otazku kedy im prisli poukazy od ziadosti stylom "ci som zavisly od 30 EUR", takisto prajem do buducna vela zdravia, stastia, menej zavistliveho myslenia....majme sa radi.

mircalla
27. feb 2019

@kerci888 Zavisllive myslenie? Muzi, co vyplnaju dotazniky su pre mna maximalni zufalci🙂 Ti, co ked nedostanu kupon skor prezivaju dramu, este vacsi

kerci888
28. feb 2019

@mircalla v tejto republike sa fakt asi nic nezmeni....zufalcov co nevedia odpovedat na jednoduche otazky je tu par....kto tu robi dramu z kuponov ? Mne stacila jednoducha odpoved kedy prisli a cela vec by bola uzavreta ale niektora sliepocka so zufalymi predsudkami z toho musi robit dramu...BTW mam od zufalca daleko, prieskumy berem ako taku oddychovku, zarabam viac ako 70% naroda....cca 150 tis hruby rocny prijem....

mircalla
28. feb 2019

@kerci888 Preboha neotravuj uz s tymi kuponmi, mna to vobec nezaujima co s nimi robis ani kolko zarabas. Vyplnaj dotazniky dalej a cakaj na kupony. Keby si slusne zarabal, tak neriesis 30 eur, to ti nikto nezerie

ano viem ze elektronicky, ale po akej dlhej dobe ? dost ma prekvapilo ze 30 dni, chcel som kupit drobcovi k narodeninam Lego a tie kupony by dost pomohli, ale asi to nestihnem.

conny122
3. mar 2019

@petkaa7 mám záujem

hollyoaks
8. mar 2019

marketagent mi vyplatil 15 euro na paypal

hollyoaks
19. mar 2019

greenpantera mi vyplatil na paypal 30 dolarov prekonvertovaných na euro

kerci888
20. mar 2019

Cafte, ked uz sa bavime o marketagent, da sa vam prihlasit ? Ja som pred 2 tyzdnami ziadal 8 eur aj za cenu struhnutia 1 eura poplatku, mali pisane ze posielaju do 3 pracovnych dni, ale stale nic, dokonca sa mi tam neda uz ani prihlasit a pise ze neeviduju ucet pod mojim loginom, ani neodpovedaju na email ked som od nich ziadal odpoved.....

hollyoaks
20. mar 2019

@kerci888 ano da sa mi prihlasit na marketagent aj mi poslali na paypal 15 eur

kikavajdova
Autor odpoveď zmazal
kerci888
25. apr 2019

Na JTN panel nazbieranych druhych 1000 bodov, tak som zvedavy...Prvych 25 EUR poslali sice az po vyse 3 mesiacoch, uz som bol zmiereny ze je to scam, ale poslali....tak uvidime.