Prieskumy, dotazníky - skúsenosti a rady
Veľa sa tu spomína vypĺňanie rôznych dotazníkov, prieskumov, ankiet (Tie najznámejšie : Marketagent, Online Klub, Slovenský národný panel, Výskumy ...atď.), ktoré sú odmeňované peňažne, alebo formou vecných odmien, či peňažných poukazov. Bola by som rada, keby sme si tu ohľadom tejto témy vymieňali svoje skúsenosti a rady. 🙂
Zaregistrujte sa do Fumbi.sk (fumbi.network/sk). Stačí minimálny vklad 50 eur. Po mesiaci mám z 50 eur 60. Keď budú percentá narastať, vychádza to na slušný zisk.
@tender
@tenderka Podľa tej stránky to vyzerá seriózne, sú tam uvedené mená konkrétnych ľudí. Zatiaľ som tam iba mesiac, musím počkať, aby sa to znásobovalo. Uvidím, aká bude výsledná suma po čase. Hodnota sa mení každých 15 minút, čo môžem neustále sledovať na internete. Teraz, keď som si zadala do systému, že chcem vybrať, bolo mi to umožnené. Ale ešte nič nebudem vyberať.
Je tu dakto z Trencina a okolia a mal by zaujem sa dakedy (ked to bude aktualne) zucastnit aj osobneho skupinoveho prieskumu? Za hotovost na ruku!
jtn panel mi vyplatil po 2 x po 25 eur
Tiež vypĺňam dotazníky už niekoľko rôčkov a som registrovaná na mnohých stránkach kde naozaj vyplácajú... Ak má niekto záujem napíšte mi IP... Kľudne pošlem pozvanky
na vyskumy.sk uz mám 6000 minci
@verenca ja vyplnam napr cez narodny panel https://www.narodnypanel.sk/pozvanie/75341 , urcite su spolahlivi, uz som tam niekolko rokov a vzdy peniazky prisli na ucet

@kerci888 aj mne poslali 25 eur a teraz maju poslat dalsich 25 eur