icon

Prieskumy, dotazníky - skúsenosti a rady

qsookie
22. júl 2014

Veľa sa tu spomína vypĺňanie rôznych dotazníkov, prieskumov, ankiet (Tie najznámejšie : Marketagent, Online Klub, Slovenský národný panel, Výskumy ...atď.), ktoré sú odmeňované peňažne, alebo formou vecných odmien, či peňažných poukazov. Bola by som rada, keby sme si tu ohľadom tejto témy vymieňali svoje skúsenosti a rady. 🙂

hollyoaks
25. apr 2019

@kerci888 aj mne poslali 25 eur a teraz maju poslat dalsich 25 eur

tiger37
Odpoveď bola odstránená
tiger37
Odpoveď bola odstránená
hollyoaks
26. apr 2019

@tiger37 ja mam uz na mnforce uz takmer 9000 bodov

tiger37
Odpoveď bola odstránená
tiger37
Odpoveď bola odstránená
hollyoaks
12. máj 2019

@tiger37 mobrog mi už 5x vyplatil po 5 eur

hollyoaks
12. máj 2019

@tiger37 ipreskium mi uz 6x poslal odmeny

zlatican
22. jún 2019

Zaregistrujte sa do Fumbi.sk (fumbi.network/sk). Stačí minimálny vklad 50 eur. Po mesiaci mám z 50 eur 60. Keď budú percentá narastať, vychádza to na slušný zisk.

tenderka
22. jún 2019

@zlatican ked Ti vyplatia, ozvi sa. Neregistrujem sa nikde, kde chcu vstupne poplatky.. toto vyzera na pyramidu, kde prvych vyplacaju z tych 50tich eur, co tam daju ti pod nimi...

zlatican
22. jún 2019

@tender
@tenderka Podľa tej stránky to vyzerá seriózne, sú tam uvedené mená konkrétnych ľudí. Zatiaľ som tam iba mesiac, musím počkať, aby sa to znásobovalo. Uvidím, aká bude výsledná suma po čase. Hodnota sa mení každých 15 minút, čo môžem neustále sledovať na internete. Teraz, keď som si zadala do systému, že chcem vybrať, bolo mi to umožnené. Ale ešte nič nebudem vyberať.

etnatn
22. jún 2019

Je tu dakto z Trencina a okolia a mal by zaujem sa dakedy (ked to bude aktualne) zucastnit aj osobneho skupinoveho prieskumu? Za hotovost na ruku!

hollyoaks
23. jún 2019

jtn panel mi vyplatil po 2 x po 25 eur

suezzie
Odpoveď bola odstránená
barmankaa
Odpoveď bola odstránená
tinula11
17. aug 2019

Tiež vypĺňam dotazníky už niekoľko rôčkov a som registrovaná na mnohých stránkach kde naozaj vyplácajú... Ak má niekto záujem napíšte mi IP... Kľudne pošlem pozvanky

mbazar
8. sep 2019

@hollyoaks Po akej dobe čakania? Ja momentálne čakám už 6 týždňov.

zlatican
8. sep 2019

@mbazar Ja som tam registrovaná vyše roka a pol a ešte 130 bodov mi chýba k vyplateniu 25 eur.

mbazar
8. sep 2019

@zlatican mne sa to podarilo po dvoch rokoch nahrabať tie body a teraz to vyzerá tak, že je celý JTN je klam 🙂

etnatn
8. sep 2019

@mbazar preco?

tenderka
9. sep 2019

@mbazar pisali tu viaceri, ze dlhsie meskali s platbou, mne raz vyplatili 25 eur a teraz mi chyba este par bodov, tak uvidime

hollyoaks
9. sep 2019

@mbazar uz by mali dat tie eura na paypal

hollyoaks
9. sep 2019

na vyskumy.sk uz mám 6000 minci

mbazar
9. sep 2019

@hollyoaks mali ale ešte nedali a na 2 emaily ohľadom toho neodpovedali.

mbazar
9. sep 2019

@hollyoaks vyskumy.sk sú najspoľahlivejšie

hollyoaks
10. sep 2019

@mbazar po dvoch mesiacoch mi poslali na paypal 25 eur od poslania žiadosti o vyplatu 1000 bodov

mbazar
10. sep 2019

@hollyoaks fúha, dobre dlho. No tak budem čakať ešte 😏

etnatn
Autor odpoveď zmazal
verenca
30. okt 2019

@janci27 eštemá te kontakt na tie odmenovacie dotazníky ? je to spolahlivé ?

slniecko154
31. okt 2019

@verenca ja vyplnam napr cez narodny panel https://www.narodnypanel.sk/pozvanie/75341 , urcite su spolahlivi, uz som tam niekolko rokov a vzdy peniazky prisli na ucet