icon

Prieskumy, dotazníky - skúsenosti a rady

qsookie
22. júl 2014

Veľa sa tu spomína vypĺňanie rôznych dotazníkov, prieskumov, ankiet (Tie najznámejšie : Marketagent, Online Klub, Slovenský národný panel, Výskumy ...atď.), ktoré sú odmeňované peňažne, alebo formou vecných odmien, či peňažných poukazov. Bola by som rada, keby sme si tu ohľadom tejto témy vymieňali svoje skúsenosti a rady. 🙂

hollyoaks
1. nov 2019

@slniecko154 ja som tam od r 2015

tinula11
1. nov 2019

@verenca aj ja vypĺňam dotazníky na viacerých stránkach.. Ak máte záujem napíšte mi do správy e-mail pošlem pozvanky

pepetrnd
Odpoveď bola odstránená
etnatn
1. nov 2019

@pepetrnd uz sa stalo, tak snad sa stastie usmeje 🙂

hollyoaks
2. nov 2019

no aj ja vyplnam na dalsich 9 dotaznikovych paneloch

kalamityjane
Odpoveď bola odstránená
tiger37
18. jan 2020

Dobry den! Chcem sa opytat,ze na stránke JTN co treba robit,ak dosiahnem 1000 bodov? Treba im napísať e-mail ze chcem vymeniť body za peniaze? Dakujem!

mbazar
18. jan 2020

@tiger37 je tam na to priamo možnosť na vyžiadanie

hollyoaks
30. jan 2020

našiel som nový panel platených prieskumov viac info tu ked poslete vasu emailovu adresu na hollyoaks@azet.sk obratom vám pošlem pozvánku

tomek39
30. jan 2020

mal by som záujem o nejaké nové prieskumy ktoré isto vyplácajú....hlavne odmeny radšej...paypall máme 3 a ani jedna akosi nevypláca

tomek39
30. jan 2020

@qsookie ďakujeme...niektoré nevyplácajú a niektoré máme už overené

qsookie
autor
30. jan 2020

@tomek39 A ktoré nevyplácajú? Lebo sú tam len také, ktoré mi aspoň už raz vyplatili resp. uplatnila som si odmeny.

hollyoaks
31. jan 2020

@tomek39 mobrog marketagent glaxes erg-elite jtn panel voice mi už viackrat vyplatili na paypal ostatne vo forme odmien poukazkami alebo na ucet

tomek39
31. jan 2020

@hollyoaks takže to bude tým paypall účtom

hollyoaks
31. jan 2020

@tomek39 musiš mať učet na rovnaký mail akým si sa prihlásil do panelu

qsookie
autor
31. jan 2020

@tomek39 Takže si požiadal o vyplatenie, ale ti neprišla odmena, ak dobre rozumiem?

tiger37
24. apr 2020

Dobry den! Ako ste v súcasnosti so stránkou populacia.sk? Lebo ja od apríla nedostanem ziadné prieskumy a neodpovedajú ani na e-mail. Dakujem!

hollyoaks
24. apr 2020

@tiger37 no ja stale dostavam od nich prieskumy aj od aprila

zlatican
24. apr 2020

@tiger37 Aj dostávam prieskumy.. Záleží na tom, akú skupinu ľudí potrebujú osloviť. Mne predtým tiež dlhšie nič neprišlo a potom mi znovu dotazníky začali posielať.

tiger37
24. apr 2020

Ďakujem pekne! 😊

hollyoaks
25. apr 2020

@tiger37 od nich dostavam v priemere 20-30 pozvanok za stvrtrok

kristina2708
4. máj 2020

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti aj s touto stránkou? https://panel.gfk.com/scan-sk/domov

qsookie
autor
4. máj 2020

@kristina2708 ja som bola pár rokov v panely domácnosti... po zaregistrovaní som určitú dobu čakala, pokiaľ si ma vybrali, následne som dostala skener (teraz už stačí asi mobil) a každý nákup, ktorý som uskutočnila som cez ten skener nahodila a poslala, za to som dostávala body a občas mi poslali nejakú drobnosť (vareška, utierky...) cez ich katalóg odmien som si potom uplatňovala body, ale trvalo to viac než rok, drahšie veci aj cez dva roky, po čase ma to už nebavilo, tak som to ukončila

kristina2708
4. máj 2020

@qsookie aj sa mi ten systém zbierania bodov zdal zdĺhavý, kým by som na niečo nazbierala. Každopádne veľmi pekne ďakujem že ste napísali vašu skúsenosť 🙂

tenderka
4. máj 2020

@kristina2708 ja som spokojná, zbieram aj celý rok, dva, už mám kosačku Bosh sj inhalator, teraz zbieram na bazen

hollyoaks
6. máj 2020

@kristina2708 som spokojny som aj v paneli domácnosti

kristina2708
7. máj 2020

@tenderka
@hollyoaks
Super, ďakujem vám 😊

tiger37
26. máj 2020

Dobry den! Chcem sa opytat ze JTN panel kedy vyplatí odmeny? Sú doveryhodny? Dakujem!

hollyoaks
26. máj 2020

@tiger37 ten panel je doveryhodny uz mi dvakrat vyplatili na paypal 25 eur a trva to dlhšie kym pošlu tie eura asi mesiac az dva mesiace