Prieskumy, dotazníky - skúsenosti a rady
Veľa sa tu spomína vypĺňanie rôznych dotazníkov, prieskumov, ankiet (Tie najznámejšie : Marketagent, Online Klub, Slovenský národný panel, Výskumy ...atď.), ktoré sú odmeňované peňažne, alebo formou vecných odmien, či peňažných poukazov. Bola by som rada, keby sme si tu ohľadom tejto témy vymieňali svoje skúsenosti a rady. 🙂
no aj ja vyplnam na dalsich 9 dotaznikovych paneloch
Dobry den! Chcem sa opytat,ze na stránke JTN co treba robit,ak dosiahnem 1000 bodov? Treba im napísať e-mail ze chcem vymeniť body za peniaze? Dakujem!
našiel som nový panel platených prieskumov viac info tu ked poslete vasu emailovu adresu na hollyoaks@azet.sk obratom vám pošlem pozvánku
mal by som záujem o nejaké nové prieskumy ktoré isto vyplácajú....hlavne odmeny radšej...paypall máme 3 a ani jedna akosi nevypláca
Dobry den! Ako ste v súcasnosti so stránkou populacia.sk? Lebo ja od apríla nedostanem ziadné prieskumy a neodpovedajú ani na e-mail. Dakujem!
Ďakujem pekne! 😊
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti aj s touto stránkou? https://panel.gfk.com/scan-sk/domov
@kristina2708 ja som bola pár rokov v panely domácnosti... po zaregistrovaní som určitú dobu čakala, pokiaľ si ma vybrali, následne som dostala skener (teraz už stačí asi mobil) a každý nákup, ktorý som uskutočnila som cez ten skener nahodila a poslala, za to som dostávala body a občas mi poslali nejakú drobnosť (vareška, utierky...) cez ich katalóg odmien som si potom uplatňovala body, ale trvalo to viac než rok, drahšie veci aj cez dva roky, po čase ma to už nebavilo, tak som to ukončila
@qsookie aj sa mi ten systém zbierania bodov zdal zdĺhavý, kým by som na niečo nazbierala. Každopádne veľmi pekne ďakujem že ste napísali vašu skúsenosť 🙂
@kristina2708 ja som spokojná, zbieram aj celý rok, dva, už mám kosačku Bosh sj inhalator, teraz zbieram na bazen
@kristina2708 som spokojny som aj v paneli domácnosti
Dobry den! Chcem sa opytat ze JTN panel kedy vyplatí odmeny? Sú doveryhodny? Dakujem!

@slniecko154 ja som tam od r 2015