icon

Problémy v práci

17. okt 2022

Nastúpila som do novej práce, som tam 5 dní aj s cestou. Veľmi ma sklamali kolegovia, hovoria o mne za mojím chrbtom. Pracujem v sklade s liekmi. Chvíľu trvá než človek zistí čo a ako, podľa čoho sa orientovať atď... No a dnes som si niečím nebola istá (ale urobila som to dobre), ale povedala som si, že radšej sa spýtam než urobiť chybu. Tak som sa spýtala. O chvíľu na to prechádzam skladom a počujem ako sa traja kolegovia o mne bavia a ten jeden, ktorého som sa spýtala, o mne hovoril v tom zmysle, že "už to bolo niekoľkokrát, neviem prečo to nevie"... Dosť ma to nahnevalo. Som tam len päť dní, robím dobre, bez chýb, len keď si nie som úplne istá, tak sa spýtam. Vadí mi aj to, že hádžu všetko na mňa, napríklad niekto nechá prázdne krabice v sklade, tak hneď som to musela byť ja a vynadaju mi. Nemôžem ešte všetko vedieť perfektne. Neviem, možno to nie je práca pre mňa. Veľakrát mám slzy na krajíčku.

Strana
z3
autor
15. nov 2022

Len ma štve, že to vyzerá, že som ten anonym písala ja. Ale plačú na nesprávnom hrobe.

januarova
15. nov 2022

Autorka, presne tak. Ako ti dokážu že si to poslala? A že volajú políciu, veď nech volajú... Čo im povedia...😄
To bude nejaké poriadne zabrzdene vedenie firmy

januarova
15. nov 2022

Nemusí tá to vôbec štvať. Potrebuješ tých ľudí k svojmu životu? Nech si myslia čo chcú

autor
15. nov 2022

@januarova Veď ja som povedala, že nemám problém spolupracovať s políciou, že ja sa nemám čoho báť, keďže som žiaden mail neposlala.

luscious
Autor odpoveď zmazal
luscious
Autor odpoveď zmazal
autor
15. nov 2022

Mne povedala, že som mala ísť za ňou a povedať jej, že končím. Miesto toho som napísala mail. Má pravdu v tom, že som to mohla ukončiť inak, ale ja som taká, že neviem tak priamo riešiť veci. Každopádne ona mi povedala, že niekoho ako ja tam nechce. Pritom s pracovitá, snažila som sa. No ok teda, ale trápi ma to, nebudem tvrdiť, že nie. Aj to, že ma obviňujú a neprávom.

autor
15. nov 2022

Šéfka mi ešte povedala, že to, že dôvod mojej výpovede - zlá atmosféra v práci je iba výhovorka.

filipka250
16. nov 2022

Toto ti povedala, ze niekoho ako ty tam nechce? Tak to ta vobec nemusi trapit. Nech si teda ma dokonale pracovnicky, ktore sa spravaju ako tinedzerky.

autor
16. nov 2022

@filipka250 To mi povedala. Ja som z toho zostala ako obarená. A naštvalo ma, že sa opovážila spochybniť moju výpoveď a nazvala môj dôvod výhovorkou.

evij
10. jún 2024

Mám ten istý problém. Poriadne ma nezaučila, nevysvetlila a neustále za chrbtom guli očami a posmevkuje sa.Ak sa niečo chcem opýtať tvári sa že ju otravujem a mám to vedieť. Nedaj bože že na niečo zabudnem a opýtam sa druhy tretí krát."to som ti už hovorila a tónom jak na 20.ročnu sopľanu. Chápem je tam 16.rokov a hlavne ma celý sortiment a úkony v maličku ale ja po týždni nie.Ešte že vedúca ma pochopenie no celý deň mám náladu na p... a hentu ušklebenu za zadkom. Snažím sa to brať dorobím a idem domov lebo robotu si vážim a ako samoživitelka to mám aj z výplatou napnuté a to dosť.

Strana
z3