Redaktor Next Media Group - plat

2. dec 2020

Ahoj, má niekto reálne skúsenosti s platovým ohodnotením v tejto firme? Ponúkajú totiž pozíciu redaktora v rôznych online magazínoch (https://www.profesia.sk/praca/next-media-group/...) a úplne nerozumiem, ako je to platovo - tých 600 eur v hrubom je zaručených, či celé to závisí od čítanosti?

iiika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iiika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
makova333
3. dec 2020

vyhnut sa oblukom

iiika
3. dec 2020

Bohužiaľ, mám skúsenosť spred niekoľkých rokov. Ten šéf Adamec je známy tým, že svojim redaktorom neplatí. A keď už náhodou áno, tak len šéfredaktorom, ktorí majú pod palcom jednotlivé "magazíny". Predpokladám ale, že ak odpíšete na inzerát, budú chcieť od vás hneď ukážku (niekoľko článkov), ktoré okamžite zverejnia a podpíše sa pod to iný redaktor. No a budú nasledovať také reči typu, že zatiaľ robte zadarmo. Že potom, keď budete mať výsledky nejaké... škoda slov... V tejto magazínovej sfére je plno "dobrodincov", čo chcú, aby ste robili zadara alebo za pár drobných. Cene uvedenej na inzeráte určite neverte.
... a ešte som zabudla napísať, že v inzeráte, na ktorý som odpisovala ja, bolo uvedených 1000 eur a reálne som neuvidela po troch mesiacoch ani cent No bola som študentka, mohla som si dovoliť takýto luxus v podobe neplatenej brigády, či ako to nazvať (inak tam väčšinou práve študenti pracujú).

Pôvodné dva komentáre mi vymazali z nejakého pofidérneho dôvodu, tak dávam ešte raz. Pretože o nepoctivcoch, ktorí neplatia a zavádzajú ľudí, je potrebné vedieť... Pozrite si aj FB diskusie. Už sa o tomto pánovi vyjadrilo XY oklamaných ľudí, no jemu sa nejak darí uhladzovať tie negatívne skúsenosti (dať ich vymazať, zrušiť a asi tak nejak). Aby mu na lep mohli sadnúť ďalší.

janko863
6. mar 2022

su to podvodnici

janko863
6. mar 2022

@iiika su to podvodnici