Rekvalifikačné kurzy

miriamka001
10. aug 2015
Používateľ miriamka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriamka001.

Ahojte. Chcem sa opýtať na Vaše skúsenosti s firmami,spolonosťami, ktoré robia kurzy. Chcem začať robiť niečo v salóne- ako kozmetičku, gelové nechty, alebo niečo podobné. Neviete mi poradiť kde sa na to dovzdelať? Prípadne ak máte skusenosti s kurzami, tak akými konkrétne? Nie sú to lacné záležitosti, tak nechcem šliapnuť vedľa. Poteší aj nejaká konkrétna skúsenosť atď. Ďakujem za recenzie ;)

roamers
10. aug 2015

Amos v bratislave. www.amosk.sk
Robila som si kurz kozmeticka, kedze mamina ma kozmeticky salon a clovek nikdy nevie, ci sa mu to nebude hodit. Kurz bol velmi fajn a dokonca ma to aj bavilo aj mi to slo 🙂.
Ak sa chces vyhnut plateniu, treba sa dat na urad prace a tam tusim musis byt 3 mesiace a potom mozes zaziadat o rekvalifikacny kurz. Urad prace ti to preplati, si zisti podrobnosti.

terinka015
20. aug 2015
Používateľ terinka015 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od terinka015.

tiež odporúčam amos. mám za sebou tento kurz na nechty ( http://www.amosk.sk/kurz/4.REKVALIFIKACNY_KURZ_MANIKURA_A_NECHTOVY_DIZAJN__:_gelove_a_akrylove_nechty_str__zdobenie_nechtov ) a ako píše roamers , bavilo ma to a celý kurz stál za to.

fairinaa2
24. aug 2015
Používateľ fairinaa2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fairinaa2.

pridavam sa k doporuceniam pre amos. urcite neolutujes

jarkakovacc
28. aug 2015
Používateľ jarkakovacc je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarkakovacc.

Ahoj, ja som tiež takto začala, ale kamoška ma salon a vzala ma tam na zivnost normalne. Som si urobila kurz na kozmeticku a permanentny makeup. U nas nieco take nie je, tak som chodila so BA, bol to ten amos-k a dohodla som sa s nimi aj na splatkach. Mne ten kurz vela dal a bola som spokojna. Bolo to super, aj kamoska si nakoniec dorobila permanentny makeup.

miriamka001
autor
30. aug 2015
Používateľ miriamka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriamka001.

Ďakujem Vám, tak mám asi rozhodnuté, aj tak som iné a lepšie kurzy nenašla. A neviete mi teda ešte poradiť čo si zvoliť a akým smerom sa uberať. Či si toho vybrať viac alebo sa radšej zamerať len na jedno?

sunemey
4. sep 2015

Kočky nájde sa tu niektorá čo bola na kurze inde ako v Amose a bola spokojná? lebo ja som z TN a dochádzať 4 krát týždenne do Ba je dosť nákladné. Napríklad neviem nájsť či Truscada robí aj svoje kurzy, to je v žiline a to by mi bolo fajn. Ak máte niektorá dáke info aj ohladom iného kurzu v okolí TN budem vďačná. Napr Piešťany atď. Vopred vďaka.

miriam511
9. sep 2015
Používateľ miriam511 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriam511.

Ahoj, dôležité je či si si urobila nejaký prieskum a bude o to v meste záujem, aby si zbytočne nevyhadzovala peniažky, alebo či máš dosť príležitosti, kde novo nadobudnuté zručnosti využiť ;) Kamarátka tiež skúsila AMOSK a myslím, že poskytujú kvalitné služby, len sa správne rozhodnúť, pretože ona to nakoniec až tak nevyužila.

sunemey
9. sep 2015

@miriam511 no ja praveze som na urade prace a zistila som ze existuje repas (projekt uradu prace ze prefinancuju rekvalifikacny kurz) avsak iba do 30.11. dovtedy treba kurz ukoncit. ale agentury v okoli co robia cez repas tak prave manikurovy kurz neotvaraju. keby som si to mala sama platit tak to asi nie.

disha11
22. máj 2016

Ahojte. Ak má niektorá z Vás záujem, budem robiť kurzy v juli predlžovania a zahusťovania mihalníc všetkými spôsobmi. Pridávam par fotiek mojich prác . Cena kurzu 400€ so štartovacím balíkom, ktorý Vám dlho vydrží s kvalitnými produktmi. Kurz je kompletný a veľmi podrobný od A po Z. Ak máte záujem o bližšie informácie ma kontaktujte do správ na MK, alebo na email disha11@centrum.sk

pindusko
12. nov 2016

ahojte chcem sa opytat ci niekto robil kurz v nitre u pani vicanovej

babatko37
21. nov 2016

Prosím vás, viete mi poradiť kurz NEJ v Bratislave v rámci RE-PAS? Ďakujem.

katuska2709
18. jan 2018

Otváram túto tému. Som momentálne zamestnaná s dieťaťom vo veku 2 rokov - maly navštevuje jasle. Ale chystám sa odísť z práce a chcela by som navštevovať nejaký kurz.

Viem sa zaradiť do evidencie a uchádzať sa o kurz aj keď mám dieta do 3 rokov (tj mala by som byť este na rodicaku).

Zajtra sa pôjdem spýtať na úrad práce ale či náhodou nema niekto skusenost 🙂

Už teraz si idem sama zaplatiť anj kurz, ale chcela by som aj cisco a to už je iná pálka

9lf9
18. jan 2018

@katuska2709 ano pocas poberania rp je mozna evidencia

mercedes290
11. mar 2019

Ahojte kočky prosím vás poradili by ste mi prosím. Kvalitný kurz na mihalnice ba a okolie dakujeeeeeem

rolino2
6. dec 2019

Ahoj môžem sa spýtať či si si robila kurz kozmetiky u pani Vicanovej

rolino2
6. dec 2019

Baby môžte mi niektorá poskytnúť materiály z kurzu kozmetika? Ak áno napíšte mi

roamers
7. dec 2019

@rolino2 ahoj, co potrebujes?

nellka2304
5. sep 2020

@roamers ahoj môžem ti ohľadom kurzu napísať pár otázok ?

roamers
18. okt 2020

@nellka2304 ak je to este aktualne, tak ano

karoline454
4. jan 2021

@miriamka001 Zdravím a přidávám se k dotazu na rekvalifikační kosmetické kurzy. Také by mě moc zajímalo jak takové kurzy probíhají a potom tedy zejména cena. Já se zabývám permanentním make-upem a chtěla bych si udělat tento kurz na oční linky https://ar-aesthetics.cz/course/kurz-mikropigme... Máte prosím některá zkušenosti s tímto konkrétním kurzem? Předem moc díky a mějte se hezky.

laurablizmanova
7. mar 2023

Ahojtee vedeli by ste mi niekto poradiť kozmetický kurz v KE?

annabjalonova
14. máj 2023

Ahojte, ja hladam dobry kvalitny kurz kozmeticky v Bratislave - najlepsie dermakozmetiky, ktory by bol vhodny aj ako start na pracu v kozmetickom salone. Dakujem