Upratovali by ste domácnosti za 5 € na hodinu?
Dobrý deň, upratovali by ste domácnosti za 5€ na hodinu ? 🙂 ja som ponúkala upratovanie za 7€, ale mala som malo zákazníkov, väčšina mi ponúkne 5€ na hodinu.
Podľa mňa je to veľmi malo. A väčšina upratovacích služieb v mojom okolí ma skôr paušálne ceny , nie hodinovku.
@crazy_cat_lady vieš čo, menšie mesto v Nitrianskom kraji, a za 5€ som umývala aj 2 síce menšie okna, drhla obklady v kúpeľni, bežne upratovanie kúpeľne, žehlenie..
Čože? To je nejak extrémne málo 😃 ja čo mám skúsenosti, tak si upratovačky pýtali sumu od plochy, pripadne nejakého "znečistenia" a nie od hodiny..za napr 2h by si umyla záchody, kúpeľňu, utrela prach a umyla podlahy a dostala by si smiešnych 10€? 😃
Treba specifikovat o ake upratovanie ide. Ak by to bolo dake povysavanie,prach mozno ok. Ale hodinovo by som nesla to je malo. Lepsie dohodnut presne co a cenu celkovo.
tak na taketo ukony je to naozaj velmi velmi malo.. , urcite treba pytat viac
To co pises a za 5€ urcite nie. To by som povedala rovno nie
no u nas sa ocenovalo, kolko a co upratovala a firma stanovila kolko to bude trvat a platil sa ten cas, ci to spravila za dve hodiny alebo 5 hodin. Za mna je to o sikovnosti, ak viem ze sa nemocem a robim rychlo, nebudem suhlasit s 5eurami, ak si posedim, spravim kavu, a vylozim nohy a budem tam 6 hodin miesto 3 hodin, tak ok.. aj 5. Proste by som si to preratala aby mi to vysla a navysila by som cas ktory "potrbeujem" :DD Umyvanie okien sa zvykne samostatne riesit u nas, ak neratam take ze prelstit vchodove dvere, zrkadla = co je bezna vec. Rovnkao zehlenie je podla mna casovo narocna praca a za mna nie za 5EUR.
Minimalna mza je cca 4,7EUR, to je zamestannec, ak este k tomu davas doklady a platis napr. odvody, tak je jasne, ze za 5EUR, nech si to urobia sami. Uz pred 10r sme platili 9EUR na hodinu...
Ja by som upratovačku za 5e k nám ani nepustila, čakala by som pohromu :D
je to strasne malo. ku mne chodila upratovacka tak na dve tri hodky za 40 eur. za ten cas kompletne upratala - kupelna, zachod, dlazky, kuchyna, prach utriet. vzdy k tomu urobila jednu vec, ktora sa robi iba obcas, napriklad ruru poriadne vydrhla, alebo dvere poumyvala a taketo.
Za 5e by som bola ochotná utriet prach v jednej izbe, povysavať, alebo pozametat a utriet podlahu. Za ďalších 8e... 2 také miestnosti. Wc a kúpeľňa pokiaľ by boli udržiavané, čisté, nie osrate, tak za 15e 2 izby a WC s kúpeľňou. Ale nie na hodinu. Na úkol.
Včera som bola pozrieť jednu prácu, kde ponúkali 4,7 v hrubom. 😄 Len zo zvedavosti.
Chcela 4 kancelárie malé, ale povysavať, po utierať prach, parapety, žalúzie 🤣, luster, kuchynku, umyť riad, utriet komplet po humusakoch, vysypať kôš, pozmývať...a WC so sprchou, komplet aj obklad.
Som sa jej opýtala, či si nevedia ženy po sebe upratať, a či by to ona dovolila robiť svojej dcére, po niekom utierať špinavé wc za 4e.
Niekedy sa fakt čudujem, že ľudia sú ochotní robiť aj takú almužnu. Chápem, že každé euro sa zíde, ale treba sa vedieť aj oceniť.
Toto, čo ona ponúkala by som vzala za 15e, lenže ona povedala ze ok, ale za 3 hodiny. Na úkol jej to bolo veľa. Aký rozdiel, či by som to urobila za hodinu, či tri. Tie ďalšie 2 hodiny som mohla doma variť. 🙄
Nie to je naozaj velmi malo. Podla mna je to fyzicky namahava praca a ohodnotila by som to min. 10 eurami na hodinu. Alebo potom nie na hodinu ale zobrat celkovo za upratovanie istu sumu a je jedno kolko ti to bude trvat stale zaplatia za to upratanie rovnako.
nie
Za toľko by som neupratala ani doma 😁
Určite nie 🙏 a už vôbec nie nejaké generálne upratovanie jak sú okná, alebo spotrebiče 🙏
Za to sú väčšinou príplatky alebo zvlášť ceny 😊
Nie je to málo.m, ale ak by mi dieťa plakalo doma od hladu a hrozilo by mi že príde o strechu nad hlavou a nemám inú možnost tak by som aj to zobrala
prvotne zmen hodinovu taxu na sumu za konkretny vykon, napr. upratanie jednej izby plus okna tolko a tolko, kupelna wc, tolko...atd. lebo za 5 e na hodinu sa mozes aj zdriet a nic z toho
Chodila som 2 roky upratovať domácnosti. za 2 hodiny som vacsinou mala upratané. Zahŕňalo to:utretie prachu,umývanie kúpeľne, vysávanie, umývanie dlážky, popr.žehlenie. brala som 35€ za jedno upratanie.
Ja som pred 10 rokmi chodila do dediny pri BA k jednej rodine upratovať celý dvojpodlažný dom za 35 eur za jedno upratovanie (povysávať, utrieť prach, kuchynská linka povrchovo a dlaždice, dve kúpeľne, v detskej izbe popratať hračky). A to je teda už pekne dávno..
Ja som chodila taktiež upratovať domácnosti a teda najmenej to bolo 40€ na tri hodiny, umývanie, vysávanie,drhnutie kúpeľne,wc,dezinfikovanie, vynášanie koša, (triedili odpad)prach...aj to mi prišlo málo vzhľadom na to že byt bol veľký a ešte mi tam popritom ich malá dcérka "pomáhala" čiže ďalší krát som už neprišla ,potom som mala napríklad zakázku kde dokonca slečna si ma zavolala do 2i bytu taktiež chcela všetko a navrhla mi sumu 70€
Ak by som bola v núdzi a nemala na jedlo, bola by som vďačná za každé euro. No ak by som to mala robiť aj za účelom zisku, 5 € je veľmi málo. Skôr by sa to malo dohodnúť na komplet upratanie bytu.
Ja som raz jediný krát bola, že upratanie po malovke ale aj kúpeľku a okná. hovorím si ôk to dám., že večer nech pridem. za 50 eur. Mala to byť práca tak na 3 hodky.... Strávila som tam doslova celú noc. Okná neboli umývanie aspoň 10 rokov, kúpeľňa tiež... no masaker. Nikdy viac v živote
Nie, lakoma domáca pani nech si uprace sama.
Nie, za 5 eur a ani za 7 by som to nerobila. Brala by som to hlavne ukolovo, čiže by som si určila sumu za byt a základné upratanie. Drhnutie kachliciek a okien by bolo za peniaze navyse
Ďakujem vám za odpovede, mne sa to zdá tiež málo, ale ocitla som sa v situácii, že si neviem nájsť zamestnanie, s vhodnou pracovnou dobou aby som mohla chodiť po dcéru do škôlky. Na každom pohovore ma v podstate odpíšu s tým, že keď poviem, že nemôžem robiť ani poobedne ani víkendy (iba niekedy môžem, keď je manžel doma, služby ma rôzne rozhádzané) tak sa mi už väčšinou ani neozvu alebo narovinu povedia, že proste skôr ma nezoberú. Tak som sa rozhodla, že skúsim toto upratovanie. Chodím z tohto upratovania narobená a peňazí málo ..
@procrastique vieš čo, so mnou boli velmi spokojní.. ale ja som si ani obednú prestávku nedala a pani už za mnou chodila, nech si dám pauzu 😃😃
@simca06022011 ja som toto zobrala tak z núdze skôr.. že lepších mi je 5€ ako nič..
@zobaka len my sa väčšinou dohodujeme telefonicky.. a ono upratať kúpeľnu a upratať kúpeľnu je rozdiel.. pokiaľ je to udržiavané to je rýchlo.. ale upratovala som minule kúpeľnú, kde wc poriadne nebolo umyté ani nepamätám, z vonka zaschnute extrementy s prepáčením, a umyť to rozhodne netrvalo 2 minúty..

asi zavisi od toho kde/v akom meste a o akom upratovani sa bavime. lebo je rozdiel vyniest smeti a utriet prach a za pat eur na hodinu umyvat okna :D ale vseobecne je to velmi malo.