icon

Uvádzať v životopise rodičovskú dovolenku?

20. jún 2024

Idem si písať životopis,mám tam uviesť aj 6 rokov rodičovskej dovolenky?Či tie roky jednoducho preskocit

simonkaa27
20. jún 2024

ked neuvedies, tak pocitaj s tym, ze sa ta aj tak budu pytat, kde si bola tie roky.

alenah31
20. jún 2024

som senior HR - nie neuvádza, na pohovoroch sa na hluché obdobia nepýtam - zaujímajú ma zamestnania, odbornosť, prax, nie súkromie potencionálneho zamestnanca (nepýtam sa na dôvody prečo nie sú zamestnania naviazané časovo súvislo po sebe - mohol byť dlhodobo PN, na RD, na MD, niekoho opatrovať - je to jeho vec).

simca06022011
20. jún 2024

Netreba vôbec. Ja sa tiež na hluché obdobia nepýtam. Je aj veľa veci, ktoré je zbytočné uvádzať ak nemajú prínos pre danú pozíciu.

sisa_s
20. jún 2024

Ak bol niekto v prvej praci, tak to sa ma napriklad tvarit, ze "ano, na zaklade zivotopisu mam 7r skusenosti", aj ked realne 6r bola s detmi doma a prax ma 1r? 😀

smiling89
20. jún 2024

@simca06022011
@alenah31 baby prosim Vas a ako to potom uviest ked som u rovnakeho zamestnavatela? tak aby bolo jasne ze mam 5r skusenosti a nie 8 rocne? Myslim ze nejako uvedene by to tam malo byt, aj ked nie zadefinovane ako MD/RD. Mozno pri jedno zamestnanie/poziciu uviest 3 obdobia od do a tym to naznacit? Dakujem 🙂

alenah31
20. jún 2024

@smiling89 v tvojom prípade uvádzaš dobu trvania zamestnania 8 rokov .... a prax v obore 5 rokov - pokiaľ teda vyžadujú presne uvedenú dĺžku praxe v danej oblasti na dané miesto a je to podmienkou pre podanie prílohy k žiadosti o prijatie do zamestnania.