icon

Vyhorená učiteľka

29. júl 2023

Dlhšie som to tušila, ale teraz cez prázdniny sa mi to potvrdilo.7 rokov učím na škole a asi som vyhorela.
Konečne oddychujem, žiadny hluk, deti, rodičia.Uz posledný rok som mlela z posledného.Chcem zmeniť prácu, ale veľmi sa bojím kde ísť pracovať?Su tu učiteľky, ktoré odišli zo školstva?Muž ma podporuje aj, keby som bola dlhšie bez práce cítim, že mám odísť a konečne spraviť zmenu.Pojdem aj za pokladňu predstava dalsich deti v septembri a suplovanie, rodičovské tak ma bolí žalúdok:(nikdy by som neverila, že sa mi to stane.Ako ste vedeli, že to je vyhorenie z práce a nie len chvíľkovy útlm, únava?

Strana
z7
xima
1. aug 2023

@onedaynick z coho si prosim ta usúdila "taky zlý pravopis?" Odhliadnuc od čiarok, ktoré tam chýbajú, nevidim žiadnu pravopisnú chybu, ty áno?

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
lapersefona
1. aug 2023

@erikavesela to sa lahko hovori ked tvojmu synovi to pali ale predstavi si inu situaciu kde by tvoje vnucatko bolo integrovane inac by si zmyslala!!

mirage
Autor odpoveď zmazal
xima
1. aug 2023

@zuzanockamt no ano,ved napis nejake slovo kde bolo zle y/i v autorkinom príspevku

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
xima
1. aug 2023

@zuzanockamt aha, tak som to potom zle pochopila, myslela som ze autorkin

onedaynick
1. aug 2023

@xima reagovala som na trevis, je tam aj oznacena.

erikavesela
1. aug 2023

@lapersefona urcite nie...snazila by som sa z tej situacie vytlct, co najviac a pozerala by som sa na situaciu realne....ja som realista myslou aj dusou

kuko55
Autor odpoveď zmazal
anna137
17. nov 2023

Ahoj, zaujíma ma ako si sa rozhodla. Ja som momentálne v rovnakej situácii.

ardilla8
23. máj 2024

Ahoj. Ako si dopadla? 🙂

Strana
z7