Vyhorená učiteľka
Dlhšie som to tušila, ale teraz cez prázdniny sa mi to potvrdilo.7 rokov učím na škole a asi som vyhorela.
Konečne oddychujem, žiadny hluk, deti, rodičia.Uz posledný rok som mlela z posledného.Chcem zmeniť prácu, ale veľmi sa bojím kde ísť pracovať?Su tu učiteľky, ktoré odišli zo školstva?Muž ma podporuje aj, keby som bola dlhšie bez práce cítim, že mám odísť a konečne spraviť zmenu.Pojdem aj za pokladňu predstava dalsich deti v septembri a suplovanie, rodičovské tak ma bolí žalúdok:(nikdy by som neverila, že sa mi to stane.Ako ste vedeli, že to je vyhorenie z práce a nie len chvíľkovy útlm, únava?
@erikavesela to sa lahko hovori ked tvojmu synovi to pali ale predstavi si inu situaciu kde by tvoje vnucatko bolo integrovane inac by si zmyslala!!
@zuzanockamt no ano,ved napis nejake slovo kde bolo zle y/i v autorkinom príspevku
@zuzanockamt aha, tak som to potom zle pochopila, myslela som ze autorkin
@xima reagovala som na trevis, je tam aj oznacena.
@lapersefona urcite nie...snazila by som sa z tej situacie vytlct, co najviac a pozerala by som sa na situaciu realne....ja som realista myslou aj dusou
Ahoj, zaujíma ma ako si sa rozhodla. Ja som momentálne v rovnakej situácii.
Ahoj. Ako si dopadla? 🙂

@onedaynick z coho si prosim ta usúdila "taky zlý pravopis?" Odhliadnuc od čiarok, ktoré tam chýbajú, nevidim žiadnu pravopisnú chybu, ty áno?