Manžel žiarli na kolegu.

eva4962
2. aug 2019

Ahojte, som tu nová a chcem sa s vami poradiť v jednej veci. Mám v práci kolegu, s ktorým mám dobrý kamarátsky vzťah. Manžel na neho veľmi žiarli. Začalo to na jednej zábave, keď ma kolega zavolal tancovať. Kolega je vysoký, urastený a má ruku ako ja 3. Keď ma oblapil okolo pása, manžel zazeral ako vrah. Keď sme dotancovali, manžel mi hovoril, že nech sa ma ten kolega už nikdy nechytá. Tri roky bol pokoj až do posledného zamestnaneckého večierka. Po dieťatku som schudla, tak som chcela sa pred kolegyňami pochváliť postavou. Po pôrode mi veľké prsia zostali a ešte trošku bruško. Slušne som sa obliekla, čierne nohavice a obtiahnutá blúzka je jediná, ktorú zapnem 🙂 Bavili sme sa a tancovali, všetko bolo v pohode, až pokiaľ neprišlo na fotenie. Bolo nás veľa a všetci sme sa chceli dostať do záberu, lebo bolo málo miesta. Niektoré nezadané kolegyne sedeli chalanom na kolenách. Ja som sa tam chcela vtesnať medzi 2 chalanov, ale predbehol ma ten urastený kolega a posadil si ma na kolená a dosť pevne a nepríjemne ma oblapil tými veľkými rukami okolo pása a za brucho. Cítila som sa veľmi nepríjemne, tak som mu chytila ruku a on nato že: "Veď aj taktu nie je miesto". Najhoršie na tom bolo, že nás takto odfotili a tie fotky kolujú medzi kolegyňami. Mala som problém sa z jeho objatia vyslobodiť. Poraďte mi, či to mám pred mužom zatajiť, alebo mu to povedať a ako. Alebo mi povedzte, či sa aj vám stávajú takéto veci, ako mne, že si ma kolega pri fotení chytí okolo pása, alebo si vás posadí na kolená a ako na to reagujete. A čo si mám myslieť o tom kolegovi, ktorý sa ku mne vždy správa slušne, ale urobil takúto vec na večierku.

Ďakujem, dievčatá.

nika3136
2. aug 2019

@eva4962 Kolegovi by som vysvetlila, že si to neželám, nech sa to neopakuje. Manželovi by som sa priznala s tým, že ak mu chce dať na hubu, nech si to rieši s ním. Ty máš čistý štít a radšej nič nechci zatajiť či skryť, keď sa to dozvie sám, bude to pokladať za náznak vášho romániku.

janulka1802
2. aug 2019

Ja by som povedala svojmu určite radšej nech vie odo mna pravdu ako potom prikrášlené poprekrucané kadejako ale asi sa mu to veľmi pacit nebude podľa toho čo si napisala

laska201
2. aug 2019

Nuz aj ty si dala trosku zamienku na tuto celu sutuaciu.muz ti uz verit tazko bude ked videl vase chovanie a plus cierne na bielom.a ked mu to aj povies tazko ti bude verit.tebe by sa to pacilo keby tvoj muz tancoval s kolegynou?

rainbow82
2. aug 2019

Tak takto.Ja viem že tajiť veci sa nemajú,ale ja by som mala zle aj keby sa priznám alebo nie.Takze to je za jedno u mňa.Keby Ti to bolo nepríjemné neostala by si sedieť na jeho kolenách nech sa deje čo sa deje.A mňa by partner určite nepustil tancovať so žiadnym kolegom a ani by som nešla z dôvodu žiarlivosti môjho partnera.Nechcela si náhodou aby Tvoj manžel kapanek žiarlil na Teba?😝

tenerifka
2. aug 2019

Mne sa to stalo, lebo som si trochu upila a provokovala....vysielala som ku kolegovi signaly, ze sa mi paci a ze sa chcem bavit.Manzel to ustal, samozrejme sa nic viac nestalo, ale ja som mesiac chodila po kanaloch

vendulka80
2. aug 2019

No vies, kazdy normalny muz by asi žiarlil a mam pocit, ze tebe to imponovalo ako sa kolega správa. Ja som bola x krat v situáciách ked mi niekto nadbiehal ale vzdy som zaradila spiatočku a zostalo to na úrovni pozdravu. Lebo mne by sa tiez nepáčilo keby sa môjmu muzovi liepala po kolenách nejaka kolegyňa. V jednej diskusii sa tu riešia smsky manžela s jeho kolegyňou a to je živý príklad toho kam az moze dôjsť takato “nevinná” náklonnosť. A bude lepsie ked sa to dozvie od teba ako by mal vidiet fotky u niekoho na fcb.

eva4962
autor
2. aug 2019

Dievčatá to sa z toho zovretia toho chalana nedalo dostať a naozaj to bolo nepríjemné.Ja mám 58kg a on 130kg. Môžete aj kričať ked je hudba pustená.

maciatkolulu
2. aug 2019

@eva4962 ale no taaaaak😉nedalo sa dostať....

eva4962
autor
2. aug 2019

Popíš mi prosím čo by si fyzicky urobila?

janulka1802
2. aug 2019

@eva4962 tak od nejakého štuchnutia resp snahy a vytrhnutie až po facku x možností alebo od slušného až po vulgárne upozornenie dá sa vzoprieť vždy

eva4962
autor
2. aug 2019

Ale vieš ako to je, hned ta označia ako hysterku ja som skôr submisívna a v tomto chcem dať ruku preč alebo sa postaviť bez škandálu.

janulka1802
2. aug 2019

@eva4962 bola som v podobnej situácii na oslave jeden kolega sa na mna lepil a k tomu sprosté reči slušne som ho upozornila že si to neprajem ale keď som videla že žiadny účinok normálne som sa vytrhla z jeho objatia a nedovolila som mu dostať sa do mojej blízkosti našťastie ini kolegovia hneď zareagovali a proste boli pri mne neznasam takých sprosťákov bleee

eva4962
autor
2. aug 2019

Bojím sa to povedať mužovi a tiež že sa to bude opakovať nevyprovokovala som ho tou blúzkou?

vendulka80
2. aug 2019

@eva4962 len niekedy je lepsie byt za hysterku ako potom riesit s malou dušičkou co povie muz ked sa to dozvie a zachraňovať svoju povesť. Lebo manželka a matka na kolenách cudzieho chlapa o ktorom asi kazdy vie, ze ti nadbieha nie je bohviečo. Ty ho provokujes tym, ze mu nevies stanoviť hranice. Ak ti to je nepríjemne tak musis byt razna. Ziadne debaty, pozdraviť a nic viac. Blúzka v tom nehrá ziadnu rolu.

barbellka
2. aug 2019

@eva4962 u mna fungovala laktovka do rebier , ked predchadzajuce diplomaticke poslanie do p. nezabralo. A netreba sa bat skandalov a ze ta oznacia za hysterku. Je to jeho ubohost nie tvoja. Radsej hysterka ako vydata zena, kt. sa nechava ohmatavat cudzimi chlapmi.

janulka1802
2. aug 2019

@eva4962 prečo by si ho mala vyprovokovať blúzkou?

tinapa
2. aug 2019

@eva4962 Submisívna.. Kam by to až muselo zájsť, aby si sa začala brániť..? Ja by som ho fyzicky začala najprv búchať po rukách, keby nepomohlo, asi by som ho uštipla, alebo kopala nohami..Nik by si to nemusel všimnúť, len on by vedel... Mňa, keď na stretnutí zo školy pri tanci začal chytať za zadok pripitý dotieravý spolužiiak, jednoducho som mu prudko strhla ruky preč a už si to nedovolil viac..

kittykat22
2. aug 2019

@eva4962 ja si myslim, ze jedine coho sa bojis je, ze ti na to pride manzell 😃 Ako ho popisujes, tak chlap je celkom hot 😅 neries, fotku neuvidi. A povedz kolegovi, ze by si nerada mala doma veselo - nech to nerobi lebo manzel ziarli 🙂 ako tvoj manzel bol sialeny ze s tebou tancoval, a ty teraz vybehnes ze mu sedis na kolenach, lebo nebolo ine miesto??? 😂😂😂 to chcem vidiet jeho chapavu reakciu 😂😂 Radsej nam posli fotku z prace a ukaz kolegu. Nudime sa tu uz cele mesiace s detmi na pieskovisku, a jedine co vidime 3x vacsie prsia matiek ktore koja, a ty mas v praci taku zabavu. Nebud labut a hod nam foto

eva4962
autor
2. aug 2019

Tak to sa mýliš aj ked je kolega urastený v tvári je rapavý môj muž je model proti nemu.Na ten tanec si vypýtal súhlas od môjho muža.

aventka
2. aug 2019

Znasaj nasledky zeno..cakaj vselico..

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eva4962
autor
2. aug 2019

Kolega si vypýtal súhlas to čo ten môj žiarli ved on mu to dovolil.

kittykat22
2. aug 2019

@eva4962 skoda :( mohli sme mat fun. Tvoj manzel je trosku sisi. Najskor manzel zbabelec povie, ze mozes ist tancovat, a potom na teba vybehne, ze je to bolo naposledy? 🙄 s kym to zijes

eva4962
autor
2. aug 2019

Chcel zahrať machra podľa mňa že nežiarli ale nezvládol to inak je v pohode.

eva4962
autor
2. aug 2019

Dievčatá kolegyňa mi písala že ten kolega o mne trúsi úchylné reči medzi kolegami ja som to vedela.To bude v pondelok,bojím sa.

aventka
2. aug 2019

@eva4962 urobila si obrovsku chybu ze si nepredvidala ze nie vsetci muzi maju rovnake IQ a neratala s tym ze akcia moze vyvolat reakciu.

zuzanockamt
2. aug 2019

podľa mňa vymyslená téma...divne písané a čerstvá registrácia

eva4962
autor
2. aug 2019

to som pokašlala musím zmeniť aj šatník budem ako mníška aby som neprovokovala

eva4962
autor
2. aug 2019

preboha prečo by tu niekto strácal čas vymýšlaním

vendulka80
2. aug 2019

@eva4962 zmeň správanie. Šatník nemusis.