Zobrali by ste túto prácu?

17. máj 2025

Ahojte, chcem sa spýtať na Váš názor.. Dostala som ponuku od podobnej firmy ako pracujem, tak som prišla na pohovor.. Aj som uvažovala, že by som tam išla pracovať ale mám zmiešané pocity.. Musela by som do tejto práce dochádzať hodinu + nejaké zápchy ak by boli, a nepáči sa mi ako na mňa tlačili aby som tam šla, až tak nepríjemne, opisovali mi to ako dream job, pritom naša firma funguje podobne, takže viem, že to o čom hovorila nieje až také super a viem, že mi nepovedala všetko. Mala som pocit, že ma lapajú ako takého vtáčika, a že mi je hovorená iba polovičná pravda.. Platovo by mi ponúkli o cca 250 eur navyše ako mám teraz a celkovo mi to tam prišlo, že by som sa mala kam posúvať, čo sa mi páči a je to na vyššej úrovni.. ale hrozne sa bojím aká bude realita..

janinah
17. máj 2025

Nie

deti95060810
17. máj 2025

daj na svoj pocit... aj keď 250 e je fajn, len zas + hod cesty do práce nie je žiadna sláva.
za mňa nie.

prasiatko30
17. máj 2025

Do terajsej prace musis tiez dochadzat hodinu? V terajsej praci je situacia na pracovisku taka, ze tam uz dlhsie nevydrzis? Sikanuju ta? Mas zle vztahy s kolegmi? Mas horsiu pracovnu dobu?
Pokial je napln prace taka ista a na vsetky predchadzajuce otazky si si odpovedala nie, tak preco chces vlastne menit tvoju terajsiu robotu? To ti stoji za tych 250€? Alebo ti po zapracovani ponukli na 100% zvysenie a pracovny rast(povysenie)?

autor
17. máj 2025

dochádzam 15 minút, ale ide to tam dole vodou a nikam sa neposúvam.. kolektív aj šéfa mám fajn

hopsas
17. máj 2025

Mne sa doteraz vždy oplatilo počúvať intuíciu. A koľkokrát som ju nepočúvla vždy som na to doplatila. Zvlášť v pracovnej oblasti. Tiež som raz prijala ponuku kde na mňa strašne tlačili nech k nim okamžite nastúpim, plat som mala vyšší o cca 450 eur v čistom ale vydržala som to tam len pár mesiacov. Strašne toxická atmosféra tam bola.

prasiatko30
17. máj 2025

Tak hladaj este nieco insie toto je podla mna z kaluze do blata a este horsie, lebo stracas cas prepravou do roboty - tych 250 za to nestoji

ghostsgirl
17. máj 2025

Ked do terajsej prace ides len 15 min, dobry kolektiv a v pohode sef, o novej ani neuvazuj, to urcite nestoji za tych 250e. Ja dochadzam cca 1 hod do prace a ide ma z toho porazit

vanilkovazmrzka
17. máj 2025

Urcite nie a nechces ju ani ty sama.

sevrin
17. máj 2025

Mne by sa hodinu cestovať nechcelo. Každý deň by ma z toho heblo.

adka3321
17. máj 2025

Hmm, sice ti ponukli o 250€ viac, ale stravis 2h (a viac) cestovanim. Ak budes chodit autom vela prevezies a neoplati sa ti to. Ja som dochadzala autobusom hodinu do robotu, plus cakanie na autobus, cely den zabity. Rano som odchadzala o siestej a vracala sa domov o 18:30 🙈 viac by som uz taku robotu nezobrala, kde by som dlho dochadzala, naozaj je to strateny cas, ktory vies vyuzit inak ako cestovanim, a hlavne ak mas deti (neviem ci mas). Ak si neni vyslovne v starej robote nestastna, tak na tvojom mieste by som tuto robotu nebrala a skusila najst nieco ine.

zmrzlinka2021
17. máj 2025

Máš možnosť tam kariérneho rastu?

really8
17. máj 2025

Isla by som. Pises ze to u vas ide dole vodou tak co? Cakas kym sa potopia? A je uplne logicke ze ti opisovala celu pracu ruzovucko. Neviem co si cakala

autor
17. máj 2025

@really8 nie nečakám práve preto som pozerala aj ja niečo iné ale niesom nejak pocitovo s týmto stotožnená

autor
17. máj 2025

@zmrzlinka2021 bude ale nie nejaký šialený

ysseba
17. máj 2025

Teraz cestuješ koľko do práce? V terajšej práci si spokojná?

marca12
17. máj 2025

Nie,nevzala tu som tu pracu. Sposob akym komunikovali... uz to ti napoveda,ze to nebude dobre. Polepsis si len o 250€ za min. hodinu dochadzania.

xena0
17. máj 2025

Mňa by odrádzalo už len to dochádzanie...teraz máš cestu 15 minut čo je úplne super

really8
17. máj 2025

Tak ale nie si spokojna ani v tejto praci. Takze by som to skusila. Nemas co stratit. Ked bude dobre dobre ked bude zle budes pokracovat v hladani

osky
17. máj 2025

Ja s muzom sme dochadzali dobru hodinu do prace.on bol na to zvyknuty,ja nie..vydrzala som rok.
Potom sme poratali kolko prevzime a za to sme si uz prenajali aj garzonku v meste,kde pracujeme....cize ja by som nebrala pacu,kam sa hodinu rano a hodinu vecer domov musim trieskat
Plus intuicia-tu tteba pocuvat.
Cas rychlo bezi...je to jedina diviza kt ti uz nikdy nikto nevrati...ani sekundu☝️
Tych 250 eur navyse akurat prevozis...

veselo_neveselo
17. máj 2025

Skusila si si este vyjednavat lepsie podmienky?
U noveho, co homeoffice, da sa? Ak ano, je to velke plus, ze by si nemusela tu hodinu dochadzat.
Nedavaju prispevok na dopravu/sluzobne auto?
Skus si este poziadat o vyssi plat - tak, aby sa ti oplatilo to dochadzanie. Ak ti tu pracu ospevovali, mozno ti ju naozaj chcu dat.

Zamysli sa, ci z teba naozaj nehovori iba strach. Intuicia je jedna vec, ale nesmies si ju zamienat so strachom ci obavami.

autor
17. máj 2025

toto su vraj tie najlepšie podmienky ake môžem dostat a služovbné auto ani HO neprichadza do uvahy to som tiež už špekulovala

autor
17. máj 2025

@really8 ja budem ešte hľadať 🙂

nelca84
17. máj 2025

Ani nahodou by som nedochadzala do prace hodinu. A uz vobec nie za 250e v hrubom navyse. Cas ma pre mna vacsiu cenu.

autor
17. máj 2025

@nelca84 v čistom 🙂

nelca84
17. máj 2025

Ani to nie.

mogaa
17. máj 2025

ak si slobodná, bezdetná, bez záväzkov - tak ano, je to pre teba zaujímavé.....ale, aký budeš mať súkromný život? prídeš domov unavená a ráno zase skoro vstávať a do práce....tiež som tak kedysi cestovala, bolo to síce pekné obdobie, ale život ti pretečie pomedzi prsty ani nezistíš ako....

domkakvet
17. máj 2025

Za mna nie.

mimikarol
17. máj 2025

Nie. Kôli cestovaniu. Tráviť hodinu tam a hodinu späť každý deň by bolo na mňa strašne veľa

denkabemommy
17. máj 2025

To, čo zarobíš navyše prevozíš, ak by si chodila autom + hodinu cestovať nie je žiadne terno, to by ťa bavilo možno prvý týždeň, potom by si z toho bola totálne vyčerpaná.. takže za mňa radšej hľadať ďalej. Mimo to, ak na teba tlačili, bolo by to tak stále. Intuícia neklame nikdy

zobaka
18. máj 2025

nie, ja som rovno na jednom pohovore povedala, ze neberiem, lebo presne by mi to zabralo hodinu cestovania a mozno aj viac a s prestupmi plus od zastavky este dobry kus na pešo a nieje to ani o tom, ze je clovek fajnovy, ale niekde trcat 8-9 hodin plus cestovat 2 hodiny a doma odkvecnut co z takeho zivota, ked sa pytas podla mna s tym nie si vobec stotoznena