Zvýšenie odmien v štátnej správe
Dá sa dosiahnuť vyssi plat v štátnej správe, ak zvýšime svoj výkon?
Najlepsiu odpoveď dostaneš od sefky.Z pohľadu človeka, ktorý pracoval roky v štátnej správe buď rada za to, čo mas😉
Inak mimochodom, s novou novelou zákona o nás si môžeš ľahko zistiť, koľko zarábajú tvoje kolegyne a kolegovia. Podľa toho budeš vedieť, že ci zarábaš málo/priemerne/veľa a podla toho rokovať so šéfkou ďalej.
Inak mimochodom, s novou novelou zákona o nás si môžeš ľahko zistiť, koľko zarábajú tvoje kolegyne a kolegovia. Podľa toho budeš vedieť, že ci zarábaš málo/priemerne/veľa a podla toho rokovať so šéfkou ďalej.
@domini404 Nerozumiem, ako by som mohla zistiť koľko zarábajú kolegovia? Inak v tomto sefke verím, je to cestný a organizovaný človek, som si istá, že všetko rozdeľuje spravodlivo a aj odmeny.
Najlepsiu odpoveď dostaneš od sefky.Z pohľadu človeka, ktorý pracoval roky v štátnej správe buď rada za to, čo mas😉
@eliska13 Tak pýtať si viac nejdem, to mi nepríde vhodné, okrem toho som začala makať viac až teraz 😁 a hneď si to všimla, takze nemusím hovoriť nič, za mňa hovorí moja práca. Uvidím čo sa stane, ak mi to plat za rok nezmení, tak možno zvolnim. 😁
Zvýšiš výkon v konkrétne v čom mi povedz 🤔 som di myslela, ze v štátnej správe robia všetci ma maximum 🤔
Zvýšiš výkon v konkrétne v čom mi povedz 🤔 som di myslela, ze v štátnej správe robia všetci ma maximum 🤔
@aandrea9 mame úlohy, ktore si delíme v rámci tímu, viem mat najviac vyriešených taskov napríklad. Tak isto, môžem ich vybaviť o rok a môžem ich vybaviť o 2 dni...
Prosim ta co znamená výraz task?
No už som pochopila. Ak mas ferovu vedúcu, tak by ti za výkon mohla dat odmeny vyššie ak spravíš viac.

Nie, to by si mohla vedieť, keď tam nejaký piatok robis
@eliska13 Tak ja dúfam v opak, ale tak preto som sa pýtala, lebo zákon si viem prečítať aj sama, tak som chcela vedieť reálne skúsenosti, ale tak v tomto toxickom prostredí je tazko normálnemu človeku. 🙂