Boľavá kostrč

darling82
6. jún 2016

Zienky, ma niektora z vas problem s kostrcou? Ja som si ju narazila o roh gauca, ale bolest prisla o cosi neskor.... Na rehabilitacnom mi povedala lekarka, ze ak to neprejde cvicenim tak mi to napravi cez konecnik...no hruza ked so to pocula.....nemate s tym niektora skusenost?

marcelatje
6. jún 2016

Ja som ju ako dieta mala zlomenu. Bolest jak svina pri vstavani z postele ci stolicky. Ziadne cvicenia ziadne napravanie. Preslo to ale trvalo to velmi dlho a doteraz niekedy boli 😒

darling82
autor
6. jún 2016

@marcelatje skusim tie cviky,ale mozno po case aj mna prestane boliet,no neviem....

marcelatje
6. jún 2016

@darling82 drzim ti palce

maria123
6. jún 2016

narazila som si ako 15 rocna,boli obcas aj po desiatkach rokov

cerez
6. jún 2016

Ja som ako dieťa v škole spadla na kostrč, keď sme preskakovali žrď. Bolela ma nielen kostrč, ale aj oblička. Kostrč ma bolela veľmi dlho, no prešlo. Mala som asi 12 alebo 13 rokov. No netušila som, že bolesť sa ozve pri prirodzenom pôrode... to som mala 35 rokov. Bolesť kostrče bola hrozná a bolelo ma to ešte pol roka po pôrode.

maria123
6. jún 2016

@cerez ano,a tiez moze sa tam kadeco poposuvat,ja som vysetrena nebola,ale nasledky-obcasne bolesti a vzdy nejake tie problemy v krizich su dodnes,na tu bolest nezabudnem...nacvicovali sme so spoluziackou nanecisto lyzovat... na lyziarak,spadla som na pen stromu 😢

cerez
6. jún 2016

@maria123 Určite bolo buď poposúvane, mohlo dôjsť aj k praskline. To sa zas stalo mojej kamarátke, ktorá spadla z kruhov z výšky na kostrč. Tiež sa to stalo ako študentke. Pred 40 tkou bola na rtg a zistili jej, že musela mať v minulosti úraz kostrče. Veru si spomenula, kedy a ako to bolo.
Ten pád na peň musel byť veľmi hnusný. Au, au.

nutrimas
7. jún 2016

@darling82 Dornova metoda je tiez jedno z ucinnych rieseni.