Ahojte idem sa spytat ci ste sa stým niektora stretla. Trvá to už dlhšie, začala som krvácať mimo cyklu prvý krát vymenená lebo krby ako keby zárezali svinu volala som na pohotovosť bolo mi povedané ze pokiaľ nemám bolesti nemám to riešiť ze to je normálne. Povedala som si ze ôk, potom bola pauza nejaký pol rok. Mesiac pred kontrolou u gynekológa zas to iste krvácanie mimo cyklu nárazový vytecie viac krvi a potom už len spinim a po dni ani stopy od krvi. U gynekológa bolo všetko ok. Nevidel nič. Výsledky v poriadku. Po vyšetrení u gynekológa asi 3 dni na to zas krvácanie mimo cyklu, potom dva mesiace pauza a zase krvácanie mimo cyklu, chystám sa budúci týždeň znova ku gynekológovi keďže k nemu sa dostať je umenie objednať sa dá až na august a ráno musíte mať šťastie aby bolo este volne miesto k vyšetreniu takže budúci týždeň sa idem chystať a skúšať každý deň šťastie kedy sa k nemu dostanem. Pri krvácaní nemám vôbec žiadne bolesti, krv je niekedy svetlo cervena niekedy tmavá aj s malinkatymi zrazeninami. Keď mám original menzes bolesti mavam a menzes je extrémne slabý nikdy som nemala silný, a trvá mi to len 3 dni. Neviem k čomu si to pripísať, pri sexe nekrvacam, len sa mi jednoducho hoci kedy ci pred menzesom alebo po menzese alebo vstrede cyklu spusti krv je to dosť nepríjemné. Nikdy som stým nemám problémy, mam 31 rokov, bez detna.