Užívam Macmiror complex 500mg a mám “špinenie” s prímesou krvi.

marinecka95
13. aug 2019

Ahoj🙂 od včera užívam macmiror comlex 500mg. Beriem pre infekciu, ktorú mi Dr. našla pri odobratej kultivácii. Žiadne príznaky infekcie som ale nemala (doteraz nechápem). Moja otázka ale znie - po vložení tablety cely deň žlto špiním (tomu rozumiem) ale na toaletnom papieri sa mi objavujú aj krvné vlásočnice. Máte niektorá s tým skúsennosť?
PS : až do diagnostikovania infekcie sme sa snažili o dieťatko

dzulik_
13. aug 2019

@marinecka95 dr si povedala, že plánujete bábätko? Macmiror má v príbalovom letáku, že sa v prvom trimestri nesmie, ak by si náhodou bola už tehotná. Ja som tirž z neho trochu krvácala, tak som prestala užívať, keď tak skús zavolať dr a spýtať sa na nejakú inú náhradu Macmiroru. Dokonca aj pred pôrodom nie je bohvieako dobrý, viaceré baby tu písali a majú skúsenosť, že im (pravdepodobne) spustil pôrod aj predčasne.

marinecka95
autor
13. aug 2019

@dzulik_ áno Dr. vie o tom, že sa snažíme. V utorok som bola u nej a výsledok kultivacie prišiel včera v pondelok. Mám tesne po ovulácií - cize som približne v polovici cyklu takze zatiaľ tehotná niesom. Zatiaľ som spozorovala len tenulinke vlasocnice tak sa zatiaľ neplaším. Ak by to pokračovalo budem ju kontaktovať

lagerta
14. aug 2019

no ja by som počas liečby isto nepraktikovala pohlavny styk - neodporúča sa to lebo si tie baktérie len ďalej predávate s partnerom dookola.

marinecka95
autor
14. aug 2019

@lagerta pohlavný styk nemáme