Menopauza v 40tke?
Ahojte dievcata. Neviem ci tato tema tu uz bola ale skusim. Stalo sa vam, hlavne damam ololo 40 roku zivota ze sts zacali mat problemi z menstruaciou a to take ze trvala prilis dlho, u mna je to do dnesneho dna 14 den, ale musim povedat ze je to skor take slabucke krvacanie. A moja otazka je ck to moze byt sposobene hormonmi. K dr som uz objednana.
Dakujem za info☺
@elizabeta23 cize to moze byt zacinajuci prechod lebo mne sa uz stalo asi dva krat ze mi menstruacia vynechala cely jeden mesiac no a teraz to to
@katka1728 ja som to mala asi pol roka dozadu,13 dni,od vtedy normalne,tiez som myslela,ze prechod,ale to je asi skoro nie?
@79viktoria79 neviem ono som uz pocula pripady kedy zena v 40 zacinala. Ja som mala problemi uz skor asi pred 2 rokmi bola brana krv na hormony a uz som tam mala kolisanie a bol mi nasadeny dhuphaston ktory som ale nebrala pretoze niesom velmi zastanca brania hormonov.
@elizabeta23 a kvoli comu to krvacanie bolo? Boli za tym hormony
@katka1728 Mne krv nechcel brat, ze je to zbytocne, ze to mam dysfunkcne krvacanie , a aj podla ostatnych priznakov aj vzhladom na vek (48 rokov) to bude menopauza.
@elizabeta23 tak ja som si pytala odber tak uvidim ako dopadne, a mamki som sa dnes pytala a ona uz bola v menopauze v 47 rokoch.

@katka1728 Mne sa to zopakovalo 3x v priebehu 1,5 roka. Teraz som krvacala 3 tyzdne, takze mam opat norethisteron.