Myóm na zadnej stene maternice

ema163
3. okt 2024

Ahojte chcem sa vás opýtať máte niektorá myom na zadnej stene maternice a robí vám nejake problémy ?
Nemyslím teraz otehotnenie atď ..ale či vám nespôsobuje bolesť iných orgánov.
Ďakujem

leeo
4. okt 2024

Mne maternica tlaci na hrube crevo (neviem ci je to myomom, zistili mi to na gastro) mam sice tlaky v krizoch a chrbte ale neviem ci to je z toho. V pondelok idem ku gyn. Zaujimave, ze na MR nevideli nic.

ema163
autor
4. okt 2024

@leeo och tak to mi je ľúto 😓
No mne dnes konečne zistili že to asi nebude myom ale pruh pri pupku 1,5cm.,pred týždňom to bol slepak ale tam sa našťastie nič nepotrvdilo,žiadne zápaly a pod.
Pondelok sa mám hlasit v nemocnici.
Ja mám myom na maternici 3,5x2,5cm lekár mi povedal že vraj to nemôže byť príčina.
Ja som vždy mala pocit ako keby mi tlačil na všetko aj to lekár vylúčil.

leeo
4. okt 2024

@ema163 myslim ze aj pruh moze kludne vyzarovat do okolitych organov. Rovnako ako aj myom alebo cysty na vajecnikoch a podobne. V kazdom pripade prajem skore uzdravenie.

ema163
autor
5. okt 2024

@leeo uvidím či sa to zlepší po operácii.ja už verím že áno lebo to sú bolesti na zbláznenie.
Ďakujem pekne

sunnymi
12. nov 2024

@leeo zdravím. Môžem sa opýtať akým spôsobom Vám to na gastro zistili? A či Vám to robilo šarapatu nejakú? Ďakujem

leeo
13. nov 2024

@sunnymi zistili mi to nahodne pri vysetreni na urgente, kde som bola kvoli velmi silnym bolestiam zaludka. Nevedeli o co ide tak som sa cez obvodnu objednala na gastro a tam zistili, ze ta prekazka za konecnikom je vlastne maternica. Problemy mi to ako take nerobi.

sunnymi
14. nov 2024

@leeo ďakujem za odpoveď. Asi som zle položila otázku. Myslela som, akým vyšetrením na to prišli. USG, MR....? Veľmi by mi táto info pomohla. Ďakujem

leeo
14. nov 2024

@sunnymi jasne nie je problem. Takze na urgente klasickym vysetrenim strcenim prsta do konecnika nahmatali neznamu prekazku. Potom mi to vysetrili rektoskopiou na gastre a tam zistili, ze ta prekazka je vlastne maternica.

sunnymi
15. nov 2024

@leeo ste zlatá, veľmi pekne ďakujem

leeo
17. nov 2024

@sunnymi nie je zac 🙂