Pneumo-Alergo Centrum v Podunajských Biskupiciach

miskakyblik
26. feb 2015

Ahojte, chcela by som sa opýtať tie, ktoré navštevujete toto centrum, ako je to s financovaním vyšetrení ? Potrebujem súrne zmeniť moju pneumoalergologičku, mala som doteraz dve lekárky a obidve mi žial viac uškodili ako s niečím pomohli. Páči sa mi koncepcia ( ak to je aj naozaj tak) no nemám vôbec predstavu o cenách, doteraz som chodila k štátnym... Toto je neštátne zariadenie a tak ma to dosť desí. Neviete mi poradiť ? ako to tam chodí, či ste spokojní, poprípade či by som sa mala obzrieť inde ? Našla som iba staršiu diskusiu ktorá mi veľmi nepomohla v mojich otázkach. ďakujem za každý príspevok.
Miška

miskakyblik
autor
26. feb 2015

nikto tam nechodi ? ☹

emiliar
26. feb 2015

ja tam chodim a som spokojna , zoberu ma na objednany cas minimalne sa caka.
ako to je s cenami presne neviem , ale kontrola tusim 15eur , a ked robia aj spirometriu tak okolo 30 tusim platim uz presne neviem , ale da zaplatit aj rocny poplatok.

miskakyblik
autor
26. feb 2015

@emiliar Ďakujem si zlata. a ten ročný asi nevieš však ? na stranke nic nemaju a je mi blbe sa tieto cenove zalezitosti pytat po telefone, vacsinou narazim na neprijemný pristup ked prejdem k info o cenach, tak uz sa to hambim riesit priamo u lekarov. Ak s amozem spytat, bola si tam aj na RTG ?resp. odporucili ti alebo chceli ti robit ?

emiliar
26. feb 2015

Tu cenu neviem lebo som si ju neplatila. Poslali ma keď som mala zápal pľúc tak vtedy som išla na rtg ináč nie. A hneď ako som tam prišla prvý krát. Ináč spirometriu robia stále. A robili mi aj jox teraz ako som tehotná. Cenník majú v cakarni no nikdy som si ho nečítala 😊.

andromeda_ja
26. feb 2015

@miskakyblik Rocny poplatok je 70 eur.

andromeda_ja
26. feb 2015

@myskakyblik Kludne aj napis na mail, ci zavolaj na recepciu, tam Ta budu informovat presne. info@pneumoalergo.sk, 02 40202111.

miskakyblik
autor
26. feb 2015

@andromeda_ja
@emiliar ďakujem baby 🙂

zuzkaamato
21. jan 2016

@andromeda_ja ahoj prosim ta a ake su cakacie doby? Ja tam potrebujem ist s dcerou. Dnes som volala jednej imunologicke a ze najblizsi termin ma v maji 😀 neviem ci sa smiat alebo plakat 😀

andromeda_ja
21. jan 2016

Je to zalostne vsade s terminmi. Vo februari pripadne marci by vas mohli zobrat v pneumo. Zatial beru novych pacientov. Treba ratat s poplatkami.

zuzkaamato
21. jan 2016

@andromeda_ja idem tam napisat, dakujem 🙂

bebuska2804
26. jan 2016

@zuzkaamato my tam ideme zajtra s malym na vysetrenie. Objednali nas cca do 3 tyzdnov od kedy som volala. Poplatok za prvu navstevu je 30 eur.

zuzkaamato
26. jan 2016

@bebuska2804 tak ak sa ti potom bude chciet, tak mi prosim napis,ako sa tam ku vam slravali atd.
My uz sme objednane, sice az o mesiac ale nevadi. Tak snad to tam bude ok

bebuska2804
26. jan 2016

jasne, dam potom vediet. Mne ich odporucila znama, ze vraj su tam super odbornici. My sme sa objednali k Doc. Brezinovi.

zuzkaamato
26. jan 2016

@bebuska2804 my ideme k nejakej doktorke. Ja som brala hned prvy volny termin,tak som nejak neriesila, ku ktoremu dr pojdeme. Lebo predtym som sa snazila objednat inde a ze najblizsi termin v maji. Haha 😀 tak som potom volala sem a ze koniec februara termin. Ale mozno skusim este priebezne volat, ci sa neuvolnil nejaky termin.
Maly ma tiez oslabenu imunitu? Som zvedava, ake bude to prve vysetrenie

bebuska2804
26. jan 2016

@zuzkaamato Nas maly ma 20 mesiacov a od kedy je viac s detmi je non-stop chory - laringitida a zapal priedusiek a takto dookola. Som velmi zvedava, ake bude vysetrenie nakolko s takym malym dietatom je to dost problem.

zuzkaamato
26. jan 2016

@bebuska2804 moja ma 3,5 roka, lekarov zvlada dobre, akurat odbery nic moc ale tak hadam to zvladneme..
Tak sa drzte a zajtra mi skus napisat, ak si spomenies. Dakujem

bebuska2804
27. jan 2016

@zuzkaamato tak uz sme po vysetreni. Prisli sme troska skor a vzali nas nacas, podla objednania. Lekar bol prijemny, aj na maleho bol mily. Uz ma asi vela skusenosti s malym detmi, lebo ani srdcervuci plac pocas vysetrenia ho nerozladil. Pytal sa vsetko mozne aby zistil co najviac. Objednal nas na odbery a dalsia navsteva o cca 2 mesiace, ked uz budu vysledky.

andreagajewska
27. jan 2016

@miskakyblik Miska neboj sa riesit zalezitosti okole ceny po telefone, pretoze ty si ich klient a vdaka tebe maju peniaze, takze je v ich zaujem, aby ti vsetko pekne vysvetlili a aby si TY mala zaujem k nim chodit. Lekar Ti nerobi laskavost, ked Ta vysetri, to ty si jeho klient a musi sa spravat k tebe tak, aby si pri dalsom probleme sla za nim a nie za jeho konkurenciou.

zuzkaamato
27. jan 2016

@bebuska2804 ach boze toto cakanie na vysledky nechapem. Preto to tolko trva... a odbery budu robit priamo tam u nich?
A budu malemu zistovat aj alergie? My sme vcera totiz boli na kontrole u usneho a ten videl malej vysledky z krvi a do spravy napisal aj ze odporuca alergo vysetrenie... Ja som mu vravela,ze alergo sa podla mna robi automaticky pri imunite a vravel, ze nie.
A cca na co vsetko sa lekar pytal?

lyfuska
8. feb 2016

@zuzkaamato Ahoj to akoze vysledky budu za 2 mesiace? Ja rozmyslam ze tam pojdem s malou lebo od septembra mala uz 5x ATB, a teraz je zas chora ale cakat 2 mesiace na prvy termin a dalsie 2 na vysledky je akoze dost extrem ak ma dieta naozaj problem...

zuzkaamato
8. feb 2016

@lyfuska neviem preco sa tolko caka na vysledky...kazdopadne sa objednaj cim skor. My sme dostali termin viac ako mesiac od objednania... tak radsej cim skor zavolaj. My tam ideme az koncom mesiaca

bebuska2804
8. feb 2016

@lyfuska imuno testy z krvi vraj su raz dva hotove. Ale alergo testy vraj trvaju 4-5 tyzdnov. takto nam povedal lekar.

lyfuska
8. feb 2016

@zuzkaamato
@bebuska2804
dakujem baby 🙂 skusim este u nasej ci nam aspon teraz pomoze a ked zas nic tak ideme inde..

olivi
2. máj 2016

ahojte 🙂 vedeli by ste mi dať číslo telefonu do Podunjaských Biskupic.. dakujem🙂

olivi
2. máj 2016

@zuzkaamato dakujem 🙂 tam som volala, dali mi číslo na mobil, ale nefungovalo .. ale už som sa dovolala aj objednala.. 🙂

tanika
23. máj 2016

kočky poprosím ako ste spokojné ? oplatí sa tam prísť ako sa to tam paltí je aj cez poistovnu ale všetko keš. a ku ktorému lekárovi je lepšie sa objednať/ problém alegia , astma ? ozaj koľko sa čaká na termín dík moc

klalen
23. máj 2016

Ahoj, my sme veľmi spokojní. Super prístup a bez čakania. Ročný poplatok bol tuším sto eur, ale za kontrolu je to 18 a platí sa tam len kartou, nie v hotovosti. Zas sa tam tak často nechodí. Môžem len odporučiť, všetci sú tam milí a majú super vybavenie a zbytočne Ti nebudú pchať do dieťaťa chémie keď nie je treba.

tanika
23. máj 2016

@klalen poprosím majú dobré vybavenie ? robia aj odbery, išla by som problém dcéra alegia, ja neviem či mám alebo nemám astmu ? môj lekár že nábeh na astmu hoci spirometria O.k. Niox test hodnota bola 15 , RNG o.k. mám problém že sa mi ťažšie dýcha a taký tlak na hrudi, taká ťažoba ...a preto mám pocit či jesť tie lieky či nie alebo sa dať ozaj dôkladne vyšetriť. Inak treba doporučenie od obvod. ?

klalen
23. máj 2016

@tanika My sme tam už s výsledkami odberov prišli, neviem, či robia aj svoje. Ale inak majú fakt špičkové vybavenie a prístup. Čo sa týka odporúčania, my sme ho mali. Asi najlepšie tam bude rovno zavolať a opýtať sa, či treba. Skvelý je doc. Brezina.