Ahojte žienky.
Chcela by som sa spýtať, či nemáte niektoré podobnú skúsenosť. Vopred ďakujem za odpovede a pekný deň Vám všetkým zúčastneným diskusie 🤗
Takze, viem, ze s každou menštruáciou sú spojené, akési bolesti. Avšak ja som bolesti nikdy nejak nepocitovala. A my žienky sme také, ze si vždy všimneme, ze je niečo inak. No a ja som si všimla, ze mavam pri menštruácii, pichanie v pravej časti pod bruška, tlaky dosť nepríjemné. Viem, ze mnoho žien trpí bolesťami, zvracaním a pod. Takze sa tu nechcem sťažovať, len poradiť. Viete, pri sexe, nikdy žiadna bolesť, mimo menštruácie, žiadne problémy, žiadne zápaly, nic proste. Len počas menštruácie pre mňa nové silne bolesti, niekedy až ozaj na nevydtzanie. Myslela som si, ci nejaká cysta, alebo co. Ale to by som mala asi problémy aj mimo menštruácie, či? Zažili ste to, ze predtým dlhé roky, ste ani nevedeli, ze ju mate a potom taky nástup bolesti?
Prepáčte, se som sa tak rozpísala. A dúfam moja otázka nikoho nepoburila. Ďakujem za "vypočutie"... Ahojte žienky 🤗
Ahoj, telo je počas menštruácie predsa len trochu iné - väčšie prekrvenie, "rozšírené" steny... Určite by bolo vhodné vysvetliť zmenu gynekológovi, požiadať o dôkladné vyšetrenie a nenechať sa odbiť. Možno niečo menšie počas menštruácie zatlačí niekam a spôsobuje bolesti.
A možno je to len vekom.
Keď som mala veľké bolesti bola to endometrióza, ale môžeš mať aj polyp, cystu, myom choď na sono