• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame: Mojasvadba.skModrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Štítna žľaza a otehotnenie. Viete niečo bližšie?

8. septembra 2016 
@natulaaa chi, taky mám 40kg i s postelí .. ale uvidíme jak se to změní v těhu :slight_smile:
12. okt 2010 o 16:23  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@natulaaa @katie_25 tak ja vas potesim. na zaciatku som mala tak 51-52 kil a pribrala som 17-18. :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: dufam, ze väcsinu dam dole po porode. :sweat_smile:
12. okt 2010 o 22:01  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@katie_25 som si ta tiez a estrellitu chcela dat k priatelom, ale neda sa, lebo sa musim prihlasit k vam do ceskej stranky. :sweat_smile:
12. okt 2010 o 22:03  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jerrymona ja jsem mela na zacatku 54 kg (3 kg e stitky jsem neshodila) a prbrala jsem 16 :zipper_mouth: teda to bylo vazeni min. tyden a ted na to lezt nechci :grinning:
12. okt 2010 o 22:08  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jerrymona mne slovenske kontakty taky nejdou. mozna na tom uz pracuji a brzy to bude fungovat :slight_smile:
12. okt 2010 o 22:09  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@estrellita mohli by, chcela som si ta dat medzi priatelov. :slight_smile:
dnes som na teba myslela, ci uz nie nahodou sa to aj samo rozbehlo. :sweat_smile: uvidis, ze my dve urobime taku zlatu strednu cestu a porodime naraz. :grinning: ty si predtym tiez mala datum 12.oktobra alebo tak nie? a potom sa ti to zmenilo na 10.10. a potom na 5.10. ak sa nemylim.
12. okt 2010 o 22:27  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jerrymona jj, já se též musela přihlásoit na slovenskou stránku,j to stejné jako na českoou :wink:

holčiny , mě je dneska zle, bolí mě v krku, že nemůžu polknout, teče mi z nosu .. no paráda .. můžou vůbec těhulky nějaký léky? :frowning2:
13. okt 2010 o 07:16  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@katie_25 a davala si pri prihlasovani tie iste udaje ako na ceskej stranke? :confused:
tehulky mozu sice niektore lieky, ale odporucam, ak uz pojdes do lekarne, tak si tam hned pozri letacik, ci to tehulky mozu uzivat. mne lekarnik sebavedome predal liek a myslela som si, ze je vsetko ok. a doma som si precitala, ze ho tehulky nemozu. :unamused: volala som do inej lekarne a tam mi povedali, ze liek obsahuje akusi latku, ktora v tehu skodi. :confounded: a ten liek stal 7 eur. :confounded: takto ma uz nikto nedobehne.
ale odporucam ti hlavne prirodzenu medicinu. mne sa osvedcila. takze pit vela cajiku iba izbovej teploty (nie horuci) a iba po duskoch. dobry je aj ibistekovy caj, no neviem kolko ho tehulky mozu pit. skus tak iba dve male salky denne. a pi aj ovocny alebo caj pre tehulky.
ak ta boli hrdlo, tak si uvar cibulu vo vode a naparuj sa nad tym. nema to prave najlakavejsiu vonu, ale cibula ma protizapalove ucinky a fakt pomaha. len inhaluj tak 3-4x do dna.
a v lekarni si mozes kupit kvapky do nosa s morskou solou. neviem ci v cesku su rhinomer. tie sa mozu davat dokonca babätkam. takze mozu aj tehulky.
a ak mozes, daj sa na marodku a poriadne sa vyliec. prave v tehu je imunita oslabena, lebo sa telo snazi davat co najviac babätku. ale nic neboj, ja som tiez bola na zaciatku chora a aj v 8.mesiaci. trosku to trvalo, ale vyliecila som sa.
prajem ti skore uzdravenie. :slight_smile:
13. okt 2010 o 09:26  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Holky ahojte :slight_smile: tak já vážím 47 kg na 158 cm :stuck_out_tongue_closed_eyes: :angry: ,podle tabulek jsem ještě v normě,ale na hranici :grinning:

Holky mi je dneska nějak zle :frowning2: ,manža šel později do práce a tak jsem si brala tabletku až v 8 a pak jsem musela čekat a ted jsem do sebe sotva narvala snídani :stuck_out_tongue_closed_eyes: .
@jerrymona a těhotná být nemužu joo :grinning: :grinning: s moji diagnozou nééé :angry: ,to jen kdybys mi to chtěla říct :grinning:
13. okt 2010 o 09:38  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@natulaaa ty si tiez taka utlejsia. ja som mala 160cm (teda este mam :grinning: ) a vazila som stale tak od 50-52 kil. a stale mi islo na nervy, ked mi kazdy hovoril, ty si taka chuda, ved priber. :angry: :angry: :angry: to ako keby si pichla do osieho hniezda. :angry: co som mala robit, ked sa nedalo? tucnemu to nikto nepovie, ale chudemu to pripominaju stale. :confounded: no a teraz v tehu mam o takych 18 kil naviac. :sweat_smile: nastastie mi to islo väcsinou do bruska. no a potom do zadku a stehien. a kedze mam popri tom dost opuchnute ruky a nohy, tak to je zas iba voda, toho by som sa mala po porode zbavit. :slight_smile: aspon dufam. :unamused:

natulka, zeby ti bolo zle iba z jednej priciny? :confused: :sweat_smile: :sweat_smile: kedy si planujes urobit testik? graf zle nevyzera. :slight_smile: pozri, zazraky sa deju, takze nikdy nemozes povedat nikdy. :slight_smile:
13. okt 2010 o 09:50  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jerrymona
@natulaaa Holky, já jsem taly takový skřítek, teda s výškou, s váhou už je to horší, to snad ani raději psát nebudu :stuck_out_tongue_closed_eyes: . Měřím 158 cm :grinning:
13. okt 2010 o 09:59  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
jo holky taky furt poslouchám proboha ty nejííš :angry: :angry: ,j to fákt,tučným se nic neříká,aby jsme je neurazili a do ě furt někdo drbe,mi to je taky líto,kolikrát jsem i bulela :frowning2: ,já bych chtěla přibrat,ale nejde to,ale moje mamka važila 49kilo a ted je je taky tučná :grinning: :grinning: ,toho se hrozí manža,abych po dětech nebyla to samé :grinning: :grinning:
13. okt 2010 o 10:20  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@petula22 u nas na slovensku je to cislo policie. :grinning:

@natulaaa aj my to tak mame v rodine, presne to iste. :grinning:
13. okt 2010 o 10:51  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jerrymona U nás též,ale pletu si to hasičema :grinning: . Moje mamka má tu samou výšku a je taky kulatější.
13. okt 2010 o 11:12  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@petula22 hááá, já mám 156 cm :grinning: :grinning:

@jerrymona údaje na přihlášení jsem dávala stejné, ale vždycky to hlásí nějakou chybu, ale funguje to, když jdeš na hlavní stránku, tak to nahoře píše, že jsi byla přihlášená buď pod cz nebo sk ..
v lékárně jsem si nakonec koupila jen sprej do nosu - ten s mořskou solí, léky žádné .. v práci jsem se dohodla na pár dní volna (mám ještě hodně dní dovolené) a zkusím přírodní léčbu, čaj s medem, jj a cibuli bych mohla taky zkusit, v zimě jsem si z ní dělala sirup :wink: a dííky :wink:
13. okt 2010 o 11:55  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@petula22 jaj, tak ja nevolam ani jednym ani druhym, takze tak. :grinning:
to ak mas mat podedene, tak je to ine. napriklad ale, jedna baba v inej teme, bola tak isto trosku gulatejsia, ale v tehu pribrala asi iba 8 kil. takze sa kvoli tomu nemusis bat. :slight_smile:
13. okt 2010 o 11:55  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@katie_25 zasa si nas tu vsetkych tromfla. :grinning: ale vies, ze dobreho nikdy vela nenarastie ze? :grinning: a my sme tu potom sami anjelikovia. :grinning:
prajem ti skore uzdravenie. :wink:
13. okt 2010 o 11:57  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
13. okt 2010 o 12:01  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@natulaaa to znám, já jím pravidelně, krom tlustýho masa všechno a každej do mě taky reje, že nejím .. :angry: :angry:
13. okt 2010 o 12:03  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@katie_25 ja som stale jedla take iste porcie ako moj muz. ten sa cudoval, ze kam to vsetko ide. a teraz v tehu to uz vie. :grinning:
13. okt 2010 o 12:07  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@katie_25 Tak 156je u nás Městská policie :grinning:
@jerrymona A já znám podobné pořekadlo. Co je malé, to je milé v posteli roztomilé :grinning: :grinning: :grinning:
13. okt 2010 o 12:50  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@petula22 :grinning: tak potom sme same roztomile. :grinning: :grinning:
13. okt 2010 o 12:52  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ahoj holky,tak jsem volala na endo ..doktor mi říkal,že tím, že mi léky navýšil před těhu,tak je hodnota dobrá, spíš teda trochu nízká, ale že to v průběhu těhu bude narůstat, takže jddu na další krev za dva měsíce..TSH mám 0,1 :wink:
jinak jsem teda doma do příštího týdne a jak naschvál mi vypadává net, v pondělí budeme mít ale nový připojení,tak snad to bude pak dobrý ..tak se tu opatrujte :slight_smile:
14. okt 2010 o 10:12  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@katie_25 takze beries aj na dalej tusim 75-ku? :confused: no ano, mne moj endo navysoval postupne. myslim, ze o dva mesiace budes akurat niekde pekne v strede, kde mas byt. :slight_smile:
14. okt 2010 o 10:22  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jerrymona ano, beru dál 75 :slight_smile: za ty dva měsíce to asi bude opravdu tak akorát :wink:
14. okt 2010 o 10:32  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ahojte, vidim, ze ste tu expertky, mozem mat na vas otazku?
Mam za sebou dva velmi vcasne potraty. Pred 2 cca mesiacmi, ked som potratila naposledy, som bola na endokrinologii a mala som (asi 2 tyzdne po potrate) TSH 5.893 (0.5 - 5.00) a FT4 12.00 (12.00 - 22.00).
Doktorka mi nasadila euthyrox 25. Teraz asi po siestich tyzdnoch mi gynekologicka robila HP a dnes vo vysledkoch som mala TSH 0.03 a FT4 18.71
U endokrinologa som s tym zatial nebola - maju priserne cakacie doby. Je mozne, ze som spadla az tak brutalne nizko s tym TSH, resp. skoro ziadne nemam? Asi to nie je v poriadku, ze? :unamused: Mate s tym niekto skusenosti?
14. okt 2010 o 16:15  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@kutka to je zvlastne, ze si iba za 6 tyzdnov klesla az do hyper. co ti odporucila gynda? ze mas vysadit, alebo brat este 25? lebo nizsia davka uz nie je. no podla mna by si mala ist k endokrinologovi, on je od toho odbornik a nie gynda. :slight_smile:
14. okt 2010 o 17:45  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Jerry, no gynda len ze ona sa v tom nevyzna, ze mam ist na endo. No ved som z toho riadne v soku aj ja. Myslis, ze som nemala len posahane tie hormony z toho tehu?
14. okt 2010 o 18:53  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@kutka v kazdom pripade by som sla za endokrinologom a poradila sa s nim. skus si vybavit termin, ak sa da. normalne je to tak, aj u mna bolo, ze som nemohla otehotniet (aspon sa predpoklada) kvoli znizenej funkcii stitky. a to som mala len okolo 3,3 tsh. potom som brala 50 a o 6 tyzdnov som zisla do hyper 0,02 tsh. tak som na radu endokrinologa brala od pondelka do piatku euthyrox 25 a cez vikend 50. nato som otehotnela a to uz tsh vystupilo dost rychlo na 6,12. takze mi dal davku 50 a 75 striedavo.
zial neviem, co u teba mohlo byt pricinou potratu, ci stitka, ci aj nieco ine. co ti vlastne povedala gynda?
to mi je luto a dufam, ze sa ti to tentokrat podari a vsetko bude v poriadku. :slight_smile:
14. okt 2010 o 20:01  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@kutka no je divný, že by ti hodnota tak rychle klesla, já měla na začátku TSH kolem 7 ..brala jsem Letrox 50 a hodnota se mi postupně snižovala k hodnotě 2, pod 2 mi klesla až teď před těhu při navýšení z 50 na 75 .. raděj si opravdu zajdi na endokrinologii :slight_smile:
14. okt 2010 o 20:58  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš
Tvoj príspevok